Keresés

Részletes keresés

Szaganaki Creative Commons License 2011.10.20 0 0 49

Nekem van és nagyon meg vagyok elégedve vele.

A CMOS érzékelő nagyon szépen muzsikál...

Előzmény: lordboy (45)
lordboy Creative Commons License 2011.10.01 0 0 48

elírtam kb.40 000 Huf különbség

Előzmény: lordboy (47)
lordboy Creative Commons License 2011.10.01 0 0 47

sx 30 is és sx 40 hs között kb.20 000 Huf különbség szállítással .... no comment

Előzmény: lordboy (46)
lordboy Creative Commons License 2011.10.01 0 0 46
lordboy Creative Commons License 2011.10.01 0 0 45

ahogy ez a topik is pörög még ' sx 30 is ' is kevés embernek lehet, ( vagy nem olvassák ezt a topikot ) nemhogy sx40

Előzmény: ibor76 (44)
ibor76 Creative Commons License 2011.09.30 0 0 44

Sziasztok!Van már valakinek:Canon PowerShot SX40 HS????Valami linket tudtok adni tesztfotókról???

lordboy Creative Commons License 2011.09.27 0 0 43
Előzmény: dony (40)
dony Creative Commons License 2011.09.22 0 0 42

Igen,. Csak azért érdeklődtem, mert nekem úgy rémlik, hogy a 30-as néhány héten belül már meg is jelent. Se baj: 1éve elmélkedek, hogy a Sony DSC-H10-et mire cseréljem. Tudok még várni.

Előzmény: scarabaeus (41)
scarabaeus Creative Commons License 2011.09.21 0 0 41

"Próbáltam keresni, hogy kapható -e már valahol"

Dehát még most jelentették be...

Előzmény: dony (40)
dony Creative Commons License 2011.09.21 0 0 40

Köszönöm, ezeket olvastam én is. Próbáltam keresni, hogy kapható -e már valahol, de azt nem sikerült találni. A 30-on elmélkedtem sokáig, aztán mindig elmarad a vásárlás. Az emlitett híreket olvasva úgy gondolom, hogy most már érdemes a 40-et megvárnom.

Előzmény: jazd (39)
jazd Creative Commons License 2011.09.21 0 0 39
jazd Creative Commons License 2011.09.21 0 0 38

Egyszerűen beírod a Googleba,hogy Canon SX40 és kiad egy csomó oldalt amelyek már bejelentették e hó 15-én.Tesztek még nincsenek mert nagyon friss a gép.A Canon.hu oldalon is fent van már.Tök úgy néz ki mint az SX30,de attól jobbnak kell lennie,mert már CMOS érzékelőt kapott és a pixelszámot is levették 14 Mp-ről,12Mp-re. A videója pedig már full HD-ben rögzít.

Előzmény: dony (37)
dony Creative Commons License 2011.09.20 0 0 37

Találkozott már vele valaki valahol? Én csak azt olvastam eddig, hogy várható a megjelenése.

Érdekelne, mert sokáis SX30-ban gondolkodtam, de talán a 40 jobb választás lenne.

Előzmény: jazd (36)
jazd Creative Commons License 2011.09.19 0 0 36

Megjelent a Canon SX40 HS!

lordboy Creative Commons License 2011.08.04 0 0 35

heló!

A töltésjelző lámpa narancssárgán világítani kezd, és a töltés elkezdődik. Amikor a töltés befejeződik, a töltésjelző

lámpa zöldre vált. A töltéshez körülbelül 2 óra 20 perc szükséges. " részlet az útmutató 14.o- ról

Előzmény: Citroomsz (34)
Citroomsz Creative Commons License 2011.08.02 0 0 34

Szia!

Megvettem a gépet és nem volt hozzá magyar használati útmútató. Megkérhetnélek rá, hogy erre az e-mail címre küld el nekem? (e-mail cím: white.angels.05@gmail.com )   ha nem érsz rá és úgy gondolod,hogy sok idő míg elküldi akkor el tudnád küldeni a linket,hogy honnan tölthetem le? (ha lehet ne olyat ami teli van feltételekkel mielőtt letölteném. )  Vagy ha már nem emlékszel rá akkor anyinak is örülnék,ha gyorsan megtudnád írni,hogy mennyi ideig töltsem elsőnek az aksit.

Előre is köszi!!!

Előzmény: lordboy (14)
Denso1265 Creative Commons License 2011.07.21 0 0 33

Sziasztok!

Keresek megvételre Canon SX30 IS gépet.

Ajánlatokat a dubicz_norbi@citromail.hu címre várok.

lordboy Creative Commons License 2011.06.07 0 0 32

én meg vagyok elégedve az sx 30 -as gépemmel, igaz én külföldről rendeltem így töredéke volt az ára. nézd meg a képeim az alábbi linken. a videó funkciója is jó. töltsd le a haszálati útmutatót és tanulmányozd át milyen lehetőségei vannak http://www.canon.hu/Support/Consumer_Products/products/cameras/Digital_Compact/Powershot_SX_series/PowerShot_SX30_IS.aspx?DLtcmuri=tcm:128-805685&page=1&type=download

Előzmény: ibolya910616 (30)
jazd Creative Commons License 2011.06.06 0 0 31

Fikázni az ilyen gépeket azok szokták akik komolyabb gépkategóriához szoktak.Ja és a "pixelbuzik" akik kinagyítják teljesfelbontásra a képeket és keresik a hibáit.Átlagos felhasználóknak és kiránduló fényképezőknek jók ezek a gépek.Akár az SX30 is.

Előzmény: ibolya910616 (30)
ibolya910616 Creative Commons License 2011.06.04 0 0 30

Üdv Mindenkinek!

Kezdő fotós vagyok, és hobbi szinten szeretnék fényképezni. A Canon Powershot SX10 IS gépet kipróbáltam egy ismerősnél, nagyon megtetszett, de aztán sajnos rá kellett döbbennem, hogy azt már nem gyártják. Így kinéztem magamnak az SX 30 IS-T. Még nem próbáltam ki, de olvastam róla nagyon sok rossz és jó kritikát is és nem tudom, hogy kinek higgyek. Tudom, hogy ki kéne próbálni, de sajnos nincs lehetőségem rá. Mindenképp Canont szeretnék, de az a baj, hogy amik még tetszenek nekem, azok meg már sokkal drágábbak. Bár ez sem két fillér, és nem szeretném megbánni a vásárlást. Ezért pár tippnek is nagyon hálás lennék!

Előre is köszönöm! :)

lordboy Creative Commons License 2011.04.22 0 0 29
concorde1 Creative Commons License 2011.01.30 0 0 28

Igen én is úgy gondoltam, csak már nem akartam túl hosszú szöveget írni.

Előzmény: scarabaeus (27)
scarabaeus Creative Commons License 2011.01.30 0 0 27

Benne van az a gépben eleve, amit a CHDK felfed, csak a marketing pozícionál.

Előzmény: concorde1 (26)
concorde1 Creative Commons License 2011.01.30 0 0 26

Felcsigáztál ezzel a HS10-el, kicsit beleolvastam. Megerősített, hogy benne, hogy nincs tökéletes gép (nem a technika állására gondolok) valamit ebbe tesznek valamit abba, pedig simán beleférne minden jó egy fele ekkorába is. A chkdsk a canonra is jóval többet tud miért nem tették bele gyárilag? Na mind1 a szoftvere jóval jobbnak tűnik, de engem szívatott már eleget egy régebbi fuji úgyhogy canon párti vagyok, nekem jobban tetszenek a képei meg a kezelhetősége de szovtveresen nagyon elmarad a fujitól.

Előzmény: jazd (21)
jazd Creative Commons License 2011.01.30 0 0 25

Ez tetszik:) Gondolom mindenki a maga lovát dícséri...az az gépét:)

Előzmény: scarabaeus (24)
scarabaeus Creative Commons License 2011.01.30 0 0 24

"a dslr-t használók miért fikázzák ezeket a gépeket?"

Fikázzák azok egymáséit is:-)

Előzmény: jazd (23)
jazd Creative Commons License 2011.01.30 0 0 23

Tényleg sokszor pont az emberekkel van a baj.Az egyik fő gond,hogy ezeket a gépeket dslr-hez hasonlítgatják.A másik,hogy folyton a teljes felbontáson keresik a hibákat,amik persze már ott vannak.Gondold el,ha elmegyek kirándulni mondjuk Egerbe és csinálok sok száz képet épületekről vagy a tájról,illetve magunkról állványról,akkor otthon majd mindet nagyítgatom és keresgélem a hibákat?Egy frászt.Persze némelyiket kinagyítom,de nem ez a fő szempont.Nem vagyok profi fotós és nem fotózok magazinoknak.Akkor meg minek a sokszázezres gép és obik hada?Főleg sok pénz nélkül?Koca fotósoknak teljesen jók ezek a gépek és alig van közöttük képminőségben különbség.Láttam már jó és rossz teszt képeket mindegyiktől egyaránt.A HS10 már volt a kezemben,tetszett,de az SX30 még nem volt.Tényleg sokat számít,ha egy gépet megfoghatunk és nyomkodhatjuk kicsit.Én még gyüjtögetem a pénzt és várom milyen lesz a HS20-as.Utána kiderül,hogy HS10-20 vagy SX30.Ha már csináltál kinti képeket,akár zoomosakat,tehetnél fel párat.

Egyébként azt nem értem a dslr-t használók miért fikázzák ezeket a gépeket? Ez olyan mint amikor a Porschés fikázza pl az Opelt.Minek? Mindkettő jó a maga kategóriájában:)

Előzmény: lordboy (22)
lordboy Creative Commons License 2011.01.30 0 0 22

Szerintem a géppel semmi baj, csak mindenkinek más az igénye, pénzügyi lehetősége, na meg kinek mi tettszik akár más véleménye alapján. Sok forumon olvastam tipusonként jó és rosssz véleményt, de engem nem tántorított el a negatív kritika sem. Eredetileg én sem ezt a gépet néztem ki hanem a kistestvérét az sx1-est, de mire összejött a lóvé már nem tudták beszerezni ( magyar webshop )mire kellett volna.( nyaralás ) Aztán teltek a hónapok majd kijött a panától az fz100. Első látásra bejött, kerestem külföldi oldalakon leírást, képet stb. Majd nemsokkal később megjelent mostani gépem ( sx30 ). Mondjuk nekem az egyyik fő szempont a kihajtható forgatható kijelző ( persze az oldalra hajtható, nem pedig a lefelé ), aztán nem kellett sokáig gondolkoznom hogy melyiket is válasszam ( 35X zoom ). Összehasonlítottam tesztképek alapján sok gépet, köztük a fuji hs10-et de ez alapján szerintem nem igazán lehet dönteni. Persze látja az ember a különbségeket ( képzaj ), de azt honnan tudja egy lajikus hogy milyen beállítást használtak, mert legtöbb esetben nincs odaírva, meg aztán lehet hogy más beállítással, fényviszonyok között jobb képet lehet produkálni.

jazd Creative Commons License 2011.01.29 0 0 21

Biztosan igazad van,de például a Fuji HS10-es fórumon még mindig elég nagy érdeklődés van. Pedig az már régebbi gép és úgy tűnik a hozzászólásokból,hogy még mindig sokan veszik.A HS20-ról viszont még nem indult fórum itt az indexen.Igaz még csak a bejelentett dolgok tudhatóak róla.

Előzmény: concorde1 (20)
concorde1 Creative Commons License 2011.01.29 0 0 20

Hát igen az elődjeié sokkal jobban pörögtek a maguk korában de mostanra azok is leültek. Aki talált magának egy megfelelő gépet az évente valószínűleg nem fogja cserélni főleg, hogy mindig 2-t előre egyet meg hátra lépnek.

Előzmény: jazd (19)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!