Ismet egy eselyes a Mikroszkop Szinpad szilveszteri musoraba. Csak a castingrol keszult felvetel ne keruljon fel a youtube-ra, mert akkor a bikicsunaj boy leszorul a dobogorol.
Ha olyan kíváncsi vagy, és megkérdezted, hát megmondom: mert neked mindenről ez jut eszedbe. De az a te problémád. Én a te helyedben nem hoznám ezt más tudomására. Vagy legfeljebb - ha a te helyedben lennék, de szerencsére nem vagyok - a pszichiáteremet keresném fel vele.
Mondhatta volna szebben, kis lovag! Igy csak unalmas. Se ironia, se eredetiseg, se otlet, se tudas... semmi. Par evvel ezelott ezzel a szinvonallal meg akar az ES-be is bekerulhettel volna. Ma mar tutira.
Igen nagy megelégedésemre szolgálna, ha a T. Olvtárs a továbbiakban nagy ívben kerülné a velem való kontaktálást. Egy bizonyos időpontban, kvázi kényszerűen belenéztem a modis topikba, és az ott olvasottak nem feltétlenül voltak hízelgők egy ékezet nélküli klavit használó kartácsra nézve.
Ha esetleg arra kivannal - a szokasos finomsaggal - celozni, hogy az egyik beirasodban mm-be utkozo modon "elcelodtel" (a szokasos balos ajer) es ezt nehezmenyezve abban a topicban erre rakerdeztem (marmint, hogy mikeppen lehet az, hogy egyes nagykepueknek szabad ilyet, mikozben masokat ezert siman kivagnak) es ennek kovetkezmenye az lett, hogy teged - masokkal szemben csak - atmeneti parkolopalyara tettek erte, megertem a felhaborodasodat. Tetszett volna maskepp elcelodni.
A masik pedig az, hogy ezen silany es szinvonaltalan beirasod ellenere kertem a moderatort, hogy megse jarjon el olyan kimeletlenul veled szemben, hanem csak purgalja ki a topicbol azt a silanysagot.
Azt hiszem elég finoman elmagoráztam azt, amit két szóval és egy névelővel is leírhattam volna.
Azt hiszem, a visszafojtas nem sokat segit. Az olyan kis balos gyermekbetegseg. A kadari "tudod-ugyis-de-ki-nem-mondom" szanalmas tovabbelese. Eleg baj az, hogy meg mindig divik itthon. Azt hiszem, ez a "finomsag" inkabb csak betekintest ad masoknak az iroja mentalitasaba.
De persze nem kell olyan korokben mozogni, ahol ez divatos. Most ugysincsenek egy darabig hatassal semmire. Ugorgyunk tehat.
Hagyd ezt a mantrat a valasztok ugyanugy szembe kopik a mostani kormanyt is ha nem latnak javulast a sajat eletukben,es a lelkesedes csak addig tart ,mig a szamlakat nem hozza a postas
Ami azt illeti én nagyon kíváncsi lennék arra is, hogy milyen lehet egy nem nemzetközi globalizmus, ill. a nem nemzetközi internacionalizmus... fából vaskarika... :-))))
Én ennél bizakodóbb vagyok. A szavazóknak sajnos ez a nyolc év tanulási folyamat volt, nem lehetett megspórolni, bármilyen fájdalmasak is a következmények. De megtanultuk a leckét és nem felejtünk. Mindenki tudja, hogy nyolc év elqrás után kétszerannyi idő kell, míg rendbe lesz hozva az MSZP sz@ra.
Szerintem most védesd le a "hazai" szót, mert tuti, hogy ha már a nemzeti sem lesz elég jó, akkor az fog következni a közhelyesítésben, te meg irtó jól meggazdagodhatnál!!! ;-))
Szegény jó Jankovics sem lesz már dinkább... Hogy a te kifejezéseddel éljek, mi a lófar az a " nemzeti magyar kultúra", illetve milyen a nem nemzeti magyar kultúra???
Nem kétséges, hogy a maszop kormánynak nagyon vastag és elvitathatatlan része van ebben. A másféle kormányoknak pedig abban, hogy az istenadta hülye nép rendre visszamenekült a maszophoz (egyszerűen azt kapták, amit érdemeltek). De ahogy szokták mondani "a jövő most kezdődik", és kutyára mindegy a teendőket és kilátásokat nézve, hogy milyen úton jutottunk máig. Akkor is kilátástalan a következő négy év, ha hibátlanra sikeredik a kormányzás, és ez az ebből eredő általános passzív menekülő hozzáállás lesz a kormány legnehezebb terhe (szvsz) Magam sem tennék mást - kibekkelni, túlélni amíg mások fizetik a számlát. De ha ez általános lesz, akkor helyből reménytelen a dolog, mégha "nemzeti" is.
Nekem nem mindegy, hogy: "Most jön az, hogy kifizetni az adóságokat, továbbra is eltartani a nyugdíjasokat, de alatta maradni a hiánycélnak - mindezt egy lerombolt gazdasági környezetben, és ebből a szempontból tökmindegy miként került az ország ide. Miért és ki által kerültünk ebbe a helyzetbe.
". Legalább egy adatbázisban be kell jelölni őket." jo javaslat. sztem is. a szemelyi igazolvanyaban foltuntetni a vallalt (megvallott) vallasat, a vallat nemzetiseget mindenkinek.... sima ugy.... es sok mindent leegyszerusitene...