Keresés

Részletes keresés

Antisystem Creative Commons License 2010.07.15 0 0 146

Nézd, tömör leszek: SZVSZ Parlament = Ingyencirkusz. Most éppen ez az attrakció... majd két hét mulva más fog leanyázni mást, vagy más fog rossz gombot nyomni, vagy más fog megsértődni, vagy akármi... ahogy ez már 20 éve folyamatosan megy... hogy ki "ellik" és kinek a kötele, és a hordó a szónoknak vagy a zsidónak menjen, és tsai.... gondolom emléxel magad is nehányra...

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (145)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.15 0 0 145
Mozigának és Neked is írom egyszerre:

nem zavar a bekiabálása, és a tréfássága sem.

csak ne csodálkozzanak a történtek fényében, hogyha a Fideszesek nem röhögnek velük:-)

részemről meg annyi: valamit hiányolok és sokallok még mindig.
Hiányolom a jó érveket, sokallom az ujjal mutogatással önigazolást továbbra is.

Bár ha igaz, amit mondott néhány dologban akkor el kell ismernem a Fideszről, hogy frappánsan üti ki a nyeregből a jobbikot, de arcátlanul pimaszul.

De türelmesen várok, előbb utóbb kiderül ki hazudik:-)
Előzmény: Antisystem (141)
SchiSa Creative Commons License 2010.07.15 0 0 144

Az egyénit nem lehet pártintézkedésssel visszahívni. A listást meg igen.

na erre a pártintézkedésre lennék kiváncsi....

Előzmény: moziga2 (142)
Derek Creative Commons License 2010.07.15 0 0 143

" Az egyénit nem lehet pártintézkedésssel visszahívni. A listást meg igen."

Jelenleg nem

Előzmény: moziga2 (142)
moziga2 Creative Commons License 2010.07.15 0 0 142
Az egyéniekre simán vonatkozhat. Az majd a fele a képviselőknek. Abból lett jórészt a FIDESZ 2/3-ad.

Ott 173/176 = 98.3%-ot nyertek. Területi listán ""csak"" 52%-ot. Az országos kompenzációson meg 4-et. Szóval van benne ráció esetleg. De a parlamenten belül is egészen más az egyéniek és a listások jogállása. Az egyénit nem lehet pártintézkedésssel visszahívni. A listást meg igen. Ilyen egyszerű lenne!?
Előzmény: SchiSa (140)
Antisystem Creative Commons License 2010.07.15 0 0 141

Az 50-es évek egyik alapvicce volt, amikor Kohn bácsi lesz a műhelyben a hónap dolgozója, és jutalmul kap az üzemi párttitkártól egy bekeretezett Rákosi képet... majd megkérdi tőle a köszöntés után:

- És Kohn elvtárs, tudja már, hova fogja tenni Rákosi elvtársat?

- Hát kérem ugye vagy fellógatom, vagy a falhoz állítom...

(amit azután Fábri is plagizált egy Gyurcsány képre pár éve...)

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (138)
SchiSa Creative Commons License 2010.07.15 0 0 140
a jelenlegi választási rendszerben nem lehet bevezetni a visszahívást, mert különbség lenne a listás, és az egyéni képviselői mandátum között.
Előzmény: Törölt nick (122)
moziga2 Creative Commons License 2010.07.15 0 0 139
Kedves Khyra!

Meg kell nézni azt, hogy a "lógni fogsz" a lemondott (mondatott) fideszes képviselő mire mondta azt, amit mondott. Azt már tudjuk, hogy ez a Novák csikó mire. Ha jól emlékszem a nem éppen FINESZes, egy államtitkárnak egy interpellációra adott nem éppen kielégítő tartalmú válaszára, és nem mentelmi jog fellógatási ügyben. Érdemes utánanézni. Az is tény, hogy a lemondott FIDESZes újra ott ül a parlamentben. Ami egyáltalán nem baj. Amikor lemondott jó példát mutatatott. Mint mondtam feljelentést tehet Meggyes vagy L. Salamon vette még valamiért nagyon a szivire az ügyet életveszélyes fenyegetés vádjával. Kafa kis dramaturgia mit ne mondjak. Szavaznak Novák mentelmi jogáról és a Jobbik frakció közösen beszól, hogy "lógjon". Aztán jön a szerencsétlen bíróság ilyen faszomságokkal foglalkozni. Már várom. Egyébként mit is keres most így nagy hirtelen N.E. a reggelben? Remélem szólt a mentelmi joggal kapcsolatos álláspontjáról is. Ami persze egy baromság, mert erre bizonyos helyzetekben igen is nagy szükség lehet.

Ui:
""Likudfideszezés"" (a köznyelvben ZSIDESZ) .... Hmmmmm.... Oszt figyelgetve ezt a Salamont meg..... Szerintem akinek nem inge ne vegye magára!!
Előzmény: Törölt nick (138)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.15 0 0 138
Néztem a ma reggelben Novák Elődöt ahogy magyarázta és igyekezett a jól bevált lózungokra terelni a párbeszédet.

Amúgy igen, lehet hogy jópofáskodott.

Csakhogy nem a jobbikos párttársaival élcelődött, hanem egy Fideszes volt a célpont.

Azokkal meg nem hiszem, hogy olyan jó haverok lennének, hogy vevők lennének a jópofáskodásra a jobbikos kampány óta.

A Likudfideszeséz és MSZP-vel összemosás stb óta nem hiszem, hogy a jobbik olyan viszonyban lenne a Fideszesekkel, hogy bármelyik tagja is a tréfáik célpontja legyen:-)

pláne nem az " akasztófahumor" műfajban.
Előzmény: Törölt nick (116)
m54 Creative Commons License 2010.07.15 0 0 137
Háát...

Én fizetnék több kötélpízt is... Meg a paradicsomért is...
Előzmény: Antisystem (133)
m54 Creative Commons License 2010.07.15 0 0 136
Nem ártana. Irredenta, nacionalista, sömmi békésség a "nem" "mások" iránt.
Tünnyön el a történelem színéről, és új tanykönyveket!
Előzmény: Törölt nick (129)
Navorski Creative Commons License 2010.07.15 0 0 135
sokszor ezért nyomnak félre,mert nem érti mit kiabált a vezérfalka...:)
Előzmény: moziga2 (127)
Navorski Creative Commons License 2010.07.15 0 0 134

ha jól tudom 3 betűvel is letudtad volna írni, hogy barom ?

Előzmény: misimókus01 (130)
Antisystem Creative Commons License 2010.07.15 0 0 133

A klasszikus alapvicc poénját átírva:

Tragédia, hogy egymást lógatnák fel a szabadonválasztottjaink... de ez nem baj... a baj az, hogy 600 forint a paradicsom kilója...

:)))

ÜdV

mociga Creative Commons License 2010.07.15 0 0 131
Nyugi. Holnap megtárgyalják a házbizottság előtt. Valszeg a Jobbik újabb közszereplésekhez jut ezáltal a mentelmi joggal kapcsolatos álláspontjuk kifejtéséhez. A médiák úgy fognak ugrani erre a témára, mint légy a szarra. Hammeg nem, akkor biz komoly problémák lesznek. ;-))

Zazorbán, most már meg a Vona lett? (Meg se szólalt még) Elvégre egy polgári körből jöttek. Van új villámhárító. Vitya örülhet. A jobboldal elmoshassa a múlt minden szenny(es)ét.
Előzmény: misimókus01 (130)
misimókus01 Creative Commons License 2010.07.14 0 0 130
Vona egy barom.

Gondolom te is így látod.
Előzmény: Törölt nick (129)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.14 0 0 129
Petőfi monnyonle? :)
Előzmény: 3 millió légy nem téved (128)
3 millió légy nem téved Creative Commons License 2010.07.14 0 0 128
egyik viccelt másik verset idézett.

Pokorni: Gyurcsány bukásához vezethet az EP-választás
2009. március 15. 14:48
MNO

Pokorni Zoltán úgy vélte, hogy a népszavazás óta a hatalom hosszú kínos agóniája zajlik, a fuldokló hatalom görcsösen kapaszkodik az ország testébe. Hozzátette: kérdés, meg tudunk-e szabadulni tőlük. Szerinte mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy meggyorsítsuk ezt a folyamatot. A Fidesz alelnöke azt mondta, szabad és erős országot szeretnének, olyat, amelyben az állam nem futamodik meg a feladatoktól, a rendőr a rendet őrzi és nem a tüntetőket, amelyben mindenki, aki dolgozni akar, munkát talál, és a gyermekvállalás nem egyenlő a szegénységgel. Szerinte a következő hónapok és évek sorsfordítóak lesznek Magyarország számára, a tét az, hogy sikerül-e megállítani a romlást és a pusztulást, és sikerül-e új irányt adni Magyarország fejlődésének. Ha lesz elég hit, erő, bölcsesség, akkor sikerülnie kell – tette hozzá. Pokorni Zoltán beszéde végén idézett Petőfi Sándor Dicsőséges nagyurak című verséből: „Dicsőséges nagyurak, hát hogy vagytok? Viszket-e úgy egy kicsit a nyakatok? Új divatú nyakravaló készül most számotokra... nem cifra, de jó szoros.”
Előzmény: misimókus01 (-)
moziga2 Creative Commons License 2010.07.14 0 0 127
Tudjátok mely bekiabálások nem tetszenek nekem a parlamentben? A szavazáskori igen nemek beüvöltözgetése. Olyan mintha az ürük kolompolnának a csordáknak merre menjenek. Ez pedig sérti a független személyiségi jogokat. Valóságos felüdülést jelent számomra ez a "lógjon" bekiabálás számomra. Nagyszerű újítás. ;-)
moziga2 Creative Commons License 2010.07.14 0 0 126
Tanulságos. Köszi Kedves Arahumm.

Mi van azzal a "kufárok kifelé" bekiabálással!? Arról van valami nyom igazságos L. Salamon által felvetve?

Mik is a tanulságok:
Kákán a csomó....
Bagoly mondja verébnek....
Szemben a szálka és a gerenda....
Egyik kutya s eb....

Ott van valami említés Salamon által, Balczóról is. Ő mit mondott Novák Előd előtt?

Onnan lenne érdekes, ahonnan bekiabálta ezt az akasztófahumoros durvaságot. Az megvan valahol?
Előzmény: Törölt nick (121)
Nagulnov Creative Commons License 2010.07.14 0 0 125
Az L.Simon a nagy igyekezetben mondott még egy baromságot/ez is jó áthallásos.:)

"Ne a kifüggesztés lógjon"

:)
mégmégmég Creative Commons License 2010.07.14 0 0 124

Annyira sajnálom az előzőt:

Nem lehet, mert a humorban csak a tiszta kiérlelt dakota humor az, ami előrébb viszi a nemzetet. Szerintem el kell rendelni Novák úr azonnali poligráfos vizsgálatát. Amennyiben az nem hozna eredményt, tehát átveri a poligráfot, akkor egy gyors alkotmánymódosítással kell elérni, hogy az ilyen aljas és nemzeti lelket romboló viccek szerzőit kínvallatásnak lehessen alávetni a parlament alagsorában. A vallatást, ahogy a parlamenti üléseket, közvetíteni kell. A vallatási közvetítés reklámidejét fel kell ajánlani a roma bányászok életkörülményeinek javítására, valamint az új gáza övezeti zsidó telepek bővítésére.

Előzmény: mégmégmég (123)
mégmégmég Creative Commons License 2010.07.14 0 0 123

Nem lehet, mert a humorban csak a tiszta kiérlelt dakota humor az, ami előrébb viszi a nemzetet. Szerintem el kell rendelni Novák úr azonnali poligráfos vizsgálatát. Amennyiben az nem hozna eredményt, tehát átveri a poligráfot, akkor egy gyors alkotmánymódosítással kell elérni, hogy az ilyen aljas és nemzeti lelket romboló viccek szerzőit kívallatásnak lehessen alávetni a parlament alagsorában. A vallatást, ahogy a parlamenti üléseket, közvetíteni kell. A vallatási közvetítés reklámidejét fel kell ajánlani a roma bányászok életkörülményeinek javítására, valamint az új gá bővítésének előmozdítására övezeti zsidó telepek

Előzmény: moziga2 (27)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.14 0 0 117

Te meg annyira imádod, hogy bármiért kész vagy kiállni mellettük.

De így kerek a világ, ezért nincs a fidesznek 99,98%-a a Parlamentben.

De egy jó alkotmánymódosítás még ezt is megoldhatja.

Előzmény: Törölt nick (111)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.14 0 0 116
Novák jópofáskodott, amikor bekiabált.
A Fidesz pitiánerkedik, hogy ebbe akar belekötni.
TEODOR Creative Commons License 2010.07.14 0 0 115
Bővebben: "
Púpos történet

A púpos éjszaka átvág a temetőn. Egyszer csak eléugrik egy kis törpe, és megkérdi:
– Mi van a hátadon?
– Púp.
– Kell az neked?
– Nem.
A púpos hirtelen felegyenesedik, és boldogan sétál be a városba. Szembejön vele a sánta, akinek elmeséli, mi történt. A sánta fejvesztve rohan a temetőbe, és elé is odaugrik a törpe.
– Mi van a hátadon, te sánta?
– Semmi.
– Akkor nesze, itt egy púp!
›››
Címkék: vicc, púp, temető, sánta
0 hozzászólás
"
Előzmény: TEODOR (114)
TEODOR Creative Commons License 2010.07.14 0 0 114
Most nem a szó szerinti lógatásról van szó, mert ahhoz tovább kellene vissza mennünk az időben. Úgy kellet nekünk az EU. mint sántának a púp.
Előzmény: Törölt nick (110)
moziga2 Creative Commons License 2010.07.14 0 0 112
Az volt, az volt szerintem humoros. Kihasználva egy szó többértelműségét. Akinek nem inge, ne vegye magára na!! Meggyes meg még feljelentheti a rendőrségen, bíróságon (itt fingom sincs miért) hogy ejnye. Szerintem életveszélyes fenyegetéssel lehetne valamit kezdeni a rendőrségen. Aztán szavazhatnak Novák mentelmi jogáról. Hű micsoda dramaturgia!!! ;-))

Van valakinek valami anyaga az ülésteremben utána történtekről? Hanggal, képpel...

Előzmény: Törölt nick (94)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.14 0 0 110

Lehet, hogy szerinted megérett.

Sokak szerint is.

De ahhoz vissza kéne mennünk az időben 20-25 évet.

Mert az EU nem lehet akadály hiszen mint tudjuk, hogy az Unión kívül is van élet.

Előzmény: TEODOR (108)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.14 0 0 109

Ez is lehet az olvasata, meg sok más is.

Csak a magyar nyelv szépségét próbáltam ecsetelni vele, hogy rengeteg dolgot lehet több módon értelmezni.

Azt viszont hozzátenném, hogy egy politikusnak illene annyira ismerni a magyar nyelv eme buktatóit, hogy ne menjen bele ilyen helyzetbe kétértelmű kijelentésével.

Ez pusztán intelligencia kérdése, ami egy politikusnál alapkövetelmény lenne, kivétel a magyar politikus.

Előzmény: Törölt nick (105)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!