hogy Törökországban több pártot is feloszlattak alkotmányellenes tevékenység, erőszakra való felhívás és más okok miatt. Bárándi Péter volt igazságügy miniszter szerint az ügyészségnek
Törökországban a hadsereg megszállja a parlamentet, ha nyer egy iszlámista párt, és az államot össze akarja vonni a vallással.
Milyen vadászatit? LB gondolom. Nem is érzed, hogy micsoda mocsok képtelen hatalmi baromkodás zajlik a háttérben? Mégis mire számítanak? Egy pártnak a legerősebb felhatalmazása a működésre és annak jogkörére pont a választók által történik. Nem holmi bíróságok meg egyéb ostoba lófaszkodás. Max. ez most jól jön mindenkinek, hogy van egy ilyen vádinditvany, és még az is lehet, hogy lecsapnak róluk pár százalékot. Persze ebben nem vagyok biztos, mert ha tényleg kiadták ellenük a vadászati engedélyt, akkor Ovi tanácsát elfogadva nem lesz jobboldali szavazat megosztás, ahogy előre elterveztem. Mind a hármat a Jobbiknak adom. Érted Te ezt az hatás ellenhatás effektet?
Hát, figyuzzá, aszonta a nő, hogy azér van nála a képviselői igazolványa, mer a múlt héten mindenét ellopták odakint a táskájával együtt...érdekes, a képviselői igazolványát máshol tartja....aztán rákérdeztek tőle, hogy hogyan vezethet jogsi nélkül, ha ugye azt is ellopták...ja, bocs, azt sem lopták el, volt a válasz... Ez úgy hazudik, mint a vízfolyás...
Toloba. A kerekek beindultak a szél fú és forognak. Termelik a szélmalmok a sok lisztet. Te meg mint Don Quijote??? Szélmalomharc ez? Azért tetszesz nekem mert Te tényleg mindent elkövetsz. Köszönjük a hősies fáradozásodat. ;-))
Egyáltalán nem off. Az ötlet kb. innen is jöhetett. Igaz egy DS(S)-t nem annyira kéne jogállásilag sem semmilyen viszonylatban összehasonlítgatni egy Jobbikkal, de mindegy. :-((
persze, amikor Fideszes, vagy Jobbikos kerül szarba, az mindég provokáció... olvasgasd el pölö Morvai nyilatkozatait, mennyi mindent mondott már a parkolási ügyéről...kijönne belülle vagy három mán...
Én is. A legfőbb ügyészség? Nem is véleletlen, hogy mint a buborék ugrott legfelülre egyből az ügy hirtelen. Mert azért amúgy nagyon demokratice már azért még se semmi egy pártbetiltási ügy. Én a Jobbik helyében egy laza mosollyal elintézném ezt az ügyet. Emiatt fölösleges az utcára menniük, mert jön majd egy újabb provokáció oszt még valami balhé meg verekedés lesz. A legfőbb szügyész meg szerintem most mosolyog magában és szépen behelyezi a doksit a fiókja legaljába, és elgondolkodik a beadvány láttán hogy elmennyen szavazni akár a Jobbikra is. ;-))
A Legfőbb Ügyészség dönthet a Jobbik feloszlatását kérő beadványról
Független Hírügynökség | Létrehozás dátuma: 2010. 03. 26., 18:11
A Legfőbb Ügyészségre továbbították azt a beadvány, amelyben a Jobbik feloszlatását kezdeményezte egy nyíregyházi önkormányzati képviselő. A Jobbik válaszlépésként demonstrációt tart.
A Legfőbb Ügyészséghez továbbították Nyíregyházáról az Éljen Nyíregyháza Független Mozgalom beadványát, amelyben a szervezet a Jobbik Magyarországért Mozgalom feloszlatását kéri - közölte a Független Hírügynökséggel Szilágyi László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség szóvivője.
Az Éljen Nyíregyháza Független Mozgalom vezetője, Lengyel Károly önkormányzati képviselő kedden, egy demonstráció után adta át a megyei ügyészségen a szervezet beadványát. Mivel azonban a Jobbikot nem Nyíregyházán jegyezték be, a beadványt a megyei ügyészség továbbította a Legfőbb Ügyészségre.
A Jobbik a kezdeményezés miatt válaszlépésre készül. Gyüre Csaba megyei elnök azt közölte: szombat délután demonstrációt tartanak Nyíregyházán, amelynek célja a Jobbik melletti kiállás.
Ez a pénzügyesek által a médián keresztül vezérelt mesterséges kísérlet a befolyásolásodra, ami ezen alapszik: http://hu.wikipedia.org/wiki/Asch-k%C3%ADs%C3%A9rlet
Én meg azt hallottam, hogy Zsírbödönfalván milliós tömeg követelte, hogy oszlassák fel ennek az oszlatási kísérletnek a kitalálóját. Mi lesz itt, kérem!? :)
Gratulálok Lengyel Károlynak... ennél hatékonyabb mozgósítást nem is lehet elképzelni a jobbikos szavazók számára, mint ez a kezdeményezés, pont a választások előtt.