Keresés

Részletes keresés

nemezis 2 Creative Commons License 2010.05.08 0 0 56

Nem.

Tudod, ő szadeszos (volt)

Előzmény: düdüklü tencere (52)
nemezis 2 Creative Commons License 2010.05.08 0 0 55

Mindez valóra is válna, ha Te lennél az MTA elnöke......

Akkor nyilván Fletó nagyívűje lenne a mérce.

Előzmény: düdüklü tencere (50)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.08 0 0 54
Tekintély. (az idézet Orbántól volt)
Merthogy Gyurcsány, mint mondtad, hajaz az Erős Magyarország Programra, mellette idézted a nyugat felé fordulást és összevetésben érdekelt volna, miként gondolod ezeket a szavakat.
*intellektuálisan mélyrepül* :)
Előzmény: nemezis 2 (49)
düdüklü tencere Creative Commons License 2010.05.08 0 0 52
Nagy ügy, Hegedűs Zsuzsa fideszes, nem? :)
Előzmény: Törölt nick (12)
tepsi kóla Creative Commons License 2010.05.08 0 0 51
Itt talán az, hogy impotensek a rábaszásról szakértenek. Csók, kispöcsök.
Előzmény: nemezis 2 (49)
düdüklü tencere Creative Commons License 2010.05.08 0 0 50
Én inkább úgy gondolom, hogy lassanként el fog válni a szar a májtól és ettől igen sokan rettegnek.

Az első fecske meglátásom szerint Körösényi volt, aki nem túl határozottan ugyan, de kibaszta Fircz Tamást és Szalait az MTA-PTI-ből. Mégpedig éppen pont arra az elvárásra hivatkozva, amit én is számtalanszor szóvá tettem itten: ha nem tudja egy értelmiségi azt az elvárást hozni, ami az aktuálisan betöltött funkciójához hozzátartozna, akkor az menjen máshova dolgozni.
Én teljesen egyetértek vele és támogatom, de aggódok, hogy a középszar fel fogja falni szegényt ozsonnyára.

Tudod, az a középszar, amelyik most még azt hiszi magáról, hogy ő a komolyan veendő értelmiségi mérvadó, mert a MaNemben a neve mögött az áll, hogy elöl-hátul doktor, tanszékvezető, főlófaszfelelős. Hát, most ez úgy néz ki, hogy picinykét megbolygatódik. Fricz z első, de remélem nem az utolsó. És ebben az a legfaszányosabb, hogy jó eséllyel éppen pont az általatok olyannyira agyonszopott fidesz fogja ezt veletek megcsinálni.

És ugye te azt várnád el, hogy én ezen egy csöppet se örömködjek, ugye? :)
Előzmény: nemezis 2 (24)
nemezis 2 Creative Commons License 2010.05.08 0 0 49
Nem ártanai tisztázni az autoritás fogalmát!
Előzmény: Törölt nick (34)
tepsi kóla Creative Commons License 2010.05.08 0 0 48
Rá kéne arra térni maj eccer, hogy az istenatta, fogemaj eccer az érdekei szerint savazni, vagy bármikor rávehető az alázatos imádságra. meg a kézcsókra, ha kap is valamit ha kaphatna. Vagy csak be.
tepsi kóla Creative Commons License 2010.05.08 0 0 47
Semmi hűha ?
tepsi kóla Creative Commons License 2010.05.08 0 0 46
Haha
tepsi kóla Creative Commons License 2010.05.08 0 0 45
Hehe
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.08 0 0 44
Alaposan, de jót nevettem. :)
Előzmény: tepsi kóla (43)
tepsi kóla Creative Commons License 2010.05.08 0 0 43

Benéztem?

Előzmény: Törölt nick (42)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.08 0 0 42
JAJJJ! Most látom a topik címét: Intellektuális mélyrepülés :)

Mondjad akkor! :)
Előzmény: tepsi kóla (41)
tepsi kóla Creative Commons License 2010.05.08 0 0 41
A magyar politólógus szakközépiskolában kaphacc egy öltönyt nyakkendővel, meg öt percet a mónikasóban, hol kúrt seggbe a valóság nemi ismerete. Csók a modern armatúráknak. A bátrak hátainak.
Előzmény: Törölt nick (37)
tepsi kóla Creative Commons License 2010.05.08 0 0 40

Szép álmokat gyerekek.

tepsi kóla Creative Commons License 2010.05.08 0 0 39

Kurcsány azt képzelte, hogy a magyarok felnőtt, szabad, a cselédsorsból kimászva talán esélyt kapott emberek? Talán gondolkodhatnak az élet értelméről is? Közük van ? Halott pártokra bízzák sorsukat ?

Előzmény: nemezis 2 (33)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.08 0 0 38
Összevetésre utalt az olvtárs. Persze te is megteheted. (hátha megértem)
Előzmény: ghoezeke mate (36)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.08 0 0 37
Inkább kérdezném: autonómia, önálló mérlegelés és döntés, individuumok, autoritás.

(már a második konkrét összevetéssel tartozol) :)
Előzmény: nemezis 2 (35)
ghoezeke mate Creative Commons License 2010.05.08 0 0 36
És?
Ez egy teljesen semleges igazság.
nemezis 2 Creative Commons License 2010.05.08 0 0 35

Találtál egy értelmes mondatot.

Van benne az is, nem vitatom.

Azonban, ha összefüggésiben , korábbi nyilatkozataival, írásaival és cselekedeteivel együtt nézzük, akkor ez bizony szánalmas önigazolás.

Törölt nick Creative Commons License 2010.05.08 0 0 34
"Ez a program, az erős Magyarország programja kitart amellett, hogy a demokrácia lényegét az autonóm, önálló mérlegelésre és döntéshozatalra képes individuumok adják, akik abban a tudati, kulturáltsági, műveltségi, érdeklődési és vagyoni helyzetben vannak, hogy önálló, autonóm döntést hozzanak, autoritással rendelkezzenek a saját sorsuk felett."
Előzmény: nemezis 2 (33)
nemezis 2 Creative Commons License 2010.05.08 0 0 33

Ez a része azonban valóban szomorú.

Főleg azért, mert igazából szükség lenne egy szoc.dem pátra.

De Fletó, már nehezen tud különbséget tenni saját és mások szavai között.

• Az én értelmezésemben a magyar nemzeti progresszió az elmúlt legalább másfél évszázadban a nyugatos európai polgárosodás pártján állt. Ezt kívántam folytatni. A nyugatos társadalmi, politikai rendszer, kultúra talán legfontosabb alapelemei a szabadság, az emberi méltóság védelme, ebből fakadóan a parlamenti demokrácia és a szociális piacgazdaság igenlése, a szolidáris társadalompolitika. Szabad, de erős Magyarországot akartunk teremteni.

Szóval nyugati polgárosodás?

Összekeveri saját korábbi szavait (szándékosan nem gondolatot írok) aFidesz erős Magyarország programjával.

Pedig, mit össze vihogtak celebei a heti 7-es ben.....az erős Magyarországon.

Előzmény: Törölt nick (30)
tepsi kóla Creative Commons License 2010.05.08 0 0 32
Amúgy 1 kis pöcs hülye vagy. Jóccakát.
tepsi kóla Creative Commons License 2010.05.08 0 0 31
Látod, kisgyerek, jó gazdáról beszélsz. Figyelj orbán kutyáira. Tényleg drukkolok, mer én a munkámból élek, ha nem hazudott, a 4 gyerekemen kívül nem kell, hogy eltartsak még 4 nem ráfeszülőt.
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.08 0 0 30
Igen. Magukat is sokkal jobb állapotban menteték volna át, ha lemondanak. De ez mint látjuk, fel sem merült. Inkább tovább fosztogattak, aki kétségtelenül nem ment volna, ha nincsenek hatalmon. Fontosabb volt a lehetőség nekik, mint az ország. A becsületesek meg hallgattak, mert nem lehetett szavuk, a nagyhangú mellett. Mégis ők szívták meg legjobban. Ők estek ki a jó állásokból. Előbb kellett volna ébredniük!
Előzmény: nemezis 2 (28)
tepsi kóla Creative Commons License 2010.05.08 0 0 29
Nem érte el a célját a beszéd. Ali és a babák több mint negyvenen vannak. Tolvaj a szavazók többsége. De én egész éjjel dolgoztam, mint 40 éve mindig.Értekezzetek orgazdák. Ráértek.És savazzatok patkányok.
Előzmény: moziga2 (26)
nemezis 2 Creative Commons License 2010.05.08 0 0 28
  • Bajban voltunk. Ott álltunk egy alig hitt győzelem után, de olyan helyzetet kellett kezelni, amire sem mi, sem az ország nem volt felkészülve. Két választásunk volt: vagy lemondunk, mert nem ezt ígértük a választóknak, vagy megpróbáljuk kezelni a magunk okozta drámai helyzetet. Az előbbi lényegében fel sem merült, az utóbbit ügyetlenül csináltuk. Az elkerülhetetlen megszorítások és a részben általuk is kikényszerített drasztikus reformok az őszödi beszéd hatásaival együtt veszélyes helyzetet teremtettek, ami az ellenzéki pergőtűzben drámai belpolitikai háborúskodásba csapott.

Hát nem. Éppen ez volt a baj.

tepsi kóla Creative Commons License 2010.05.08 0 0 27
Két stég közé estem, de van a fagyasztóban hal, ha tavi is. Kellemes önalázást minden nappalosnak. Minden nap ért kár.
moziga2 Creative Commons License 2010.05.08 0 0 26
"Ki a felelős? Nem szeretnék másokról beszélni, mert nem kétséges: én voltam a miniszterelnök, nekem kellett volna reális képet adni az országról. Nem tudtam teljesíteni ezt a kötelességemet, tehát én vétettem. Hogy az én győzni akarásom ragadt át másokra és tette őket vakká, de legalább is vakmerővé? Lehet. Hogy a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve? Hát persze. Minden esetre nincs okom, hogy másokban keressem a hibát. Ha másért nem, mert én választottam kollégáimat, én vezettem a kormányt. Nyilvánvaló, hogy ilyen horderejű kérdésekben a miniszterelnök nem bújhat el a felelősség elől. .."

Itt kezdődött az a zuhanás, ami MSZP és ballibbant tömegjelenséggé vált.. ÉS azóta is...

"Soha nem fogom a magyar baloldalt bántani" rész....

Egyébként így utólag meghallgatva majd négy év távlatában (legelőször úgy felment bennem a pumpa újra és újra, hogy csak részletekben lehetett adagolnom magamnak), egy hihetetlenül zseniális retoritikával ellátott céltudatos, totál célratörő beszéd volt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!