3-4-5 munkanap, mikor mennyi. Szóval még bőven van ideje a jövő hét első felében odaérni. Aztán meg attól függően, hogy van-e netbankja vagy legalább működő SMS értesítése a címzettnek, még lehet pár nap, mire észreveszi, hogy megérkezett.
Az én kutyáim ritkán kapnak tápot meg konzervet azt eszik amit mi, és szoktam látni hogy zabálják a füvet.
A kisebbik kutyámból két apró daganatot távolított el a doki. olyan borsó nagyságúak voltak. A Másik kutyámban elvileg csak egy van, de az pont ugyanott ahol a másikban volt. Nem is gondoltunk rosszra, azt hittük csak valami apró csomóféle.
Ja egyébként most jöttünk meg a gyros zabálásból:) A török gíroszosnál voltunk a körúton, fejenként kettőt bevágtunk, aztán felnéztünk a Gellérthegyre. Tele külföldiekkel egy fél óra volt mire sikerült lejutnunk annyit kellett várni a buszokra, mert elállták az utat.
A juhaszok egesz nap szbadon levo kutyai kozt nem is tudtak daganatos betegsegekrol Kiváncsi vagyok, hogy hány juhászu vitte a beteg kutyáját állatorvoshoz. Bizonyára tömegesen ostromolták a rendelőket.
Nem kivetel,hanem a 90%-uk. Gondolom a statisztikákban is mindőjük szerepel.
nem tudom. nekem meggyőződésem, hogy az állatoknak készült kaja sokkal jobban ellenőrzött, válogatott mint az embereké. persze ez az elméletem a teszkóban (és tsai) megdőlhet...
múltkor volt akciós (talán 4000ft), én olyat vettem,teljesen jó. 2 zsinóros. arra kell vigyázni, hogy orral ne állon vele földbe az ember lehetőleg, mert abból nem sokat bír és orr varrás kilyukad és kikandikál a merevítés. (most, hogy kandikáló merevedésről beszélek.... :)))) )
én mindig magamnál hordom, ha alkalmas idő van akkor sárkányozok...
De a rendes táp öt-hatszor több etetésre elegendő Nyavalyát. Ugyanannyit zabálnak a drágából is. Az a buta jószág nem tudja, hogy abból kevesebbet szabadna, biztos azért van.
A falusi kutya, amelyik a konyháról kikerült maradékot kapja, az ritkábban lesz rákos . Mert ritkábban éri el azt a kort, hogy rákos lehetne.
Amelyik tápnak kilója 1000 Ft alatt van, az nem táplálék. Az tele van ballasztanyaggal, amiben sem az állat számára szükséges anyagok ( pl. vitamin, fehérje), sem kalória nincsen.
Hogy akkor mi van bennük? 70 % hamu, igen HAMU, amitől jó könnyű lesz a táp, így 1 kiló térfogata kb. ötször annyi, mint egy valódi tápé. A hamu honnan van? Vágóhidakról és hasonló helyekről a már semmi másra nem hasznosítható csont és egyéb hulladékanyag elégetésével. Beteg állatokat is elégetnek, ez a hamu is megy az olcsó tápba.
A P----re és ez alatti minőségű tápok mind ilyenek:(
A hulladéktáp és a rendes táp között kb. öt-hatszoros az árkülönbség. De a rendes táp öt-hatszor több etetésre elegendő és nem mérget adsz a kutyádnak.
A falusi kutya, amelyik a konyháról kikerült maradékot kapja, az ritkábban lesz rákos .
Semmi érdekeltségem nincs a tápok lehúzásában vagy népszerűsítésében.
DE nem bírom elhallgatni az igazságot, miután a gyönyörű, kedves kutyánkat el kellett altatni , mert metasztázisos carcinóma miatt menthetetlen volt. :(( Az emésztőrendszeréből indult .
Az állatkórházban infúzió és transzfúzió közben órákat beszélgettünk külföldi medikusokkal, ők nyitották fel a szememet. Őket még nem környékezték meg a tápszergyártók.
Aki szereti kutyáját, macskáját, nagyon gondolja meg, hogy mit ad neki enni.
kb. nállam is így történt.... repcsi a motor tengely már amúgy is görbült egy minimálisat. tőlemm úgy 150m-re valamiért elvesztette a jelet, leesett, eltört a tengely. érdekes (és szerencsére), hogy semmi más baja nem lett...
off? ma törten megint a repcsit, az megvan pár ezerbőé. de a kocsit is törtem:( én voltam a f.....igyelmetlen. auchan parkoló, a bevásárlókocsi tároló mellett közvetlenül. kiállákor nem figyeltem és meghúztam az ajtót egy kicsit meg a hátsó sárvédőt. nem vészes egy se de nem is szép.