Keresés

Részletes keresés

vandorlou Creative Commons License 2010.04.09 0 0 54
persze, hisz elég macerás fémházat legyártani és formára dolgozni a műanyaghoz képest. Valamint a műanyag olcsóbb is tud lenni. És több színben van :D és még el sem rozsdál ha sokat tartjuk izzadt kacsónkban
Előzmény: CFK MAN (47)
betonacel84 Creative Commons License 2010.04.07 0 0 53
Lehet, hogy kicsinek tűnik, de azért ne felejtsük el hogy szinte az egész kijelző. Ami kamerát meg beleraktak.... Ilyet még nem láttam ilyen remek felvételeket telefonnal minden elismerésem.
Előzmény: freeplay21 (51)
CFK MAN Creative Commons License 2010.04.07 0 0 52
Hát akkor ezek szerint a fémházas készülékekkel kapcsolatban csak én nem voltam képben rendesen, ezt el kell ismerjem...
Másrészt a kijelző korántsem kicsi. Méret:107 x51,7 x 12,5 mm Súly:97 gramm Kijelző: 360 x 640 pixel. Sőt így még a felbontás is okés.
freeplay21 Creative Commons License 2010.03.31 0 0 51
hát olyan picinek tűnik képen, amúgy szerintem a SE sosem a szép telefonjairól volt híres:D
Előzmény: Benderg (50)
Benderg Creative Commons License 2010.03.31 0 0 50
Jaja, csak viccnek szántam.
Nagyjából arra gondolok hogy például az iPhone, vagy az LG Arena sokkal szebb, meg elegánsabb kinézetű. Ez meg ilyen gagyinak tűnik nekem.
De ez szubjektív.
freeplay21 Creative Commons License 2010.03.31 0 0 49
Nekem pont fémházas van, samsungnak van 1 pár, meg nokiákból is
Előzmény: CFK MAN (47)
CFK MAN Creative Commons License 2010.03.31 0 0 48
Egyébként, igen én is úgytudom, hogy Tv- re is lehet csatlakoztatni, perzse itt nem a régi fekete-fehér Orion Tv-re és barátaira gondolunk, az Online felületek pedig egyértelműek a mai világunkban ;).

Az előzőhöz visszakanyarodva pedig, egy ilyen telefonra azért vigyáz a gazdája szerintem, mert illik. Aki meg nem az megérdemli ha szétvégja, és az a titániumházast is tönkrevágná... tudjátok mint a szőke nő az acélgolyót 8)
Előzmény: MartonkaFull (42)
CFK MAN Creative Commons License 2010.03.31 0 0 47
Mondjuk ha jobban végiggondoljuk akkor elég kevés telefonnak van fémháza, vagy egyáltalán bármilyen fémalkatrész a borításában. A Gravírt pedig gondolom te is csak poénnak szántad :)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.31 0 0 46
hát szerintem telefont nem azért vesz az ember, hogy belegravíroztassa a hátuljába a nevét, de ez csak az én egyéni véleményem.
meg matricát tudsz erre is tenni
Benderg Creative Commons License 2010.03.31 0 0 45
Hát nem zavarna, hogyha nehezebb lenne, de szerintem a fém strapabíróbb és jobban néz ki. És nem tudom belegravirozni a nevemet se a hátlapjába.
freeplay21 Creative Commons License 2010.03.31 0 0 44
mondjuk nekem is jobban tetszene, ha lenne benne egy kevés fém, de a súlyát elég szépen megdobná, mint az én kis fémházas telefonomat :)
Előzmény: nayan00 (43)
nayan00 Creative Commons License 2010.03.31 0 0 43
Azt sajnálom, hogy egy darabka fémet se raktak a külső burkolatába. Mondjuk akkor nem lehetne ilyen könnyű. Eltörni azért csak nem fog, mivel gondolom, minőségi műanyagból készítették.
Előzmény: MartonkaFull (42)
MartonkaFull Creative Commons License 2010.03.31 0 0 42
nayan00 - nak igazat kell adnom, ez úgytűnik egy igen jó kombinációja a SE eddigi fényképezős és mp3 lejátszós telefonjainak ;) . Azt nem tudtam, hogy a Tv-re is rá lehet kötni, ez valóban így van? Erre kíváncsi vagyok, mert akkor tényleg jó a HD minőség. Én azt tudom, hogy online felületekre lehet vele közvetlenül feltölteni, mint pl. Facebook.
El pedig biztosan nem törik csak úgy, azért erre szoktak figyelni általában mindenhol. Bár attól is függ, hogy milyen terhelésnek teszed ki persze ;).
freeplay21 Creative Commons License 2010.03.31 0 0 41
HD kamera? jó minőségű videókat tudsz vele készíteni, röviden tömören ennyi a lényege. Amúgy láttam a későbbi hozzászólásodat is, hogy félnél tőle, hogy eltöröd. az tény hogy műanyag az egész, de szerintem azért figyelnek gyártás során, hogy strapabíró legyen.
Előzmény: Benderg (38)
Benderg Creative Commons License 2010.03.31 0 0 40
Nekem sima omniám van, és szerintem ez a Vivaz telefon nagyon vékony, félnék h kettétörik a képernyője vagy ilyesmi, mert nem annyira masszív anyagokból készült.
freeplay21 Creative Commons License 2010.03.31 0 0 39
Az Omnia HD-t még nem láttam egyik szolgáltatónál sem, viszont T-mobile-nál az omnia II 2 éves hűséggel 13ért elvihető, utána a részleteivel összesen 79e Ft-ra jön ki, ha azt nézed akkor a Vivaz ugyanígy 2 éves hűséggel 65re jön ki, ugyanakkor többet tud az omniánál és még gyorsabb is nála.
Benderg Creative Commons License 2010.03.31 0 0 38
El tudjátok mondani nekem, hogy miért jó, hogyha egy telefonban HD kamera van?
nayan00 Creative Commons License 2010.03.31 0 0 37
Valakinek van tapasztalata a telefonnal, mert most kinéztem a T-Mobilnál 20k-ba kerül előfizetésesen, ami egy nagyon baráti ár, egy ilyen sokat tudó telefonhoz képest. A másik jelöltem a Samsung Omnia HD, melyik éri meg jobban?
sztripkak Creative Commons License 2010.03.24 0 0 36
Szerintem a videózás sok mindenkit megfog majd! Aki pedig profi fényképeket és videókat szeretne csinálni, az nem telefonnal teszi!
Előzmény: Manóka191 (35)
Manóka191 Creative Commons License 2010.03.24 0 0 35
Mondjuk az tényleg jó hogy nem kell annyi mindent magaddal vinni, pedig aztán a női táska... :D

Mindenesetre engem a videózás meg képkészítés jobban megfogott. Ha videót ilyen jól tud csinálni akkor ugye fényképeket is? Vagy azt másképp csinálja?
sztripkak Creative Commons License 2010.03.24 0 0 34
Terjednek??? Ez az első telefon amivel HD felbontású videót tudsz csinálni és épp hogy megjelent! :D
Előzmény: nayan00 (33)
nayan00 Creative Commons License 2010.03.24 0 0 33
Ezeknek az okostelefonoknak pont az a lényege, hogy több eszközt egyetlenegy eszközbe sűrítsenek, hogy ne kelljen 3 eszközt a zsebünkben hordani. Én azért örülök neki, hogy terjednek a hd telefonok, mivel nyaralásnál így egyetlen örömteli pillanat se marad rögzítetlenül. Ráadásul közvetlen tv-re kötve tudom visszanézni HD felbontásban.
Előzmény: Manóka191 (31)
sztripkak Creative Commons License 2010.03.24 0 0 32
Nekem ez egy fontos szempont...elvégre minek vegyek a telefon mellé egy mp3 lejátszót is, ha a telefon ugyanolyan minőségben játszik le zenét?
Előzmény: Manóka191 (31)
Manóka191 Creative Commons License 2010.03.24 0 0 31
Hát nem tudom, én nem szoktam annyit zenét hallgatni a mobilon... Nektek tényleg ennyire fontos ez a tulajdonság mobil vásárláskor?
nayan00 Creative Commons License 2010.03.24 0 0 30
Különben ezzel a telefonnal az SE összepárosította a Walkman szériáját a Cyber-shot szériával, amit már régóta vártunk, mert eddig az volt, hogy vagy szép képet csinált a mobil, vagy jó minőségben hallgattál rajta zenét.
Előzmény: sztripkak (29)
sztripkak Creative Commons License 2010.03.23 0 0 29
Zenelejátszás az egyik "gyengéje" a telefonnak, persze csak nagyon idézőjelben!
A füles amit adnak hozzá nem a legmeggyőzőbb, de ezen könnyen lehet segíteni és ha jól tudom nincs gyári equalizer, de ezt már pótolták és letölthető.
Előzmény: Törölt nick (28)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.23 0 0 28
Wáó az tényleg könnyű:) a mostani telom 110g körül van ha jól tudom. Zenelejátszással, hogy áll ez a telefon? Mert mindenki csak a HD-ről beszél.
Előzmény: CFK MAN (27)
CFK MAN Creative Commons License 2010.03.23 0 0 27
Vivaz kicsi is, könnyű is (97.0 gr ) és ha HD minőségű videófelvétel készítésére képes akkor szerintem nem lehet rossz.
Előzmény: Törölt nick (26)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.23 0 0 26
Sziasztok!
Nézegettem én is ezt a telót neten, viszont még nem volt szerencsém kipróbálni. Most terveztem telefont cserélni, de még nem döntöttem el mit vegyek. Valami könnyű és kicsi telefont szeretnék, emellett persze fontos lenne, hogy jó képet és videót csináljon, zenelejátszás stb. De a legfontosabb, hogy könnyű legyen! Erről tudtok valamit?
sztripkak Creative Commons License 2010.03.23 0 0 25
Egyértelmű, hogy a kettő közül a Vivaz-t választanám!
Nekem a Satio nagyon nagy...lehet, hogy okos is, de úgy gondolom, hogy nekem a Vivaz tudása is bőven több mint elegendő!
A 160 karaktert sms-re érted?
Előzmény: Zetorforever (22)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!