Keresés

Részletes keresés

Yogi Creative Commons License 2010.07.18 0 0 36
3-4-5 munkanap, mikor mennyi. Szóval még bőven van ideje a jövő hét első felében odaérni. Aztán meg attól függően, hogy van-e netbankja vagy legalább működő SMS értesítése a címzettnek, még lehet pár nap, mire észreveszi, hogy megérkezett.
Előzmény: wastegate (35)
wastegate Creative Commons License 2010.07.18 0 0 35

Yogi ...

Deviza bankközi utalás kb mennyi idő szok lenni ... 14.-én utaltam és még aszondi nem ért oda :O)

HUN-GR ...

w

Előzmény: Yogi (33)
kerkyra Creative Commons License 2010.07.18 0 0 34
Megyek veled:))))
Előzmény: Yogi (33)
Yogi Creative Commons License 2010.07.18 0 0 33
El kéne menni Korfura juhásznak.
Előzmény: Törölt nick (32)
Yogi Creative Commons License 2010.07.18 0 0 31
Ja, tudom, az is „Három török testvér” vagy mi is a neve.
Igen, a Blaha mögött lakom most.
Előzmény: kerkyra (30)
kerkyra Creative Commons License 2010.07.18 0 0 30
Nem, ami lejjebb van a színház előtt a híd fele. Yogi te ott lax valahol a közelben ugye??
Előzmény: Yogi (28)
Yogi Creative Commons License 2010.07.17 0 0 29
Meg most láttam egy törökött itt a Blahán, majd kipróbálom azt is.
Előzmény: Yogi (28)
Yogi Creative Commons License 2010.07.17 0 0 28
A három török testvérnél a Nyugatinál? Az is jó (legalábbis a falafel, én ugye azt ismerem).
Előzmény: kerkyra (27)
kerkyra Creative Commons License 2010.07.17 0 0 27
Az én kutyáim ritkán kapnak tápot meg konzervet azt eszik amit mi, és szoktam látni hogy zabálják a füvet.

A kisebbik kutyámból két apró daganatot távolított el a doki. olyan borsó nagyságúak voltak. A Másik kutyámban elvileg csak egy van, de az pont ugyanott ahol a másikban volt. Nem is gondoltunk rosszra, azt hittük csak valami apró csomóféle.

Ja egyébként most jöttünk meg a gyros zabálásból:) A török gíroszosnál voltunk a körúton, fejenként kettőt bevágtunk, aztán felnéztünk a Gellérthegyre. Tele külföldiekkel egy fél óra volt mire sikerült lejutnunk annyit kellett várni a buszokra, mert elállták az utat.
Előzmény: Yogi (26)
Yogi Creative Commons License 2010.07.17 0 0 26
Falusi kutya,fuvet is eszik
A városi is.

A juhaszok egesz nap szbadon levo kutyai kozt nem is tudtak daganatos betegsegekrol
Kiváncsi vagyok, hogy hány juhászu vitte a beteg kutyáját állatorvoshoz. Bizonyára tömegesen ostromolták a rendelőket.

Nem kivetel,hanem a 90%-uk.
Gondolom a statisztikákban is mindőjük szerepel.
Előzmény: Törölt nick (24)
wastegate Creative Commons License 2010.07.17 0 0 25
wastegate Creative Commons License 2010.07.17 0 0 23
batyja Creative Commons License 2010.07.17 0 0 22
nem tudom.
nekem meggyőződésem, hogy az állatoknak készült kaja sokkal jobban ellenőrzött, válogatott mint az embereké.
persze ez az elméletem a teszkóban (és tsai) megdőlhet...
Előzmény: liliana01 (15)
batyja Creative Commons License 2010.07.17 0 0 21
azt viszont marha bonyolult irányítani, nem is próbálnám ki...
Előzmény: wastegate (14)
batyja Creative Commons License 2010.07.17 0 0 20
nem. akkor leesenek...
sajna.....
ezért fontos megválasztani a helyszínt hozzá...
Előzmény: Yogi (12)
batyja Creative Commons License 2010.07.17 0 0 19
múltkor volt akciós (talán 4000ft), én olyat vettem,teljesen jó. 2 zsinóros. arra kell vigyázni, hogy orral ne állon vele földbe az ember lehetőleg, mert abból nem sokat bír és orr varrás kilyukad és kikandikál a merevítés. (most, hogy kandikáló merevedésről beszélek.... :)))) )

én mindig magamnál hordom, ha alkalmas idő van akkor sárkányozok...
Előzmény: wastegate (13)
wastegate Creative Commons License 2010.07.17 0 0 18

Aztaqrva ... nem semmi infó.

Én csak ha áthaladok az eledeles sorok közt rosszúl vagyok a bűz miatt ... pedig fogalmam sincs miből készítik de yot nem feltételeztem eddig sem  :O(

w

Yogi Creative Commons License 2010.07.17 0 0 17
De a rendes táp öt-hatszor több etetésre elegendő
Nyavalyát. Ugyanannyit zabálnak a drágából is. Az a buta jószág nem tudja, hogy abból kevesebbet szabadna, biztos azért van.

A falusi kutya, amelyik a konyháról kikerült maradékot kapja, az ritkábban lesz rákos .
Mert ritkábban éri el azt a kort, hogy rákos lehetne.
liliana01 Creative Commons License 2010.07.17 0 0 15
De az agyonreklámozott száraz tápokat eszik ! :((

Amelyik tápnak kilója 1000 Ft alatt van, az nem táplálék. Az tele van ballasztanyaggal, amiben sem az állat számára szükséges anyagok ( pl. vitamin, fehérje), sem kalória nincsen.

Hogy akkor mi van bennük? 70 % hamu, igen HAMU, amitől jó könnyű lesz a táp, így 1 kiló térfogata kb. ötször annyi, mint egy valódi tápé. A hamu honnan van? Vágóhidakról és hasonló helyekről a már semmi másra nem hasznosítható csont és egyéb hulladékanyag elégetésével. Beteg állatokat is elégetnek, ez a hamu is megy az olcsó tápba.

A P----re és ez alatti minőségű tápok mind ilyenek:(

A hulladéktáp és a rendes táp között kb. öt-hatszoros az árkülönbség. De a rendes táp öt-hatszor több etetésre elegendő és nem mérget adsz a kutyádnak.

A falusi kutya, amelyik a konyháról kikerült maradékot kapja, az ritkábban lesz rákos .

Semmi érdekeltségem nincs a tápok lehúzásában vagy népszerűsítésében.

DE nem bírom elhallgatni az igazságot, miután a gyönyörű, kedves kutyánkat el kellett altatni , mert metasztázisos carcinóma miatt menthetetlen volt. :(( Az emésztőrendszeréből indult .

Az állatkórházban infúzió és transzfúzió közben órákat beszélgettünk külföldi medikusokkal, ők nyitották fel a szememet. Őket még nem környékezték meg a tápszergyártók.

Aki szereti kutyáját, macskáját, nagyon gondolja meg, hogy mit ad neki enni.
Előzmény: wastegate (5)
wastegate Creative Commons License 2010.07.17 0 0 14

Itt nálunk a parkban van egy csóka egy akkus helikopertával szokott nyomúlni ... csodálattal nézem mindíg milyen klassz találmány ...

w

Előzmény: Yogi (12)
wastegate Creative Commons License 2010.07.17 0 0 13

Nem tudod a dekatlonos sárkányok közül melyiket szabad megvenni ... sima egy zsinóros müxik rendesen?

Tavaly vett anya a madaras tecsóba 280 Ft-ért egy tutit de sajna kicsilányom szétgányolta anno apro darabokra és reptethetnékem van.

w

Előzmény: batyja (10)
Yogi Creative Commons License 2010.07.17 0 0 12
Valamiért azt képzeletem, hogy ezek ha elveszítik a jelet, akkor visszafordulnak. De ezek szerint nem.
Előzmény: batyja (10)
Yogi Creative Commons License 2010.07.17 0 0 11
Az Üllői út sarkán, az árkád alatt, a Corvin mozi oldalán, egy tenyérnyi kis boltban.
Előzmény: wastegate (6)
batyja Creative Commons License 2010.07.17 0 0 10
kb. nállam is így történt....
repcsi
a motor tengely már amúgy is görbült egy minimálisat.
tőlemm úgy 150m-re valamiért elvesztette a jelet, leesett, eltört a tengely.
érdekes (és szerencsére), hogy semmi más baja nem lett...
Előzmény: wastegate (8)
wastegate Creative Commons License 2010.07.17 0 0 9
wastegate Creative Commons License 2010.07.17 0 0 8

Nálunk anya a fő meghúzó ... :O) még a kocsi eleje bent van a garázsban de mán fordú kifele.

Milyen repülő és mi lett vele ... lepottyant?

w

Előzmény: batyja (7)
batyja Creative Commons License 2010.07.17 0 0 7
off?
ma törten megint a repcsit, az megvan pár ezerbőé.
de a kocsit is törtem:(
én voltam a f.....igyelmetlen.
auchan parkoló, a bevásárlókocsi tároló mellett közvetlenül. kiállákor nem figyeltem és meghúztam az ajtót egy kicsit meg a hátsó sárvédőt. nem vészes egy se de nem is szép.

monnyak le.....
wastegate Creative Commons License 2010.07.17 0 0 6

Hol van yo gyros a körúton ...?

Ott ahol múltkorában a nagy szabjával kaszabolták a külföldi gyökereket akik randalíroztak a bótban :O))) ?

w

Előzmény: kerkyra (4)
wastegate Creative Commons License 2010.07.17 0 0 5

Rossz belegondolni abba, hogy az állatok között mennyi a daganatos megbetegedés ... pedig ők nem isznak, dohányozna, napoznak stb.

w

Előzmény: kerkyra (3)
kerkyra Creative Commons License 2010.07.17 0 0 4
Ja és mindjárt indulunk gyrost zabálni a körútra:)
Előzmény: kerkyra (3)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!