Keresés

Részletes keresés

Aragorn83 Creative Commons License 2011.01.17 0 0 41

Nos a mai nap kiolvastam Vishous könyvét. Jó volt! Holnap elkezdem olvasni Phury történetét. :)

hayen Creative Commons License 2011.01.15 0 0 40

Küldtem.

Még nem olvastam el, mert ma más volt a terítéken. Hamarosan sort kerítek rá. Akkor majd megbeszéljük.

Előzmény: exya (39)
exya Creative Commons License 2011.01.15 0 0 39

Ha elolvastad a Sóvárgást szerintem megit fel lehet vetni pár kérdést. Nem egészen következetesek az események a két könyvben. :p

exya Creative Commons License 2011.01.15 0 0 38

suppport@citromail.hu

Köszi

Előzmény: hayen (37)
hayen Creative Commons License 2011.01.15 0 0 37

ha megadod a címedet, szívesen elküldöm.

Előzmény: exya (36)
exya Creative Commons License 2011.01.15 0 0 36

Hali!

Elküldenéd a Sóvárgás linkjét?

Szeretem ha ebookban is megvannak a könyvek.

Köszi

Előzmény: hayen (35)
hayen Creative Commons License 2011.01.14 0 0 35

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem voltam , de dolgoztam és ilyenkor este érek haza hulla fáradtan. Most töltöttem le én is a sóvárgást. Már nagyon várom hogy elolvassam...

Előzmény: exya (33)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.01.14 0 0 34

Én nézem, elvégre én nyitottam. :)

Majd beindul ez a topic az új kötet megjelenése után. :)

Előzmény: exya (33)
exya Creative Commons License 2011.01.14 0 0 33

Ha még nézivalaki ezt  a fórumot

Elolvastam a Sóvárgást, tényleg nagyon jó!

exya Creative Commons License 2011.01.13 0 0 32

Hali!

Tégy úgy! Tényleg jó!

Helyesbítem magam, nem kell mind a 7 lélek a győzelemhez, aki 4-et megszerzett gyakorlatilag győzött.

És nem csak az emberek lelkét szerzik meg, hanem a Pokol, a Föld és a Menny uralmát is.

Egyébként a  két arkanygyal, Ad és Eddie jelleme kísértetiesen hasonlít a testvérekre.

Előzmény: Aislynn (31)
Aislynn Creative Commons License 2011.01.13 0 0 31

Sziasztok!

Én is BDB rajongó vagyok (többek között) :)

Nagyon várom már Payne könyvét, kiváncsi vagyok, mi lesz benne... de kivárom, míg megjelenik, nem szeretem a spoiler-eket.

Ward másik sorozatát nem olvasom, de már gondolkodom rajta, hogy beszerzem. Felkeltettétek az érdeklődésemet :D

exya Creative Commons License 2011.01.12 0 0 30

Hali!

Megvan a Sóvárgás!

Nagyon jó, már a negyedét elolvastam, csak úgy olvastatja magát.

Egy kis ízelítő:

Devina (pszichológushoz jár, szegény depis az 1. kör miatt (Kapzsiság) :) ), megszegi a játékszabályokat, vagy legalább is rendesen kicsavarja őket.

Jim gyakorlatilag magára van utalva, csak Ad és Eddie segít neki (többieknek nem szabad a szabályok szerint).

Többet nem mondok, egyenlőre legyen elég ennyi!

Nagyon jó!

Aragorn83 Creative Commons License 2011.01.10 0 0 29

Igaz. Rövid az agyam. :)

Előzmény: hayen (28)
hayen Creative Commons License 2011.01.10 0 0 28

A letölthető vámpírkönyvek, novellák című topicban. Te linkelted be...:)

Előzmény: Aragorn83 (27)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.01.10 0 0 27

Nocsak! Merre? :)

Előzmény: hayen (26)
hayen Creative Commons License 2011.01.10 0 0 26

Egy másik topikon találtam a linket és gondoltam, benézek.:)

Előzmény: Aragorn83 (24)
exya Creative Commons License 2011.01.10 0 0 25

Neten keresgéltem és ide jutottam.

Ahogy néztem legalábbis a könyveknovellák és a vámpíros oldalon is igazából csak a könyvek kérése, meg listázás van. Bár é csak ezt a kettőt nézegetem.

Aragorn83 Creative Commons License 2011.01.09 0 0 24

Egyébként ti, ha újak vagytok, hogy bukkantatok erre a topicra? :)

Csak kiváncsi vagyok.

Egyébként csodálkozom is, hogy évek óta adják ki a FTT sorozat köteteit és mégse nyitott neki eddig még saját topicot. :)

Aragorn83 Creative Commons License 2011.01.09 0 0 23

Most találtam meg az ide vágó GYIK-et. http://forum.index.hu/Custom/showFaq

De a lényeg:  

Milyen sűrűn szólhatok hozzá?
Újonnan regisztrált felhasználóink az első száz hozzászólásuk elérése előtt öt percenként küldhetnek be egy-egy hozzászólást. A századik hozzászólás elérésével ez a korlátozás megszűnik.

• az új felhasználók az első 30 percben nem szólhatnak hozá a topikokhoz, csupán olvashatják azokat
  • az új felhasználók hét napig, illetőleg kétszázadik hozzászólásuk megírásáig újoncnak számítanak, és nincs topiknyitási joguk
  • száz saját hozzászólás eléréséig a csak öt percenként írhat hozzászólást

Amint írtam kitartás! Ne feledjétek Butch is csak a 4. kötetben lett vámpír. :DDD

Emlékszem engem is idegesített a dolog a korlátozás. Most viszint már 5000 hsz fölött járok, szóval jó kis hely ez. Ezernyi izgalmas, az embert érintő, érdeklő témával. Hamar eléritek majd 100 hsz-t, én ettől nem félek. ;-)

Előzmény: exya (22)
exya Creative Commons License 2011.01.09 0 0 22

Hát ez van. Akkor egy kicsit lassú leszek a beszélgetésben.

Aragorn83 Creative Commons License 2011.01.09 0 0 21

Csak akkor van várakozási idő, ha nem rég regisztráltál és/vagy nem érted el a meghatározatt hozzászólás számot.. Az én regisztrációm már évekkel ezelőtt volt így nem emlékszem de kb 30-50 hsz. után már nincs ilyen korlátozás. Addig meg kitartást! :)

hayen Creative Commons License 2011.01.09 0 0 20

nem csak neked, mindenkinek van várakozási idő.

Alig várom, hogy mesélj. Lady A oldalán voltak lefordított részek. Csak 1-1 mondat, vagy párbeszéd, az alapján jó lesz.....:))

Előzmény: exya (19)
exya Creative Commons License 2011.01.09 0 0 19

Igen éni is olvastam, hogy sok mindent még ő sem ért. Lássuk be elég összetett a világa, rettenetesen nehéz a seemiből létrehozni egy működőképeset, meg ott a hatáskeltés, meg a folytatás lehetőségét is meg kell ragadni.

Ha elolvastam megírom. Nem tudom milyen gyorsan tudom elolvasni. Épp vizsgák közben vagyok, de igyekszem :)

A bookline-on most jan.16-ig 2011Ft, de neten kell megrendelni, csak így él az akció, egyébként elég drága 3999Ft

Kérdés: most fórumozok itt először, csak neálam ilyen, vagy tényleg van egy kivárási idő, amíg új hozzászólást kezdhetek?

Előzmény: hayen (18)
hayen Creative Commons License 2011.01.09 0 0 18

Igaz, hogy nem említ más "lényeket", legalábbis nem szó szerint, de például Rhev barátai sem illenek az eddigi kategóriába. Ha jó tudom ős árnyékok, vagy valami hasonló furi lények.

Olvastam a beavatást és nagyon bírtam. Sok háttér infót ad.

Ward fórumán van egy történet. a címe Story of son. Magyarul kb. azt jelenti A fiu története.

Ebben egy olyan vámpírról ír, akit az anyja (aki ember) a pincében tart már 50 éve és csak évente egyszer táplálkozhat , akkor is emberekből. Szerez neki egy nőt, elkábítja, berakják a pasihoz (akinek neve sincs, amíg a csaj el nem nevezi Michael-nek) és belőle iszik 3 napig, aztán kitörli az emlékeit, és mehet a maga útjára. Ezzel kapcsolatban is sok a kérdés, amire még Ward sem tudja a választ. Pl hogy lehet, hogy emberekből eszik, és még életben van, vagy hogy egyáltalán hogyan esett át az átváltozáson stb. Ward annyit mondott, hogy nem tudja pontosan hogyan illenek bele Michael, vagy a későbbi gyerekei a "fekete tőr testvériség univerzumba", de abban biztos, hogy valahogy oda tartoznak.

Ezzel azt akarom mondani, hogy sok olyan aspektusa van  amit még az írónő sem tud előre látni. Ő mindig elmondja, hogy nem ő alakítja a sztorit, ő csak leírja amit lát.

A másik sorozatában pedig összemosódnak a testvérek meg az angyalok, Davina egy démon, szóval lesz itt még min agyalni, meg eltátott szájjal olvasni.

Remélem leírod majd hogy tetszik a második rész. Én is szeretném már elolvasni, de nem vehetek könyvet, mert karira E-book readert kaptam azzal a szigorú megkötéssel, hogy "ugye akkor mostantól kezdve nem költök vagyonokat könyvekre?!"

Előzmény: exya (16)
exya Creative Commons License 2011.01.09 0 0 17

Bukott angyalok sorozat 1.Kapzsiság, 2. Sóvárgás

Menny vs. pokol, egyfajta verseny azFöldért, az emberi lelkekért.

7 ember, 7 főbűn, (emberenkét 1-1), 1 kiválaszott (egyfoma arányban van benne jó és rossz) neki kell a megfelelő útra terelni az adott emberkét.

Ha mind a 7 embert sikerül megszabadítani a bűntől az angyalok győznek, ha nem hát...

Nekem tetszett. Megéri elolvasni

Előzmény: Aragorn83 (15)
exya Creative Commons License 2011.01.09 0 0 16

Rosszul emlékeztem a névre, Mary-vel semmi baj, Jane (a dokinő), szellemszerű  izé lett. Nekem ez nem igazán passzol a világba. Eddig volt Őrző, Omega, ember, alantas, vámpír, másfajta lényrő még csak említés sincs és hirtelen itt egy szellem. És még babájuk sem lehet!

Ez furcsán hat.

Nem tudom a Beavatást olvastad-e már. Ez nem egy külön könyv, inkább egy összefoglaló, pár novella, leírás a szereplőkrl, a könyvekről és a Ward megjesgyzései a könyvekkel kapcsolatban, interjú a szereplőkkel :). Arró is ír benne, hogy e Jane-es dolog miatt sok kritikát kapott.

Nekem is tetszett, hogy megjelennek a testvérek, és szerintem is ezzel a Mary-terese-el akart Jhon "összejönni."

Ha minden jól megy jövő héten már a kezemben a 2. rész! :)))

Előzmény: hayen (14)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.01.09 0 0 15

Melyik ez a másik sorozat? Kiről, miről szól?

Előzmény: exya (12)
hayen Creative Commons License 2011.01.09 0 0 14

Miért voltál csalódott Mary-vel kapcsolatban?

Én is úgy hallottam, hogy a 2. rész jobb, de még nem olvastam. Az elsőben nagyon bírtam a fel-fel bukkanó testvéreket, meg hasonlók. Sőt, most jutott eszembe, hogy a főszereplő csaj, nem emlékszem a nevére, (talán Mary-terese) szerepelt az egyik könyvben. Őt akarta lefektetni John, miután Xhex olyan csúnyán bánt vele.

Előzmény: exya (12)
exya Creative Commons License 2011.01.09 0 0 13

Bocsi az elírásokért. Egy kicsit szétszórt vagyok :)

exya Creative Commons License 2011.01.09 0 0 12

Tudom,hogy nem volt köztük semmi, sőt az Wrath csak is kizárólag azért etette Marissát, mert ez úgymond a kötelességének érezte.

Számomra ez akkor sem tiszta.

Havers az egy dolog. Ebben igazad van.

Ujra csak ismételni tudom magam: ha nem volt tényleges házasság akkor az arisztokráciának nem azért lett volna oka pampogni, hogy elhagyták egymást, hanem mert nem volt esküvő.

De végól is mind1. A sorozat nagyon jó! Már alig várom a  ~Felszabadított szerető-t!

Remélem nem olyan lesz olyan extravagáns a végkifejlet, mint Mary-vel, megmondom őszintén nemek nagy csalódás volt.

Olvastátok a másik sorozatból a Kapzsiságot? Nemrég rendeltem meg a Sóvárgást. Állítólag sokkal jobb, mint az első rész.

Előzmény: hayen (8)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!