Keresés

Részletes keresés

Navorsky Creative Commons License 2010.08.22 0 0 207

na látod,pontosan azzal kalkulkálok,hogy hány emberrel basznék ki,ha a felvételeimet hivatalosan kiadnám....

tegye meg más,hisz nem egyedül voltam.....

Előzmény: Törölt nick (202)
Navorsky Creative Commons License 2010.08.22 0 0 206

4 vagy 5  fotós volt ott...,igazgató kirohanása után csodálkoztam is,hogy nem zavarta el őket.

Előzmény: Törölt nick (205)
Navorsky Creative Commons License 2010.08.22 0 0 203

hát ez az....

úgy látszik nem...,vagy még nem...

Előzmény: Törölt nick (201)
Navorsky Creative Commons License 2010.08.22 0 0 200
én meg ráérek eldönteni,hogy mit fogok kezdeni a hason lőtt Group4-es pénzszállító fotójával....
Előzmény: Törölt nick (196)
Navorsky Creative Commons License 2010.08.22 0 0 199

azt bánom,hogy nem előbb éretm oda...

meg,hogy a bejárattól nem messze lévő vérnyomokat (amit szépen felmosatott az igazgató) nem fotóztam le...,de hát akkor még nem tudtam konkrétan mi történt....

viszont be van kamerázva a Tesco...

Előzmény: Törölt nick (197)
Navorsky Creative Commons License 2010.08.22 0 0 198

igen,valamelyik bulvár de lehet,hogy több is írt róla....,ha jól emlékszem Székesfehérvárról volt szó.

Te is láthatod,hogy ez a 2 veréb nem csokit zabálni ment be....,hála a jó égnek,hogy elkapták őket...ki tudja mire készültek még....

pénzszállítás terén szigorítást kell hozni,katasztrófa állapotok uralkodnak...civilek közt járkálnak a teli pénzeszsákokkal...

Előzmény: Törölt nick (196)
LAÖM Creative Commons License 2010.08.22 0 0 195
Pikpakk jobb lett a közbiztonság, ja.
Navorsky Creative Commons License 2010.08.22 0 0 194

ne kérj elnézést,nincs miért (de jól esik,hogy van még ilyen)

ezt a megjegyzést nem rád értettem....

amiket ennél a baromnál lefoglaltak nem mezei csokilopóra és zabálóra vall.... ezek után a Tesconak is vallani kell majd....

Előzmény: Törölt nick (193)
Navorsky Creative Commons License 2010.08.22 0 0 192

csokilopásért?:)

nahát....

Előzmény: mtbf (191)
mtbf Creative Commons License 2010.08.22 0 0 191
Navorsky Creative Commons License 2010.08.22 0 0 190
de ismerem a figyelő-t itt szokott fórumozni egy ilyen nick...:)
Előzmény: Qputyin (189)
Qputyin Creative Commons License 2010.08.22 0 0 189
Ha volt egy harmadik, pl figyelő akkor már bűnszövetség állapitható meg.Csk nem is mered a figyelőt ?
Előzmény: Navorsky (188)
Navorsky Creative Commons License 2010.08.22 0 0 188

nem lesz így...

Előzmény: Qputyin (187)
Qputyin Creative Commons License 2010.08.22 0 0 187

Itt nem szájbaadásról szól a történet, hanem a bcs.elkövetésének tényállásáról.Erre vannak a szemtanuk, sértett, a vallomásuk.Ha esetleg változtatták is a helyszint azt is megállapitja a profi helyszinelés.Később szakérték bevonása és a vizsgálat eredménye helyre teszi a dolgokat.

Előzmény: Navorsky (186)
Navorsky Creative Commons License 2010.08.22 0 0 186

csokilopás....:)

ahogy egyesek szájába lett adva...

Előzmény: Qputyin (185)
Qputyin Creative Commons License 2010.08.22 0 0 185

Akkor már tisztább a kép.Két ffi.volt az elkövető, 24 és 23  éves.Az idésebb lőtt a dulakodás közben.Helyzetét súlyosbitja a házkutatás eredménye.Lehet rávarrni még

fegyverrel, lőszerrel, robbanó anyaggal való visszaélés bcs-k gyanuját, és szerintem firtatják rendesen, hogy mi célja volt a felfegyverkezésnek.

Navorsky Creative Commons License 2010.08.22 0 0 184

és hol a faxomba állítottam,hogy profik?

az előtted szóló ócska módon ezt akarja rám verni,annyi esze nincs a ....-nak,hogy aki visszaolvas látja mit írtam....

Előzmény: Törölt nick (182)
Navorsky Creative Commons License 2010.08.22 0 0 183

micsoda egy hazug sunyi vagy...

ugye senki nem akarja bemesélni,hogy 9 mm-es Parával-val,dupla tárral csokit zabálni ment be a két veréb a pénzszállítókkal azonos időben?!

Előzmény: Törölt nick (181)
Navorsky Creative Commons License 2010.08.21 0 0 180

Hogy mennyire kevéssé hihető, miszerint profik, kilenc milliméteres magnummal nem csokit lopni mennek, hanem pénzszállítót kirabolni.

hol írtam,hogy profik? tudsz rá adni linket!?

Előzmény: Törölt nick (178)
Navorsky Creative Commons License 2010.08.21 0 0 177

kérlek szépen azt írtam le amit láttam és hallottam...

Ettől még nem biztos, hogy az áruházba bemenő G4-es ember pénzt szállított (volna).
Persze lehet.

ahogy írtam már a kármegelőzésiek mondták...

Nem biztos, hogy itt kell elemezni a Tesco-k védelmét, de a pénzátadásra egy, a vevőparkolótól leválasztott útvonal melletti beállót szoktak kijelölni, ahol egy biztonságos átadópontot létesítenek. Tehát normális esetben nem kerülhet a pénzszállító (munka közben) a vevőparkolóba, és nem szállíthatnák át az eladótéren a pénzt. A szóban forgó áruház esetén is megvan, mégcsak túlságosan el sincs dugva, bár nincs is erre szükség.

nem egyszer a főbejárat előtt szoktak megállni...és nem hátul...ezzel sztem elmondtam mindent...,

Mo-n totál szabálytalanul folyik a pénszállítás..mármit az átadás-átvétel...gyakran nem tartanak be semmilyen előírt szabályzatot...pénszállító autóban 3 embernek kellene lennie...elől kettő,raktérben egy.nem tudok mondani olyan biztonsági szolgálat ahol ezt betartanák csak remélem,hogy létezik...

És mivel ez itt egy fórum, egy anoním beírás logiktátlan vagy életszerűtlen részeit természetes módon bárki kétségbe vonhatja, ennyire nem kéne kötelezővé tenni a "nemzeti egyetértést" :)

nem lettem volna ott biztos kételkednék egy-két dologban...,de a csoki zabálást nem venném be...

Előzmény: Törölt nick (175)
Navorsky Creative Commons License 2010.08.21 0 0 174

állítólag drog hatása alatt álltak...,ezt a média is megerősítette.

mentősökkel együtt értem oda,tehát amit nekem ott elmondtak én azokat írom le...így is mákom volt,hogy nem szúrtak ki és nem küldtek odébb. találtam 2 ismerős őr gyereket azokat faggatam,de nem nagyon akartak mondani semmit..

Előzmény: Törölt nick (173)
Navorsky Creative Commons License 2010.08.21 0 0 172

kármegelőzésiek a vevők segítségével az eladótérben.

Előzmény: düdüklü tencere (171)
düdüklü tencere Creative Commons License 2010.08.21 0 0 171
És az elkövetőket hol, kik, milyen körülmények között fogták el?
Előzmény: Navorsky (170)
Navorsky Creative Commons License 2010.08.21 0 0 170

Van benne pár logikai buktató. Csak példának: az, hogy az egyik meglőttön volt G4 ruha, még nem jelenti, hogy ő éppen pénzfuvaros volt.

Kint várakozott a Group4-es pénzszállító...az áruházat nem a Gropu4 őrzi,tehát kurva nagy ész vagy logika kell hozzá,hogy a kép összeálljon...

A hírek szerint ugyanis a harmadik beavatkozó, aki megsérült az hol "biztonsági őr", hol "állampolgári segítség" volt, tehát ebből arra lehet következtetni, hogy volt ott két belsős,

belsős......:) -civil biztonsági őr a nevük...

Tesco-s seriff, és egy arra járó G4-es ruhában levő ember, aki egyébként valamilyen biztonsági őr-féle lehetett.

a hason lőtt nem biztonsági őr-féle volt,hanem pénzszállító..(ezt a kármegelőzésiek is megerősítették,akikkel beszéltem)

Másik apróság, hogy épeszű ember nem gondolja, hogy a Tesco-kban naponta sok tíz millákkal az ügyféltéren keresztül, az ügyfélparkolóba beálló pénzesautó hozza-viszi a zsét.
vedd a fáradtságot és ballagj el bármelyik hipermarketbe,feltéve ha Mo-n élsz...,nézd meg,hogy sokszor hol jönnek-mennek a pénzszállítók (meg fogsz lepődni...)

utána jöhetsz kétségbe vonni mások szavát.

Előzmény: Törölt nick (164)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.21 0 0 167

Csak "ártatlan" csinytevés volt.
/c. kolompár/
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.21 0 0 163
Ez olyan mint a család irtó örült férfi láncfűrésszel levágja a saját fejét, hogy öngyi legyen.
Előzmény: Törölt nick (162)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.21 0 0 160

5*
Előzmény: Navorsky (153)
düdüklü tencere Creative Commons License 2010.08.21 0 0 159
Én meg valami olyasmit olvastam, hogy januártól kötelező lesz biztonsági őrökre lövöldözni, bizony!
Én nyertem, bibibí!
Előzmény: Törölt nick (156)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.21 0 0 158
Ha már isten adta joguk fosztogatni, végre nem egy egy tanyasi csórót tettek lapátra.
Csak így tovább! Ott van még az Auchan, Lidl, Aldi, stb. Végre oda járnak ahol van mit ellopni. Vigyenek magukkal egypár jogvédőt is, mikor fosztogatják a multikat. Végre minden a helyére kerül.
Azt azért nem gondolom, hogy a kis értékű lopások büntethetőségét azért emelték meg, hogy a falu szélén, a Józsi bácsi kertjét védjék!
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.21 0 0 156
Valami olyasmit olvastam, hogy a hatóságok azt is vizsgálják, vajon nem-e a biztonsági őrök stílusa/viselkedése idegesítette fel a rablókat...?
Előzmény: pasztorbirka (151)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!