Ez igaz, ám csupán a véleményükkel is segítettek az elmúlt nyolc évben az akkori kormány támogatói, hogy az MSZP-SZDSZ koalíció tönkretehesse az országot.
Nekem ugyan nem fontos ki van hatalmon, mert úgysem részesülök belőle, éppen ezért soha nem fognám a bankok pártját az ország érdekeivel szemben. Amit jól csinál a mindenkori kormány azt támogatom, amit nem azt ellenzem. A bankadót éppen jól csinálja.
>>>>Magyarország alapvető érdeke, hogy a fidesz ne kormányozzon és lehetőleg ne is létezzen. <<<
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen.
Megértem, hogy a Fideszt tartjátok a legfőbb ellenségnek, hiszen most a hatalmatokra ez jelenti a legnagyobb veszélyt. Amit mondtál logikus de csak akkor, ha a Fidesz elleni harcot mindenek fölé helyezitek.
Ebbe e meglehetősen demokratikus megközelítésbe az is belefér, hogy az ország érdekeivel szemben a bankok pártját fogjátok, és a bankok megsarcolóját rablónak nevezzétek. Rablóként pedig éppen a bankok viselkednek.
Szevasztok Bizonyára láttátok és hallottátok tegnap este (v ma reggel), hogy Csányi, Vikivel az oldalán, bejelentette, hogy az OTP megfizeti a bankadót és azt nem hárítja át az ügyfelekre.
Azt valszeg már kevesebben tudjátok, hogy az otp a 2010. április 6-tól hatályos Hirdetményében (https://www.otpbank.hu/static/portal/sw/file/Lakossagi_szla_ktg_H_20100611.pdf) egy apró változásról értesítette ügyfeleit. A hirdetmény első oldalán a "Díjmentes" szó után elhelyezett egy csillagocskát, aminek a jelentése az utolsó oldalon olvasható (a gyengén látók kattintsanak párszor a + gombra, mert nagyon apró betűkkel van írva): "*A díjkedvezményt a Bank a KSH (Központi Statisztikai Hivatal) 2010. évi infláció közzétételét követő 2. hónap első napjáig biztosítja."
Ilyen díjmentes szolgáltatás pl. a Net számlacsomaghoz tartozó havi kétszeri díjmentes pénzfelvétel az automatából. Ez az, amit a fenti időpontig biztosít a bank ... és utána a vízözön, na + 'oszt, jónapot'.
Aztán a szemétdombon zsebredugott kézzel kidüllesztett mellyel megelégedetten körülnézett és konstatálta: milyen ügyes vagyok, még EU is minket utánoz!
A seggfeje meg arról sem tudott: fletóék már 3 éve sarcolják BANKADÓ néven - milyen érdekes még a neve is ugyanaz,- a bankokat olyan 20-30 mrd összeggel.
Én is pontosan így gondolkodom! Butaság tőled ha itt Magyarország érdekét citálod hiszen a magyarság és Magyarország alapvető érdeke, hogy a fidesz ne kormányozzon és lehetőleg ne is létezzen. Nincs semmi ami értalmasabb számunkra mint a fidesz.
nem lopás hanem rablás, orbánvityka hatalomrajutva szétnézett hol van még egykis pénz amit magáévá tehet, már ő is kénytelen belátni az állampolgárokat nem tudja kifosztani (ezt elődei már megtették) a kkv-kat sem lehet már anélkül is padlózik mind, így útonállóként rárontott a bankokra.
Burkolva beadták máshogyan, sőt mégjobban járnának páran, ugyanis az egyszeri díjas életbiztosításnál a bevétel csak 10%-a lenne beszámítva, és a Járai bak zömmel ilyet értékersit.
Te csak ne tételezd fel hogy ezekbe egy szikra jóindulta is beleszorult.
Sumér: >>>Miért is lenne az neked jó, ha Magyarország elbukná a nemzetközi bankárszövetséggel szemben ezt a meccset?<<< Csernyavin: >>>>Nekem minden jó, ami megrövidíti a FIDESZ diktatúrát!<<<<
Köszönjük az őszinte szavakat!!! Nem lephette meg azt, aki a 2006-os választások után figyelemmel kísérte a baloldali szavazók érvrendszerét. Magyarország eladósítását, az esztelen költekezést, a gazdaság tönkretételét, a hazugságokat, mind elfogadható árnak tartották, hogy megtartsák a hatalmukat.
Semmi nem változott. Magyarország sorsa sohasem nyomott és úgy látszik most sem nyom semmit a latban, ha a hatalom megragadásáról van szó.
Bármilyen érv, minden szó mögött ami itt, vagy bárhol elhangzik, ne feledjük, ott cseng:
"Nekem minden jó, ami megrövidíti a FIDESZ diktatúrát!"
Szerintem ne reménykedj túlságosan ebben. Vagy úgy gondolod, majd összefog az elempé a jobbik és a maszop megdönteni a zsarnokságukat? Érdekes koalíciós kormánya lenne akkor az országnak. Valami hasonló volt idáig Szlovákiában. Az tetszett? Te vágynál egy Mesterházy-Vona-Schiffer kormányra? Egyéb alternatíva?
NÉPiesen is meglehet közelíteni a kérdést, persze. Csak érdemes -e? Ha nincs (vagy csak szigorúbb) hitel, nincs kiskereskedelem (bizonyos területei).nincs építőipar, nincs autó kereskedelem, nincs...
Szegíny bankok! Mi lesz így velük? Tényleg elmenekülnek ebből a fasiszta-kommunista országból, ahol eddig Európában a legnagyobb haszonnal tudtak működni? Meg kellene őket követni valahogyan! Esetleg egy kis néhány eurómilliárdos csomagocskával kedveskedhetnénk nekik, hátha még ezegyszer megbocsájtanak nekünk, ha becsszóra megígérjük nekik, hogy ezután jók leszünk! :D
Valójában nem a magyar kormány ellen, hanem mellett protestálnak, még ha ez hihetetlennek is tűnik. Ugyanis az egész +lopásadó azért lett kitalálva, mert az ország az ellopandó +200Milliárd nélkül nem tudja teljesíteni a 3,8% államháztartási hiányt. Bankék azért is mentek az IMF-hez hogy legyen egy kicsit elnézőbb a kormányunk és pártunk felé. Ugyanis az ilyen mértékű elvonás 0,4%-09%-os GDP csökkenéshez vezet 2011-re és ki tudja 2012-re mennyit. Magyarul többet vesztünk vele mint nyerünk. (az idei év kipipálva, de jövőre nyenyó)
A padlássöprés elve nem fog most sem működni, ahogy eddig sem.
Ennyire nyíltan talán még itt is kevesen szurkolnak a magyar kormány ellen. Én a magyarokkal vagyok. Örülnék, ha a magyar kormány nem engedne semmilyen nemzetközi hatalom nyílt erőpolitikájának, terrorjának. Természtesen tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy minden erő és hatalom a másik fél oldalán van, de meggyőződésem, hogy a magyar nép nagy része a kormány mellett foglal állást ebben a küzdelmében, és ha a harcot most következtesen megvívják, igen nagyot fog nőni a respektjük! Csak ne hagyják magukat megfélemlteni, terrorizálni, zsarolni az általad felsorolt hatalmak által!