Keresés

Részletes keresés

Or Kán Creative Commons License 2010.12.17 0 0 89

A Szentpéteri utcát ti kevertétek ide (hiába no, biztos kevesebb a bögrepénz így ellenzéki szerepben), egyébként semmi köze a híres Fejtő lakhelyéhez.

Előzmény: Törölt nick (88)
borkostolo2 Creative Commons License 2010.12.17 0 0 87

Nem csak ezért. Nagyon nem csak azért. De, ha ennyit tudsz a témáról ( a halottaknak írt levelekről, hogy csak Jézust említsem, vagy a nekik szánt-félretett ételekről akár), akkor hagyjuk!

Előzmény: Törölt nick (85)
Or Kán Creative Commons License 2010.12.17 0 0 86

Jól benézted. :o)

Előzmény: Törölt nick (84)
Or Kán Creative Commons License 2010.12.17 0 0 83

"Az utóbbi évek nagy ajándéka volt ugyanis, hogy minden nyáron több-kevesebb időt Fejtővel tölthettem. Ilyenkor lakásunk a XI. kerületi Szentpéteri utcában valóságos irodalmi szalonná vált."

Szövegértés hányas?

Előzmény: Törölt nick (18)
RogerWilco Creative Commons License 2010.12.17 0 0 82

Francoise Fejto nem halott.

Ki ez a , akiről írsz? Fejtő Ferenc ugyanis férfi volt.

Előzmény: Törölt nick (75)
borkostolo2 Creative Commons License 2010.12.17 0 0 81

Az állam az állam helyett?

Előzmény: Csigai (79)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.17 0 0 80

Mondtam már, rosszul álcázod magad. De mégegyszer, azt csinálsz amit akarsz! Én meg szólok, ha ismét csak kilátszik, vagy túlzottan egyszerű szövetségest találsz (mint ma reggel), mert minden értelmes embert zavar a normális vitában, ha beleugat egy láthatóan személyeskedésnél többre (és minden reggel, bármi a téma) nem képes szerencsétlen. Ahogy elnéztem, már téged is. Ettől még nyugodtan írhatsz amit akarsz, sőt szívesen vitatkozom veled, de csak egy az egyben, vagy max. más intelligens emberek bevonásával. (Persze nem erőltetem, ha nem, hát nem.) Idióták beleavatkozása a vitánkba, megszakítja azt. Nem vagyok hajlandó egy szint alá süllyedni, még pszichiátriai kezeltek gyógyulása érdekében sem.

Előzmény: Törölt nick (57)
Csigai Creative Commons License 2010.12.17 0 0 79

Az élő nyugdijasnak lehet kellemes karácsonyt kivánni? Ha már a nyugdij igazgatóság fizeti a postázás költségát a pártelnök úr helyett!

Előzmény: borkostolo2 (78)
borkostolo2 Creative Commons License 2010.12.17 0 0 78

És halottnak nem lehet köszönőlevet írni? Biztos vagy te ebben, mint állítólagos értelmiségi?

Előzmény: Törölt nick (74)
horex Creative Commons License 2010.12.17 0 0 76

Naja, me.úr nem szórja a pénzét!

:)

Előzmény: Törölt nick (73)
horex Creative Commons License 2010.12.17 0 0 72

Feltünt valakinek hogy a nuggerintézet küldte és nem a me-i hivatal?

Pater Altenberg Creative Commons License 2010.12.17 0 0 71

!

Előzmény: Törölt nick (66)
Pater Altenberg Creative Commons License 2010.12.17 0 0 70

Néhány mániákus jobber: "betegesen rögzült un. idült fixáció" - liberális személyekre. Lásd a Bolgár Gy. klubtopikot. Állandóan hallgatják a műsort, felveszik, jegyzetelik, idézik. Nem utolsó pszichiátriai kor- és kórkép. 

Előzmény: Törölt nick (66)
6k Creative Commons License 2010.12.17 0 0 67

Orbcsmány egy topik....

nagyanyo05 Creative Commons License 2010.12.17 0 0 62

Nem igaz, hogy libék mit meg nem tesznek, hogy az elsűllyedt hajóból kikecmeregjenek:D

Előzmény: Stoppermutter (-)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.17 0 0 53

Te tudod. (Nem hiszem, de mindegy is.) Legyen a te dolgod, kivel haverkodsz! Legfeljebb minősít. Az meg engem hol érdekel? Az is igaz, nem sok bolsi maradt mára, minden segítség még a naphosszat meztelen nőket másolgató idiótáké is, jól jön most nektek.

Előzmény: Törölt nick (48)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.17 0 0 47

Szóval nem nézted meg, miből jött össze neki az a szám. Ennyit rólad. Nem csalódtam benned, "elvtárs".

Előzmény: Törölt nick (46)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.17 0 0 45

Megnézeted kivel álltál össze a fikázásomra? (Minden reggel ezt csinálja, bármi a téma. Ki tudja miért? Gondolom beteg.) Megnézted a fő tevékenységét az én fikázásomon kívül? Úgy gondolod, hogy te is azon a szinten vagy? Vagy mindegy csak fikázhasd valakivel együtt azt, akinek más a véleménye? Gratulálok! Szép kis színvonalra süllyedtél, "elvtárs".

Előzmény: Törölt nick (42)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.17 0 0 41

Igen, csak amikor kormányra kerültek, beemelték a kormányprogramba a nemzeti konzultációt. Szóval miért is kellene fizetni a kormánynak a  kormány által fenntartott intézménynél jogszerűen meglévő lista adataiért?

És mindez akkor is igaz, ha valódi maga a levél, meg ha nem az, akkor is. Csak az utóbbi esetben, mindegy, hogy igaz, vagy sem.

Előzmény: Törölt nick (39)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.17 0 0 37

Az államnak miért kéne fizetni, ha az államtól adatokat kér?

Előzmény: Törölt nick (34)
yaouank Creative Commons License 2010.12.16 0 0 35

Mi fizetjük, úgyhogy nem hinném, hogy érdekelné őket a költség. Nem a pártkasszából ment.

ya

Előzmény: Törölt nick (34)
yaouank Creative Commons License 2010.12.16 0 0 33

Én azt mondtam neked, hogy nem igaz az állításod, miszerint csak azok kaptak levelet akik kitöltöttek valamit. Ezek után te most mire is válaszoltál ?

ya

Előzmény: JEFFREY (30)
yaouank Creative Commons License 2010.12.16 0 0 31

Lekérték a nyugdíjasok listáját (persze nem naprakészen) oszt kipostázták mindenkinek a levelet. Nyílván egy csomóan már a másvilágon kapták meg.

ya

Előzmény: Törölt nick (25)
JEFFREY Creative Commons License 2010.12.16 0 0 30

Te is kitöltheted még most is, mivel a fidesz honlapon még fenn van az anyag, Nemzeti konzultáció alatt.

Ha kiváncsi vagy elolvashatod a kérdéseket is amire válaszolni lehetett. Ehhez nem kell levél mégis választ kaphatsz.

Előzmény: yaouank (24)
Pater Altenberg Creative Commons License 2010.12.16 0 0 27

Más szóval: tragikomikus. Mint maga 0rban.

Előzmény: Törölt nick (25)
Pater Altenberg Creative Commons License 2010.12.16 0 0 26

Összefoglalhatom az eddigieket?
0rban irodája tévedésből a már elhunyt párizsi (Neuilly) Fejtő Ferenc bp-i címére is küldött álságos levelet.

Pont.

yaouank Creative Commons License 2010.12.16 0 0 24

"Ha nem vettél rész a konzultációban és nem külted vissza a kitöltött kérdőivet, vagy a fidesz honlapján letölthető váltzatot, akkor nem kapsz csak egy fityiszt."

Nem igaz. Én tudok olyat (ráadásul külföldi állampolgár, aki magyar nyugdíjat is kap) aki, nem töltött ki semmit és megkapta az Orbán levelét.

ya

Előzmény: JEFFREY (20)
Psycho Dad Creative Commons License 2010.12.16 0 0 22

Nem tilos, de akkor ugyanarra a sorsra fog jutni, mint a maszop. 

Előzmény: Törölt nick (19)
yaouank Creative Commons License 2010.12.16 0 0 21

Fejtő valószínű kaphatott (volna?) magyar nyugdíjat is. 1949.- ig magyar szolgálati időt is szerezhetett. Az EU szabályok szerint a szolgálati idők pedig összegződnek (ha csak 1 év magyar szolgálati ideje volt már azért is járt neki magyar nyugdíj)

ya

Előzmény: Törölt nick (17)
JEFFREY Creative Commons License 2010.12.16 0 0 20

Ha nem vettél rész a konzultációban és nem külted vissza a kitöltött kérdőivet, vagy a fidesz honlapján letölthető váltzatot, akkor nem kapsz csak egy fityiszt.

Én interneten töltöttem ki a lapot és még lehetet saját javaslatot is tenni, hogy mi az amin

változtatni kéne.

Na most gondolom, hogy ezek lettek feldolgozva és Orbán megköszönte azoknak akik vették a fáradságot és válaszoltak.

A hir-TV.- Csintalan müsorban nagyon sok betelefonáló reklamálta, hogy Ő még nem kapta meg a levelet, de nagyon várja...........................

Lehet viccelni, de idös emberek másként gondolkoznak bizonyos esetekben, mint az ifjuság.

Előzmény: halkergető (3)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!