Nekem valami baromira nem frankó! Olvastátok,hogy az EU-s mezőgazdasági terület utáni járadékokat nem tudták regisztrálni,mert nem fizettek a HP-nak? Szerintem itt sem adtak pénzt a szerverért!
Én is utálom a zOrbánt nagyon, de ezek a szemetek valamiért úgy csinálták meg ezt a rohadt site-ot, hogy lehetetlen nem elérni.
Most olvasom csak figyelmesen, amit irtál. Ugye ezt Te sem gondoltad komolyan:
Olvastátok,hogy az EU-s mezőgazdasági terület utáni járadékokat nem tudták regisztrálni,mert nem fizettek a HP-nak? Szerintem itt sem adtak pénzt a szerverért!
Mégiscsak magadnál kellene a hibát keresned, mert én most három böngészővel is próbáltam /Firefox, Google, Explorer/ és sikerült belépni, a többieknek is, akkor neked is működnie kellene, ha jó a neved és a jelszavad. A neted egyébként rendesen működik? Más oldalak rendben bejönnek?
Biztos és az onyf.hu internetes ügyintézésen próbálkoztam elsőre,de karbantartanak,utána jött a magyarorszag.hu! Nekem valami baromira nem frankó! Olvastátok,hogy az EU-s mezőgazdasági terület utáni járadékokat nem tudták regisztrálni,mert nem fizettek a HP-nak? Szerintem itt sem adtak pénzt a szerverért!
Biztos, hogy a jelszót jól írtad be? Ha jól emlékszem, akkor az első betű nagybetű, a többi kicsi /igy kéri a rendszer/. Én már többször megettem, hogy nem nagybetűvel kezdtem a belépést.
Életemben nem jártam Nyíregyházán,viszont más igen akinek az utolsó rendszáma mindössze csak egyel tért el az enyémtől! Az én kocsim rendszáma 5 re végződik,míg a gyorshajtóé hatosra. Elismerték a tévedést a rendőrségen,csak a megszüntető határozat előtt még kaptam egy 30 000 Ft-s csekket. Elnézést speciel nem olvastam a megszüntető határozatban!
Már leírtam,a nagyon okos fiam is megpróbálta,és neki sem jött össze! Elküldtem minden adatot,és a kezem csak tegnap óta kusza és jobban merev,mint szokott!!
Az adóbevallásom,már az utolsó onnan ment és azóta is használtam,utoljára a police.hu felkeresésekor,mikor szabálysértési irományt kaptam gyorshajtásról Nyíregyháza belterületén,amit állítólag augusztus huszadikán merészeltem megtenni!