A VV1 után egy ideig még az Omen együttes is bevette énekesnek, ami egy olyan előd, mint Kalapács Józsi után elég merész húzás... nem is lett túl hosszú életű és emlékezetes a közös munka. :P
Gondolom, akik itt vitáznak, azok valahogy sokat nézik...
DDD
Sokan úgy lehetnek evvel, mint az egyszeri kommentelő, a zindex RTL Klub EU elnökséget köszöntő műsoráról:
mecséri2011.01.02. 09:14:17 Nekem nincs tévém, nem is tudtam, hogy lesz ilyen műsor, nem is láttam, de tapasztalataimat összegezve, tényleg ritka szar műsor volt
Tudom hülye hasonlat, de ha pl. kakaós csigát akarok venni és helyette gulyáslevest kapok, akkor én mint fogyasztó elmehetek a fogyasztóvédelemhez, hogy a szolgáltató nem azt adta, amiben megállapodtunk.
Itt is erről van szó. Az RTL Klub azt hazudja most is, hogy ez egy "valóság" show. Nem megrendezett.
Ehhez képest kiderül, hogy az egész egy ótvarul megrendezett, silány előadás, minden "valós" elem nélkül.
Fogyasztók megtévesztése. Azt hiszem létezik ilyen jogi kategória.
Rájöttem, nagyon furcsa, hogy én soha 1mp-et nem nézek ebből a műsorból, amelynek tán nem is ez az első topikja? Gondolom, akik itt vitáznak, azok valahogy sokat nézik...
Az egyes TV csatornák nyugodtan töröltethetik az internetről minden műsorukról feltett videókat, amit az engedélyük nélkül tettek fel - bár általában nem szokták. Ez nem cenzúra, csak szerzői jog sértésének megtorlása.
Jó, eddig is sejtettük, meg ha józan ésszel belegondolunk, érthető is, hogy amikor a VV lakóit kieresztik a ketrecből oda, ahol nincsen minden nyilvános vécé bekamerázval, azaz a nagyvilágba, akkor az események nem feltétlenül úgy kerülnek rögzítésre, ahogy spontán[...] Bővebben!Tovább »
Ma megjelent egy rövid hír a Hirszerzőn arról, hogy az RTL Klub Való Világ című műsorában az egyik szereplő elszólta magát és ebből kiderült, hogy az egész egy megrendezett műsor. Az egész koncepció egy hazugságra épül.
Érdekes módon a cikkben megjelent videót pár órával később letiltotta az RTL Klub.
Magáról az esetről sehol nem lehet olvasni.
Az index főoldalán lévő blogajánló amely ezzel a témával foglalkozik (
Mostanra már az egész internetet körbejárta az a videó , melyben a ValóVilág egyik szereplője, VV Gigi vagy ki a tököm valami hotelből visszatérve meséli élményeit társainak. A videó szerint, melyet állítólag a csatorna mindenhonnan próbál töröltetni, a forgatás " nagyon[...] Bővebben!Tovább »