Keresés

Részletes keresés

breien Creative Commons License 2010.10.15 0 0 376
Nos, már tisztáztuk, hogy nem vagyok "orbán-fan".
Hogy on is legyen a topic.

A veszélyes anyagok tárolásáért minden esetben az üzemet működtető menedzsment a felelős. Ha az EU-ban, egy ilyen tározóban a lúg ph. értéke nem haladhatja meg a 10. értéket, akkor minden esetben a technológiát alkalmazó menedzsment felelőssége, ha mégis a 10. érték felett van!
Ha egy ilyen veszélyes anyagot tárolnak akkor az is a menedzsment felelőssége, ha a tároló kapacitást meghaladó mennyiségű veszélyes anyag van , főleg szabálytól eltérően tárolva - ezt igazolta vissza az a 20 fő, akit a menedzsment megfenyegetett!-
Az azóta napvilágot látott felvételek is azt igazolják vissza, hogy a gát már a katasztrófa előtt meg volt sérülve, ennek ellenére a megengedett érték feletti mennyiségű és lúgos anyagot - különösen veszélyes anyagot tároltak-

Mindez, elsősorban az üzemet működtető menedzsment és nem a felügyeletet gyakorló felelőssége!

Mindezen túl "bicskanyitogató" ahogy a menedzsment a katasztrófa után a közvélemény előtt viselkedett. már az maga is súlyos bűntett.

Ettől függetlenül a kormány a katasztrófa kezelése közben követett el kommunikációs hibát, többet is, de ez magát a mentést nem gátolta, az, amit a menedzsment elkövetett, veszélyeztette az ott lakók és a mentésben részt vevők egészségét.

Lehet mérlegelni!
Előzmény: Törölt nick (360)
halkergető Creative Commons License 2010.10.15 0 0 366
... és miért örülnek vajon ennek a Manyup-tag fideszfanok?
Előzmény: Törölt nick (363)
Törölt nick Creative Commons License 2010.10.15 0 0 360

no látod, ez a jellemző rátok immár több mint 60 éve.
Nem volt elég, hogy 1990-ben pénzügyi csődbe vittétek az országot, K.-Közép-Európában csak bennünket tudtak még1x megetetni ugyanazzal az ócska trükkel és 2008-ban ismét csődbe vittétek az országot.

Orbán táltos kezében jó helyen van az ország,semmi ok az aggodalomra.

Előzmény: breien (356)
breien Creative Commons License 2010.10.14 0 0 359
csak nem a magyar "politikai marketingre" gondoltál, mert az ma is "CSAPNIVALÓ"! ( minden párt erőből és nem szakmai szempontokat figyelembe véve intézi a marketingjét. no meg, a NOKIA-s dobozokkal.)
Előzmény: dilis polizó (358)
dilis polizó Creative Commons License 2010.10.14 0 0 358

Nofene, mint nem olvasok én itten?!

A politikai marketing is komoly szakma.

Az imént finoman épp arra utaltam, hogy nem megy ez neked, de fő a lelkesedés.

Hajá breien, imádom a polidilit, veled együtt!

Előzmény: breien (357)
breien Creative Commons License 2010.10.14 0 0 357
356.

A piacgazdaságban a kommunikáció (marketing) az 1ik legfontosabb szakma.
Nehezebb árában eladni egy "terméket" mint az legyártani.

Eddig ezt még senki nem mondta nektek?
Előzmény: dilis polizó (355)
breien Creative Commons License 2010.10.14 0 0 356
no látod, ez a jellemző rátok immár több mint 60 éve.
Nem volt elég, hogy 1990-ben pénzügyi csődbe vittétek az országot, K.-Közép-Európában csak bennünket tudtak még1x megetetni ugyanazzal az ócska trükkel és 2008-ban ismét csődbe vittétek az országot.
A felelősség vállalásnak még a szikrája sincs meg bennetek. A "sajnálom", mely ilyen esetben a minimum lenne, még álmotokban sem merült fel, nem, hogy a "BOCSÁNATKÉRÉS!, mely egy ilyen esetben a minimum lenne!

Ti jöttök a "gerinctelen siserehaddal"? Nem gondolod, ismerve az ország mostani helyzetét, ez már a pofátlanság csimborasszója?

Egyáltalán nem csodálkozom ezek után azon, hogy a MAL tulajdonos menedzsereihez hasonlóan ti is a legsúlyosabb kommunikációs hibát követitek el!

Azt az arcátlan kommunikációt említem ismét, amiről már a múlt hét hétfőjén is említést tettem és azóta. Ezért is írtam róluk, hogy soha nem lesznek tőkések, mert a milliárdjaikból nem futotta arra, hogy megfizessenek egy kommunikációs szakembert, aki felkészítette volna őket erre. ( ennyire +szoktátok volna már a "NOKIA"-s dobozt? )
Előzmény: Törölt nick (353)
dilis polizó Creative Commons License 2010.10.14 0 0 355

Breien olvtársam!

Ejnye-ejnye!

Nem kell ennyire beleélni magad, mert zavarja (erőst) a tisztánlátásodat.

Az irodalmi ambiciók pedig, hááát.........

Hagyjuk.

Előzmény: breien (352)
dilis polizó Creative Commons License 2010.10.14 0 0 354

Skacok!

Úgy tűnik, egyenlőre elmaradt az össznépi lincselés.

Előzmény: toloba (-)
breien Creative Commons License 2010.10.14 0 0 352
Remélem, a "tisztességet" nem azokra értetted, akik egy ilyen szörnyű katasztrófa után pofátlanul a képébe hazudják a világnak, hogy a tározónál minden rendben volt, ők nem felelősek a katasztrófa bekövetkeztéért.

Tudod, én meg ott voltam a 70. években mindkét barátom temetésén és a szüleik szemében láttam azt a végtelen szomorúságot, amit a magaláztatásukkal okoztak a "gyilkosok".
Előzmény: Törölt nick (351)
breien Creative Commons License 2010.10.14 0 0 350
?

Ennyi ésszel csak ide jutottál?
Előzmény: Törölt nick (349)
breien Creative Commons License 2010.10.14 0 0 348
ajánlom figyelmébe még a Béla Vak-nak is!

"Nőtt a légúti panaszok száma Devecseren..." pedig, érdekelhetne.

Béla, talán haza kellene néha jönnöd és tájékozódni az itthoni helyzetről. (Japánból könnyű osztani az észt )
Előzmény: Törölt nick (339)
halkergető Creative Commons License 2010.10.14 0 0 346

A nekem szóló (271) volt az, amiben Vitobácsi is érintve volt, és amely kiváltotta a reagálását.

Ha megnézted volna az előzményt, rájöhettél volna, hogy ha már ennyire támadhatnékod van, engem kellett volna ...

Legalább egy nagyon halk pardont elrebeghetnél Vitobácsi felé, ha már így alakult!

És ha további attakírozási ingered van, nyugodtan célozz engem, legfeljebb átnézek a fejed fölött.

Előzmény: Álomvédelmi twist (327)
boci boci tarka Creative Commons License 2010.10.14 0 0 343

Egy gyurcsánytakaroggyozó újságíró.

Neki mindig aktuális....

Előzmény: Törölt nick (340)
breien Creative Commons License 2010.10.14 0 0 338
Dévényi István, és hidd el, egyre többen vagyunk azon a véleményen.
Előzmény: Törölt nick (326)
Umbrella De Frász Creative Commons License 2010.10.14 0 0 337
(Akkor már folytathatta volna tovább is!

Végállomás következik. Kérjük ne szálljanak ki és erre figyelmeztessék "utastársaikat" is!)
Előzmény: vz55 (335)
Morgó Sapiens Creative Commons License 2010.10.14 0 0 336
Ne félj, visszakerül ő még oda. Vagy nem, de a két lehetőség valamelyike 100%-ig biztos!
Előzmény: vz55 (335)
vz55 Creative Commons License 2010.10.14 0 0 335
Elengedték? Hogy áll így össze a börtönválogatott??

( idézek a Kossuth Adó Kabaréműsorából. BKV-vezéreknek mondja fegyőr: Ajtók záródnak, tessék vigyázni! )
horex Creative Commons License 2010.10.14 0 0 333

Szombat-Szombat, túl sok a németnyelvú kifejezés is

Hogy forditanád ezt  a Szombat-ot más nyelvre?

:)

Előzmény: Naghammadi (314)
breien Creative Commons License 2010.10.14 0 0 329
A 70. években máig hivatalosan tisztázatlan körülmények között hirtelen elhunyt gyermekkori barátaim szülei sem "üdvözültek", miután eltemették a gyermekeiket. Az egyiknek akkor volt 1,5 éves a kislánya, aki meg sem ismerhette az édesapját!
Előzmény: Törölt nick (326)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2010.10.14 0 0 327

"Ne személyeskedj, ... /a többi törölve/"

És még egy: itt csak egy valaki személyeskedik, azt te vagy. Ugyanis a Polidiliben teljes természetességgel lehet legnegatívabb hangon beszélni közszereplőkről, jelenségekről, emberi típusokról, sőt még egyes embercsoportokról is. Viszont tilos egymással szemben durván személyeskedni.

Persze te ezt a durvaságot nem követetted el, annál jobban vigyázol, de a zárójeles megjegyzéssel éppen egy személyeskedő durvaságra utalsz.

Na, ez vagy te.

Előzmény: Törölt nick (272)
breien Creative Commons License 2010.10.14 0 0 325
Az feltámassza a 9 elhunytat?
Előzmény: Törölt nick (324)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2010.10.14 0 0 323

"Ne személyeskedj, ne köcsögözz ismeretlen embereket"

De miért ne, ha egyszer ez a véleménye, többünkkel egyezően, róla?

Az egyik áldozat, akinek meghalt mindkét szülője, egyenesen legyilkosozta, lebűnözőzte őket, saját nevét, arcát vállalva a tévében.

"mert egyszer orra esel"

Ez mit jelent? Valami fenyegetést? Még az előbbi áldozatot se merik beperelni, nem hogy ilyen nickeket.

Előzmény: Törölt nick (272)
breien Creative Commons License 2010.10.14 0 0 322
Én mindig is a katasztrófa utáni kommunikációjukat tartottam a legnagyobb BŰNNEK!

Most is ez a véleményem, azért, akár életfogytiglant is kaphatnak a "tulajdonos menedzserek", teljes vagyonelkobzással 1ütt.
Előzmény: marcipannyuszi (320)
marcipannyuszi Creative Commons License 2010.10.14 0 0 320
Előzmény: toloba (-)
Qqberci Creative Commons License 2010.10.14 0 0 319
"Lószart!"... (hogy klasszikusokat idézzek...)
Előzmény: Törölt nick (308)
Qqberci Creative Commons License 2010.10.14 0 0 318
A gát statikai állapotát nem ellenőrizték, ez az üzemeltető dolga.

Akkor mit is ellenõriz a hatóság? Meg egyáltalán minek van? Csak azért, hogy legyen állása a búbosbankának?...
Előzmény: Törölt nick (309)
Naghammadi Creative Commons License 2010.10.14 0 0 317
nah meg mórickának is mindenről a p..a jut eszébe vannak így evvel kollegák a szombat-nál is
Előzmény: luzav (315)
luzav Creative Commons License 2010.10.14 0 0 315
Van egy apró probléma.
Itt már régen nincsen jogállam,és így nincsen mit felszámolni.
Ami itt volt nyolc éven keresztűl,azt úgy hívják jobb helyen,hogy "banánköztársaság"!!!!!
Előzmény: Naghammadi (314)
Naghammadi Creative Commons License 2010.10.14 0 0 314
eddig most olvastam a legjobb összeesküvés elméletet a Szombat újságírójától ,mely szerint párhuzam vonható a Reichstag felgyújtása és az iszap katasztrófa között:) gondoltam reklámozom az úriembert:
a hozzászólás :
Berta JózsefLink | október 14., 11:23 | 7000.
6999: (Ezen a "fámán" csúszott el Tóth doki (is), abszolút nem biztos (mert a mai napig nem bizonyított), h ki gyújtotta fel a Reichstagot, de nem is ez volt a lényeg, h ki, hanem az, h mi történt utána...)

A felvetés arról szólt volna, h történt egy rendkívüli esemény, ami után teljes egyetértésben felszámolják a jog hatalmát, azaz a jogállamot. Mindenki önként és dalolva megszavazta ( "heroikus" megnyilvánulásnak kell betudni a tartózkodást, ami abszurd... (és megint felmerülhet a kérdés, h inkább "igen" vagy inkább "nem" a tartózkodás :) ).

A felvetés, h érdekes lesz, h felmerül-e a párhuzam arra vonatkozott, h felismerésre kerül-e, h mi is történt hétfön (és kedden) a jogalkotásban. Azt gondoltam, h a "ballibnek" kikiáltott szerzök fognak "lázadni", ami eddig nem történt meg, legalább is nem a Reichstag példa mentén (Nem elfelejtendö "ugye", h két nappal a Reichstag leégése után megszületett az "Ermächtigungsgesetz" - a felhatalmazási törvény - ami gyakorlatilag kiiktatta a parlamentet (nem kevésbé fontos, h megindultak a mondvacsinált vádak alapján történt bebörtönzések).

Ez lett volna a "történelmi párhuzam", ami a különleges helyzetröl és az azt követö önkéntes lempondásról szólt volna, alapvetö jogokról való lemondásáról. Ez de facto hétfön és kedden Mo-n megtörtént. A jogbiztonság gyengült, az önkény tét nyert.

Két további érdekes pont van, h hogyan jelent meg mégis valamely Reichstag-párhuzam, ami "az érdekes lesz látni, h elökerül-e" gondolatot számomra váratlan irányokból erösítették meg (de erröl késöbb)...
http://iwiw.hu/pages/forum/topic.jsp?messageID=41885858#message41885858

Berta József:
http://www.szombat.org/nemet+zoldek+%E2%80%93+kozelebbrol.html

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!