Fiatalság?! Ugyanmá', én elmúltam 62, aztán mégis választottam olyan nicket, hogy "Bernáthegyi Nünüke". Igaz, hogy nem is működik, ha átváltanék rá, visszajön az eredeti. Lehet, más már lestoppolta.
A zavarosság elsősorban azért van a teóriádban, mert nem határoztad meg, a világ melyik végéről van szó, amelyik lehet, hogy épp akkor ér véget. Ugyanis ha igaznak bizonyul a fraktáluniverzum hipotézis, akkor kiderülhet, hogy a világnak számtalan vége van, különféle időpontokban. Lehet, hogy minket egyik esemény se érint, de az is lehet, hogy némelyiken már túl is vagyunk. Velem már történt néhányszor olyan esemény, hogy ha nem lettem volna optimistább másnál, azt hittem volna, hogy ez a világ vége, padló, kampec, nincs tovább. Lehet, hogy nem is én éltem túl némelyiket, hanem valamelyik alteregóm...
Úgy másfél évtizede jártam ott utoljára, onnan vittem egy butykossal igazi forrásvizet, hogy húsvétkor meglocsoljam a nagylányomat, aki akkor még kislány volt. Ma már nem biztos, hogy odatalálnék, de próbáld meg, ha arra jársz, legfeljebb eltévedsz, ebben a mostani friss levegőben nem olyan nagy baj.
Na, mingyá kigyün az, csak ne felejts el négyévente egy napot levonni! Megasztán az óra kétszer tizenkettővel méri a huszonnégyet, de nem tizes számrendszerben. :)
Orbán csk egyesek előtt dönti be a világot, akik nagyon fognak prüszkölni érte és megint farkast fognak ordítani:( És meglásd megint lesznek, prominens lapok, amelyek hitelt adnak nekik, hát nem érdekes?:D
Persze lehet, hogy tévedtem és 2359 dec 31-én 23óra 59perc 59 másodpercében! No jó, akkor egy évvel több, vagy kevesebb mit számít? Ja bocsesz, mert az előbbi akkor 41 évvel több....á, zavaros ez:D