szerinted? hát szerinted kit hat meg, hogy te mit hiszel, kicsi virág?
6700 hozzászólás. nézzük csak: 2 perc írás, 8 perc olvasás, az 10 perc összesen. 67000 perc. Az összedobva 3000 óra, alsóhangon. bizony-bizony, hát ezért vagy az egyik, akit el kell tartani, te kis megélhetési topikolgató. Beszéljünk inkább rólad, mert te egyelőre semmivel sem tudod alátámasztani, hogy én itt több néven topikolgatok, te kis serlokholmsz.
Hagyd már szegény gyűlülködő vekkerest, lassan megüti a guta, aztán éhen marad 3 ember. :)) Tomboljon, majd megnyugszik, ha meg nem majd leszedálja a doktor úr.
engem - veled ellentétben - senki sem fizet. És sosem mondtam, hogy öreg róka vagyok itt, sosem volt sok hozzászólásom, tudod, nekem dolgoznom is kell: el kell tartanom másik 3 embert ebben az országban; és hát barátom, a hozzászólásaid mennyiségét nézve te lehetsz az egyik közülük. Az meg, hogy te mit hiszel, hidd el, ezredrangú. Ugye, azt te sem gondolod, hogy majd neked fogom bizonygatni azok ellentétét, amiket te itt kitalálsz.
nem újonc, csak az n+1-dik nick, kicsi szívem. Tudod, én nem vagyok bértopikolgató, mint te, így aztán néha kibasznak innen, ha olyat szólok, ami nem tetszik néhány hozzád hasonló mimóza lelkivilágának.
De azért csak folytasd kicsiny kis harcodat, én majd szurkolok neked.
Ha jól tudom, Bauerék most gyűjtöttek aláírásokat a "Fidesz elszámoltatási kampánya ellen". Úgy látszik, kezdi rajzolni a csoki az alsónacit, főleg, hogy most már sorban állni sem kell a büntetés letöltésére. :)
Szóval a vitát áttetted egy személyeskedő stílusba.
Rendben.
Nekem az a véleményem, hogy a borsónyi buksid arra a srófra jár csak, hogy bután nézve hozsannázol mindenféle Orbán-svindlinek, mert a fidesznyik világszemléleted csak erre képes.