Keresés

Részletes keresés

Wágner úr Creative Commons License 2010.07.18 0 0 25
 ... úgy van, úgy van..., kérem szépen..., nem a masirozás a lényeg, hanem a magasabb akarat...
Én és én, meg az Irén Creative Commons License 2010.07.18 0 0 21
Ez pontosan így van!
Budaházi és a JOBBIK két teljesen különálló dolog. Budaházi miatt a JOBBIK sok szavazatot is vesztett.
A Gárdáról a véleményemet már jóval korábban leírtam, nem tartom szerencsésnek az erőltetett életben tartásukat. A JOBBIK foglalkozzon azzal, ami a dolga, a Gárda pedig szakadjon már le a JOBBIK-ról, mert csak folyamatosan kárt okoz neki. Legyen önálló, ha annyira jónak tartja magát.

A "C" típusú nemzetbiztonsági vizsgálat pedig valószínűleg még nem tökéletes, mert furcsa módon (tudomásom szerint) átengedi a kettős állampolgárságú jelölteket -ami szerintem nonszensz-, míg a nemzeti érzelmük kinyilvánításáért elbuktat másokat. Kérdés merül fel, minek a biztonságát hivatott védeni ez a vizsgálat? Talán ez ügyben is jó lenne egy kis nyilvánosság, természetesen a publikumra tartozó mértékben.

De itt mi kisemberek vagyunk (nem értendők ide a fizetésért fórumozókat) hogy ebbe érdemben beleszóljunk. Erre egyébként is egyre kevesebb lehetőségünk lesz.

Az egyik show-műsorvezető jól mondta, egypártrendszer, vissza kell szokni. Igaz, ezt az előző kormány idején mondta, de úgy gondolom ez most aktuálisabb mint '90 óta valaha....
Előzmény: Navorski (18)
ELŐRE! Creative Commons License 2010.07.18 0 0 20
Nem ez hordta az alakuló ülésen azt a kitűzőt?

Mekkora agyhalott ez!
Előzmény: moziga2 (19)
moziga2 Creative Commons License 2010.07.18 0 0 19
Itt egy másik is:

Nem ártana kicsit visszavenni az agyarakból mindenkinek. Szerintem. :-(((
Előzmény: Navorski (17)
Navorski Creative Commons License 2010.07.18 0 0 18
Van neki elég gondja Budaházyval meg a C typusu megbukott embereivel, nem beszélve az LMP vel, aki radikalizálódik (megszólalásában) és pragmatikusan politizál, ami színtén veszélyes a jövőben.

Budaházynak semmi köze a Jobbikhoz...bármennyire is rájuk akarjátok mosni.

ahogy látom a Jobbik se töri magát érte....

C-s dolog meg annyire lófax,hogy nem is téma...kíváncsi lennék a maszop,fidesz és lmp soraiból frankón hányan mennének át!

Előzmény: JEFFREY (14)
Navorski Creative Commons License 2010.07.18 0 0 17

A parlamentbe parádézott egyet a mellénnyel, rajtam is van meg nem is, s közröhely tárgyává vált

és ki vagy kik előtt csak nem ezekre gondoltál,menten lefordulok a székről..:)))

Előzmény: JEFFREY (14)
moziga2 Creative Commons License 2010.07.18 0 0 16
A Jobbik egyelőre még nem éppen a vének tanácsa. Generációs szakadék lehet, egy Pösze és köztük. Amikor azt mondja, hogy nem kell izmozni ezekben az ügyekben az szerintem teljesen érthető. A fiatalok meg érthető okokból kicsit másként gondolják. Szerintem szó sincs semmiféle pártszakadásról. Max. annyi, hogy egy Pősze nem szeret már lázadozni. Budaházy, Vona, Novák, Gaudi és sorolhatnám meg még igen. És ez így van jól. Ugye Ovi is honnan jutott a lázadós vadliberalizmusból a neokonzervatizmusba. ;-)
JEFFREY Creative Commons License 2010.07.18 0 0 14

Ne akard már a gárdát misztifikálni, nem az USA Üdvhadserege. Abba kéne hagyni ezt a parlagfüvezést, árvízezést, meg még senkinek nem adtak egy pofont sem, mert nevetséges és nem old meg semmit.

Tudomásul kell venni a gárda megtette a köteleségét, további feladata nincs a jelen felállás szerínt.

Reklamálni azoknál kell akik nem gondolták végig a dolgokat, csak a parlamenti székek lebegtek elöttük.Az, hogy ezt sok ember aki tiszta szivvel és becsülettel gondolta az egészet, hát sajnálatos.

Tudod minden hasonló akciónál meg kell gondolni a dolgokat, s csak az hívja az utcára az embereket, aki haza is tudja vinni.Vonáék csak a rövidtávú haszonszerzést látták a gárdában, mert senki nem gondolja komolyan, hogy majd fogja az exisztenciáját kockáztatni a gárda miatt. Annál sokkal gyávább és felelötlenebb.

A parlamentbe parádézott egyet a mellénnyel, rajtam is van meg nem is, s közröhely tárgyává vált. Van neki elég gondja Budaházyval meg a C typusu megbukott embereivel, nem beszélve az LMP vel, aki radikalizálódik (megszólalásában) és pragmatikusan politizál, ami színtén veszélyes a jövőben.

Szóval a gárda nem életképes szerveződés még akkor sem, ha Vona probálkozik holmi trükkökkel és átváltozó müvészként jelenteti meg öket.

Előzmény: thorforks (10)
Navorski Creative Commons License 2010.07.18 0 0 13
Pősze volt MSZMP-s elvtárs akkor volt hülye a Jobbik amikor ezzel vén komcsival szövetkezett...
Csendes A Don Creative Commons License 2010.07.17 0 0 11
Zavarosra sikeredtél ecsém!

A Jobbik ül a tökein, és bambán várja, hogy a Fidesz az önkormányzati választásokon is elvigye a 2/3-ot.

De az a nyolcázötvenezer ember szerintem gondolkodó ember,

Jó az már 150ezernek is. A maradék 700ezer visszament az anyapártjához, hiszen látja, ezeknek is odaragadt a segge a parlamenti székhez.

Előzmény: thorforks (10)
thorforks Creative Commons License 2010.07.17 0 0 10
Egyáltalán nem vált töketlenné. Szerintem aki ezt írja nem is tudja miről beszél és konkrét dolgokkal nem is tudja alátámasztanni. Nem értem, hogy miért nem arról a pártról nyilatkozik, akit támogatott és akit ismer. Ez nyilvánvalóan nem a Jobbik.

Arra számítani lehetett, hogy a Jobbikra is ráépülnek oda nem való emberek vagy, hogy menet közben sikerül emberekre nyomást gyakorolni és ezek ellenséggé válnak. De az a nyolcázötvenezer ember szerintem gondolkodó ember, aki ezt ugyanolyan tisztán látja, mint egypáran itt a topikban is.

Pősze hülyeséget beszél, fontos a parlamenti munka de a döntésekbe a kétharmad miatt úgysem tudnak beleszólni. Ideális időszak megszabadulni a Pősze féléktől.

Ami a gárdát illeti az árvíznél is szükség volt rájuk, ha vannak még magyar emberek aki önzetlenül, ingyen tenni akarnak a hazájukért azokat nem elnyomni, hanem támogatni kell. A szembefordulás Orbántól is órási hiba volt, erre idővel szerintem ő is rájön.
Előzmény: Csendes A Don (5)
thorforks Creative Commons License 2010.07.17 0 0 9
Pontosan.
Előzmény: ==T== (6)
thorforks Creative Commons License 2010.07.17 0 0 7
Remélhetőleg gyorsan kirúgják Pőszét. És mindenkit aki vele van. Szavaiban nemzeti pártunk már van egy.
Előzmény: mégmégmég (-)
==T== Creative Commons License 2010.07.17 0 0 6
Különválasztanám a Gárdát és BGY-t.

A Gárda mellett mindenképp ki kell állniuk, de BGY politikai nézeteit nem kell felvállalni (nem is nagyon vállalják), viszont az ügyére fel kell hívni a figyelmet, mivel mégiscsak abszurd, hogy több mint egy éve vádemelés nélkül tartanak fogva valakit, aki ellen állítólag bizonyíték se nagyon van (lásd hamisított Drazsé-féle robbantós videó). Gondolom a szintén fogvatartott társait próbálják valamivel megzsarolni, hátha vallanak.
Csendes A Don Creative Commons License 2010.07.17 0 0 5
Még el sem kezdődött az igazi parlamenti munka, máris töketlenné vált a Jobbik. Azok a radikálisok, akik úgy gondolták, a Jobbik a megoldás - akár vörös, akár narancs - mutyipolitikusok ellen, azok láthatjákl, hogy a bársonyszék kényelmesnek találtatott.
thorforks Creative Commons License 2010.07.17 0 0 4
Akik rájuk szavaztak, pont a Gárda és a hasonló dolgok miatt tették. Ha nem vállalják fel, vége a Jobbiknak is.
JEFFREY Creative Commons License 2010.07.17 0 0 3

A gárda már most halott, Vona-Gaudi tartja napirenden a felszólalásaival, azért, hogy a csalodott gárdások érezzék, hogy szükség van rájuk. Amiért léttreött megszünt lényegében. Törvényesen nem tudnak müködni, mert ami össztartozás érzését adta az az egyenruha és a masirozás. Ez a kapocs  szakadt meg a változásokkal. Ezt Vona is tudja, de nem tudja hogyan lehetne "demilitarizálni" a csapatot, mert akkor már nem a gárdáról beszélhetünk.

Budaházy meg színtén zsákutca, főleg most mikor már a vád ismertetése folyik és az ügyvédek megkapták az anyagot. Gaudi szeríntem tudja, hogy vannak olyan dolgok az anyagba, amit nem lehet csak úgy kimagyarázni a jog utján.

Jött még hozzá ez a C typ vizsga bukta, s ki tudja hogy mi van még. Orbán egyértelmü szövege a Rendőrtiszti avatáson sem volt véletlen, biztosan tudomásuk van arról, hogy állományban lévő rendörök is gárda tagok, ezért üzent nekik finoman. A frakció üllésen meg egyértelmüen, s meg is magyarázta, hogy mit miért mond. Gondolom, hogy azért a frakcíó tagok közül, akik nem olyan büffék az alkotmányos és törvényi szabályozásban is elmonfordirozhatnak azóta, hogy is van ez.

Előzmény: mégmégmég (2)
mégmégmég Creative Commons License 2010.07.17 0 0 2
Mindenesetre kíváncsian várom, hogyan rendezik le belül ezt a dolgot. Szerintem hosszú távon nagy baklövés lenne a gárdától elfordulni. Csak azért hogy pár ezeerrel több pesti szavazat legyen az ősszel. Minek? SZerintem a Jobbik ereje egyedül abban lehet, ha nem veszti el azt a karakterét, amiért sokan rá szavaztak. Ha enged a pősze féléknek Vona, akkor semmi perc alatt el fog tűnni a süllyesztőbe.
Előzmény: JEFFREY (1)
JEFFREY Creative Commons License 2010.07.17 0 0 1

Ez az a Pösze, aki a parlament egyik legmodosabb képviselője a jobbiknak. Talán valami miniszteri poszt várományosa volt a kampányban. Azt híszem neki van pártállami multja meg megjárt már más pártot is. Na még ott van a Nyikos is az MSZMP.-ből, s hasonló életutja van, mint Medgyessynek a PM.-ben, majd a Számvevőszéknél vezényelte a spontán privit is.

Ezek szerínt mégsem olyan hihetetlen az, hogy a gárda valamilyen sugallatra jőtt létre, s valakik terelgették ebbe az írányba jobbikot. Volt ott rendörségi alak is és hasonlok, meg osztodtak is. Várható volt, hogy Vona csapdába kerül, errül már a kampány alatt is volt eszmecsere több topicon.

mégmégmég Creative Commons License 2010.07.17 0 0 topiknyitó

Pősze Lajos Jobbikos képviselő:

A Jobbik bejutott a parlamentbe, és eltűnt már az a rendszer, amivel szemben szükség volt bizonyos lépésekre. Most már fel kell tenni a kérdést, hogy van-e szakmai haszna a Gárdának, vagy csak felesleges önmutogatás. Hozzátette: a párt akkor tud hatékonyan működni, ha a parlamenti feladatára összpontosít és nem olyan vonalat támogat, ami ellentmond a józan ész logikájának.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!