Keresés

Részletes keresés

mabelle Creative Commons License 2010.03.02 0 0 48
na ez elobb 10 hszolassal elobb azt mondod alig van topic ahol ne lennenek kötözködők és hogy mennyire utalod... ... most meg azt mondod ez az egyetlen..... jartal mar a polidilin? LOL...

wow...:))

a többire no comment...

Előzmény: almart (47)
almart Creative Commons License 2010.03.02 0 0 47
Oszinten szolva engem nem erdekelnek a repulogepek,en eletemben 1x repultem,nem vonz,rosszul voltam,mi ha utazunk-autoval.Ilyen egyszeru oknal fogva laikusan azt gondoltam a nagy gepek hasonloak.
Viszont hugom Sydneyben el,o mar tobbszor repult Sydneybol haza majd innet vissza,igy amit hozzaszoltam azt az o elmondasa alapjan ill. apu,a sogorom es egy csaladi barat elmondasa alapjan mondtam. Rajuk nezve es ram nezve is serto a feltetelezes,hogy nem a valot mondjuk.
Sem nekik sem nekem nem szokasom ferditeni /mar irtam korabban/,es oszinten szolva meg egy forumon sem talalkoztam ilyen emberkekkel akik egyfolytaban azon munkalkodnak,hogy a masik forumozonak a hitelesseget alaassak,es egyfolytaban az igazamat kelljen bizonygatnom.
Ugyhogy nem is teszem tobbet,en tudom az igazat,es innentol fogva teszek ra ki hiszi es ki nem.
Szerencsere van itt tobb olyan topik,ahol szivesen vagyok es ahol valoban beszelgetes folyik,nem pedig alaptalan piszkalodas...

Előzmény: mabelle (46)
mabelle Creative Commons License 2010.03.02 0 0 46
nem sajnos nem hasonló. az a380 al egy valami ujat akartak csinalni több-kevesebb sikerrel ,szoval en nem igazan hasonlitanam ossze egy b747 el
Előzmény: almart (40)
mabelle Creative Commons License 2010.03.02 0 0 45
off

főleg hogy a qantas hosszutávú 747 esei maximum 350fősre vannak tervezve de inkabb 300ra... szoval minden masodik a szarnyon túlélőzött.. ott el is hiszem hogy nem volt szórakoztatás
Előzmény: ropacsek (44)
ropacsek Creative Commons License 2010.03.02 0 0 44
Ez valami spéci túlélőtúra lehetett, ha ennyi embert felpréseltek a gépre és még terrorban is tartották az utasokat:)
Előzmény: almart (41)
almart Creative Commons License 2010.03.02 0 0 43
Akkor Qantas,a lenyegen nem valtoztat,ha mindenki belekotne a masik helyesirasaba,akkor masrol szem szolnanak a forumok,mint egymas javitgatasarol.
Előzmény: zahnstein (42)
zahnstein Creative Commons License 2010.03.02 0 0 42
Quantas nincs. Qantas van.
almart Creative Commons License 2010.03.02 0 0 41
Boeing 747-es volt...Megkerdeztem a sogoromat.
almart Creative Commons License 2010.03.02 0 0 40
Nem azt irtam,hogy a 380-as gep volt,hanem hogy Quantas gep. Fogalmam nincs milyen tipus,de a nagy gepek kozul,odafele menet tobb mint 600-an voltak rajta.
Igaz a topikindito ezt a tipust kerdezte,de gondolom minden ilyen nagy gepen hasonlo a helyzet a komfortot illetoen.
Előzmény: mabelle (39)
mabelle Creative Commons License 2010.03.02 0 0 39
frankfurtbol nem repül még a380 as......
Előzmény: almart (18)
mabelle Creative Commons License 2010.02.28 0 0 38
naplemente helyett napkelte:)
Előzmény: mabelle (30)
mabelle Creative Commons License 2010.02.28 0 0 37
akkora marha vagyok 2 napja eppen az A380 as beszallokapuja elott setalgattam a terminal 3 ban londonban mondjuk az qantas volt es elfelejtettem rakerdezni:)... na majd most ugyis 2 napig jfk rekedtem, tovabbut elott rakerdezek, hogy van e valami ilyesmi a procedurak között
Előzmény: Törölt nick (36)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.28 0 0 36
nézd, én nem kétlem, hogy azt írod, amit igaznak tartasz, és úgy, ahogy elmondták, ugyanakkor több mint száz interkontinentális repüléssel a hátam mögött (közte egy rakás légitársaság) engedd meg, hogy gyanúsnak tartsam az esetet. Én még most is úgy gondolom, vmi félreértésről lehet szó. Egyszerűen nehéz elképzelni, hogy egy ilyen "parancsot" minden morgás nélkül hajtson végre 250-300 ember. Mit csinálnak, ha mégis tévézek? Leszállíttatnak? :)

Soha még csak hasonlót sem tapasztaltam. Persze, lekapcsolják a nagy lámpát, de a fej feletti olvasót mindig lehet használni, a monitort meg főleg. Egy ekkora út még a turistaosztályon is egy valag pénzbe kerül, ráadásul kényelmetlenek az ülések, kicsi a hely stb: nehogy már még tovább kínozzanak.

Mondjuk a 90-es évek elején (vagy még korábban, de arról nincs személyes tapasztalatom) az Aeroflot gyezsúrnajáitól még nem lepett volna meg egy ilyen felszólítás - viszont akkor még nem is lett volna mit nézni.
Előzmény: almart (35)
almart Creative Commons License 2010.02.28 0 0 35
Persze,te biztosan jobban tudod mert te is ott voltal....

Egyebkent nagyon utalom,hogy alig van topik,ahol ne bukkananak fel ilyen kotekedok,akik akarmit mond a masik,csak az alkalmat keresik,hogy belekothessenek. En a topikindito kerdesere valaszoltam,elmondtam a csaladban akik utaztak mit tapasztaltak,ennyi. Ha akarod elhiszed,ha akarod nem,de azt kikerem magamnak amit a hozzaszolasoddal rolam feltetelezel.
Előzmény: hobe (34)
hobe Creative Commons License 2010.02.27 0 0 34
Persze, meg a csecsemoknek is szoltak, hogy maradjanak csendben, mert a tobbiek aludni akarnak..
Előzmény: almart (29)
mabelle Creative Commons License 2010.02.27 0 0 33
jah a franc ebbe a sok terminus technicusba :)
Előzmény: Törölt nick (32)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.27 0 0 32
"egyebkent meg minden olyan repulon ahol naplementen megyunk keresztul, lehuzzak az ablakokat"

ez azért kicsit veszélyes lenne :)
Előzmény: mabelle (30)
mabelle Creative Commons License 2010.02.27 0 0 31
szerintem guglizz ra egy kicsit... egy rakas oldal van a neten ahol a repulos elmenyeket oszzak emberek meg egymassal, biztosan talalsz mar A380 as kategoriat is
Előzmény: aranyalma12 (-)
mabelle Creative Commons License 2010.02.27 0 0 30
amikor meg en repultem akkor meg nem így :)és ilyet még nem is lattam soha

egyebkent meg minden olyan repulon ahol naplementen megyunk keresztul, lehuzzak az ablakokat.. abbol az egyszeru indokbol, hogy jobb esetben is nagyon kellemetlen, ha nem teszi meg a stewi.. akkor en teszem meg, ha 7 ulest kell tovabbvanszorognom akkor is.... ha meg az utas csurgo nyallal alszik lekapcsoljak a lampajat

de az hogy ne engedjenek videozni, olvasni... na azt probalna meg valami.....

szep napot
Előzmény: almart (29)
almart Creative Commons License 2010.02.27 0 0 29
Ha akarod elhiszed,ha akarod nem,attol meg igy volt....
Kulonben sem szokasom ferditeni a dolgokat. Szep napot.
Előzmény: mabelle (27)
mabelle Creative Commons License 2010.02.27 0 0 28
-jah ok megvannak a kerdesek.... hat nekem ki is maradt hogy van dugo minden szekben bakker... meg szerencse hogy a timelinerem hozzaszokott hogy sokaig kell birnia.

-singapore airlines alapbol is a legjobbak egyike, ha nem a legjobb... a stewik tenyleg csinik, a hattamlaban persze hogy van tv (ez mar a legocskabb AA london -ny flighton is van ott csak az musor hianyzik) .. es valami kozponti dvd adatbazisbol nyomtak a filmeket... hihetetlen nagy valasztek volt, es sajat magad tekerhettel bele ilyenek.. (de ismetlem ez azert nem egyedulallo)

-lehet extra piat rendelni, gondolom egy bizonyos szintig:)

-sztem nagyobb a hely mint atlagban, de azert csodat nem kell varni...ahhoz a kulonkabinba kell menni... allitolag ezeken ilyen is van
mabelle Creative Commons License 2010.02.27 0 0 27
hahaha ez tetszik, hat hogyne:),

amugy a topicnyito kerdesere , igen volt egy london -singapore, mi is volt a kerdes? :)
Előzmény: almart (24)
hobe Creative Commons License 2010.02.26 0 0 26
urban legend
almart Creative Commons License 2010.02.26 0 0 25
Az lemaradt,a legmegdobbentobb az volt,amikor az utaskiserok az ablakokon a sotetitoket is behuztak mindenkinel. Nem hiszem,hogy 700-800 ember ilyesmit felreert...Pihi volt.
almart Creative Commons License 2010.02.26 0 0 24
Epphogy az volt erdekes,hogy akinel be volt kapcsolva a sajat olvasolampaja,az utaskiserok egyszeruen kikapcsoltak,nem kerdeztek semmit. Azt mondtak,tok sotet volt a gepen,csak az utaskiseroknel volt kis lampa amikor kozlekedtek.
Előzmény: Törölt nick (20)
aranyalma12 Creative Commons License 2010.02.26 0 0 23
Előző este megpróbálok nem aludni, meg viszek valami enyhe altatót amitől pár órát tudok majd aludni.
Az időeltolódásra viszek homeos tablettát, hogy este aludjak ne nappal. Én egyébként is rossz alvó vagyok.
Mivel ottani idő szerint reggel érkezünk meg, ezért gondolom csak az első nap leszek fáradt, de sok kávéval kibírom estig, hogy ne aludjak. Utána megy csak beáll az alvókám az ottani időzónára.
Előzmény: Törölt nick (22)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.26 0 0 22
a Singapore nem tudom, milyen, de a Cathay-en pl 800 cd-nyi zene, és több mint 100 film közül lehet válogatni, plusz egy csomó játék. Ki lehet bírni azért.

én helyedben igyekeznék nem aludni előző este, a gépen meg minél többet, és akkor az átállás is könnyebb lesz.
Előzmény: aranyalma12 (21)
aranyalma12 Creative Commons License 2010.02.26 0 0 21
Azt nehezen tudom elképzelni, hogy kötelező csendespihi van gépen, mikor mindenkinek van olvasója. És akkor nem lehetett wc-re menni sem?
Valamit félreértés lehetett csak.

Én Paris-Singapore járaton utazok majd. Sajnos délelőtt száll fel a gép és másnap reggel száll le. Ez csak azért rossz, mert aludni sem fogok tudni. Jobban szeretem az éjszakai repülést.

Én már felszerelkeztem mindenféle aksival, vettem olyant amit itthon feltöltök és arról tudom üzemeltetni a laptopot stb... Van hozzá mindenféle átalakító is, szóval nekem ezzel nem lesz gondom.

Törölt nick Creative Commons License 2010.02.26 0 0 20
amúgy meg olyan egyszerűen nem létezik, hogy a saját monitorod ne nézhesd, mert alvásidő van. Valamit félreértettek.
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.26 0 0 19
rosszul írtad, helyesen: apulyek

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!