Schmitt Pali unokaöccse idén júniusban meglehetős arroganciával kikérte magának, hogy ő és a fidesz nem olyan:
"A személyemet érintő hamis beszámoló nemcsak légből kapott, hanem azt a hamis látszatot kelti, hogy a Fidesz is olyan párt, mint az MSZP, vagyis a rokoni kapcsolatok és nem a szakmai hozzáértés alapján kerülnek felelős vezetői posztokra az emberek. Ezen kívül - a rokoni szálak emlegetésével - nagybátyámat is belekeverik ebbe az olcsó, átlátszó, hamis játékba, nyilvánvalóan a felelős beosztásban lévő politikus lejáratásának szándékával"
Most itt olyan fidesz mutyik következnek, amik ellen eddig küzdöttek(?).
A Polt egy szánalmas kis paprikajancsi -vagy paprikapeti- egy olyan közjogi "méltóság"aki pl.elődjének Györgyi Kálmánnak szerintem a térdéig se ér. De tényleg.. Függetlensége, tekintélye szerintem azért előtte volt annak az állig.szervnek, és a tevékenysége nem vmilyen kormányakarathoz igazodott. Most már az ügyészség is lényegében a fidesz kinyújtott kar(d)jaként funkcionál.
Derce Tamás az önkormányzati választás előtt félretette a korábbi ellenségeskedést, és a fideszes jelöltet kezdte támogatni. Most életjáradékos díjat alapítanak neki. Tovább »
Nem lenne rossz otlet osszegyujteni ezeket a mutyikat oldalfuggetlenul mind az mszp, mind a fidesz holdudvarabol kivancsi lennek a vegosszegre, gyanitom hogy tobb mint 5%-a is lehet a GDP-nek.
Én az elkúrtuk-ra emlékszem, meg a hazudtunk reggeldélbeneste kategóriára, ja meg a Tocsikra és nem beszélve a rengeteg Hunwald félére, és a jó kis Nokiás dobozokra:D Mennyire is rúghatnak ezek? Olyan 100 milliárdra:( Ja, vigyázni kell, mert aluliskolázottaknál a 200 több, mint a 100, mert az, hogy mi különbség van millió és milliárd közt, az nem megy, mert olyan, hogy milliárd nem is létezik:D
A színházi életben bizonyára elismert munkát végző szakember feladata a minisztériumnál ezzel szemben „stratégiai tanácsadás a kormányprogramhoz, tárcamunkatervekhez, a kívánt ország márkakép kialakításához; szakmai tanácsadás a lakossági kommunikációs stratégia kialakításához; stratégiai kapcsolatépítésben történő közreműködés a kulturális elit és a meghatározó értelmiségi körök vonatkozásában.”
Ez nem az a topik. Egyébként remélem, hogy lesz lehetősége a fideszeseknek is követni őket. Már akik megérdemli. Mondjuk a budaváriaknak. Ordít az odavalóságuk.
A óvodában majd' hárommillióba került egy 30 nm-es foglalkoztató szoba. Vakolni kellett itt-ott, festeni és berakni három bukó ablakot. Kb. 40x80-as, fekvő. Ja, és járólapoztak is. Meg kapott a szoba új lámpatestet. Nem tudom, ez mutyi? ;)
Ha a kormány nem tiszteli a jogszabályokat, melyek tiltják a visszamenőleges hatályú kötelezettség előírást, akkor a jogtól való eltérés minden állampolgárt meg kell hogy illessen és lopni is szabad.