Nem csak ezért. Nagyon nem csak azért. De, ha ennyit tudsz a témáról ( a halottaknak írt levelekről, hogy csak Jézust említsem, vagy a nekik szánt-félretett ételekről akár), akkor hagyjuk!
"Az utóbbi évek nagy ajándéka volt ugyanis, hogy minden nyáron több-kevesebb időt Fejtővel tölthettem. Ilyenkor lakásunk a XI. kerületi Szentpéteri utcában valóságos irodalmi szalonná vált."
Mondtam már, rosszul álcázod magad. De mégegyszer, azt csinálsz amit akarsz! Én meg szólok, ha ismét csak kilátszik, vagy túlzottan egyszerű szövetségest találsz (mint ma reggel), mert minden értelmes embert zavar a normális vitában, ha beleugat egy láthatóan személyeskedésnél többre (és minden reggel, bármi a téma) nem képes szerencsétlen. Ahogy elnéztem, már téged is. Ettől még nyugodtan írhatsz amit akarsz, sőt szívesen vitatkozom veled, de csak egy az egyben, vagy max. más intelligens emberek bevonásával. (Persze nem erőltetem, ha nem, hát nem.) Idióták beleavatkozása a vitánkba, megszakítja azt. Nem vagyok hajlandó egy szint alá süllyedni, még pszichiátriai kezeltek gyógyulása érdekében sem.
Néhány mániákus jobber: "betegesen rögzült un. idült fixáció" - liberális személyekre. Lásd a Bolgár Gy. klubtopikot. Állandóan hallgatják a műsort, felveszik, jegyzetelik, idézik. Nem utolsó pszichiátriai kor- és kórkép.
Te tudod. (Nem hiszem, de mindegy is.) Legyen a te dolgod, kivel haverkodsz! Legfeljebb minősít. Az meg engem hol érdekel? Az is igaz, nem sok bolsi maradt mára, minden segítség még a naphosszat meztelen nőket másolgató idiótáké is, jól jön most nektek.
Megnézeted kivel álltál össze a fikázásomra? (Minden reggel ezt csinálja, bármi a téma. Ki tudja miért? Gondolom beteg.) Megnézted a fő tevékenységét az én fikázásomon kívül? Úgy gondolod, hogy te is azon a szinten vagy? Vagy mindegy csak fikázhasd valakivel együtt azt, akinek más a véleménye? Gratulálok! Szép kis színvonalra süllyedtél, "elvtárs".
Igen, csak amikor kormányra kerültek, beemelték a kormányprogramba a nemzeti konzultációt. Szóval miért is kellene fizetni a kormánynak a kormány által fenntartott intézménynél jogszerűen meglévő lista adataiért?
És mindez akkor is igaz, ha valódi maga a levél, meg ha nem az, akkor is. Csak az utóbbi esetben, mindegy, hogy igaz, vagy sem.
"Ha nem vettél rész a konzultációban és nem külted vissza a kitöltött kérdőivet, vagy a fidesz honlapján letölthető váltzatot, akkor nem kapsz csak egy fityiszt."
Nem igaz. Én tudok olyat (ráadásul külföldi állampolgár, aki magyar nyugdíjat is kap) aki, nem töltött ki semmit és megkapta az Orbán levelét.
Fejtő valószínű kaphatott (volna?) magyar nyugdíjat is. 1949.- ig magyar szolgálati időt is szerezhetett. Az EU szabályok szerint a szolgálati idők pedig összegződnek (ha csak 1 év magyar szolgálati ideje volt már azért is járt neki magyar nyugdíj)
Ha nem vettél rész a konzultációban és nem külted vissza a kitöltött kérdőivet, vagy a fidesz honlapján letölthető váltzatot, akkor nem kapsz csak egy fityiszt.
Én interneten töltöttem ki a lapot és még lehetet saját javaslatot is tenni, hogy mi az amin
változtatni kéne.
Na most gondolom, hogy ezek lettek feldolgozva és Orbán megköszönte azoknak akik vették a fáradságot és válaszoltak.
A hir-TV.- Csintalan müsorban nagyon sok betelefonáló reklamálta, hogy Ő még nem kapta meg a levelet, de nagyon várja...........................
Lehet viccelni, de idös emberek másként gondolkoznak bizonyos esetekben, mint az ifjuság.