Sziasztok! én is elkövettem 3 éve azt a hibát, hogy vettem egy Sony kd-65xd7505-öt. Csak a bosszúságom van vele, jelenleg nincs youtube, semmilyen "okos alkalmazás" nem működik, Netflix megy. Minden létező beállítást megpróbáltunk módosítani, nem érzékeli hol a wifit, hol a vezetéket. 3 év alatt nem sikerült stabilan, megbízhatóan működtetni, igaz a kép szép, a tv megy rajta... Nincs ötletem, mit lehet vele csinálni, hogy menjen ez a szuper okos tv...
Youtube Problémám van egy Sony Bravia KD85XH8096BAEP
TV vel. Pár napja a Youtube nem indul el. Kezdökép vejön, lista bejön, de ha rámegyek valire hogy elinditom, bejön az első képkocka és megáll mint a szög. Netflix minden más megy. Csináltam már Visszaállitast is.
Nekem a SONY KD49xf8089-es TV -vel van hasonló gondom. A "hálózat ellenőrzése" menű lefut nem jelez hibát, van WIFI elérés, viszont az internetet nem éri el.
Ha a SONY browsert használom ott eléri a hálózatot. A gyári visszaállítások menű hol van? UPC -s ügyfél vagyok, az ügyfélszolgálatnál azt mondták nem náluk van a hiba.
Szia. Nekem ugyanez volt. Probáld meg átállítani az idő beállításoknál adás alapuról hálózat alapura . Nekem ez segített. Valamiért nem kapott emiatt Ip cimet.
Nem annyira zavaros. Én se vagyok otthon benne, hogy pontosan miért, de nagy valószínűséggel Európában az adott típusú/frekvenciájú eszköz nem használható. Az RFID azonosító rendszereknél is országfüggő, melyiket lehet használni.
Rossz döntés volt. A Sony TV-t el kell felejteni. Nekem is az van, rengeteg vele a probléma. Sorra tűnnek el róla az alkalmazások, mivel pl. a Plex illetve az Opera TV store nem hosszabbította meg a szerződést a Sonyval.
Beszéltem az ügyfélszolgálatukkal, hiszen már csak 21 alkalmazás maradt (abszolút felesleges alkalmazások többnyire játékok pl. Solitaire Aknakereső, minigolf, Sudoku stb ) , töredéke az eddigieknek. Azt mondták, hogy semmi remény, hogy visszajöjjenek az alkalmazások. A neten lévő Sony Bravia topicokban őrjöngenek a felhasználók, semmi visszajelzés, válasz nem érkezik a Sonytól.
Az is visszatérő probléma, hogy folyamatosan elfelejti a Wifi hálózatot. A beállításoknál kell újra vele megkerestetni. Nincs set-top boxom, tehát ez a TV problémája.
valaki tapasztalt már hasonlót: adott egy KD-49XE8077 TV WIFIhez csatlakoztatva, sajnos az a helyzet hogy az egyik konyhai berendezés levágta a biztosÍtékot és azóta hiába csatlakoztatom a wifihez a tv-t folyton azt Írja hogy a wifi hálózaton nincs internet kapcsolat. A hálózathoz csatlakoztatva van, de nincs internetelérés. A szogátatóval nincs gond, mert minden más eszköz (telefon, PS stb..) csatlakozik a nethez csak a tv-vel van gond. Volt má gyári beállÍtások visszaállÍtása, nem segÍtett, indÍtottam már számtalanszor újra a tv-t szintén eredmény nélkül, illetve a modemet is indÍtottam már újra, de semmi.
Szia szeretném a segitségeteket kérni mert kaptam egy Sony Bravia KDL-60W855B led tvt és hibásvolt az alsó alaplap ami kijelzőhőz csatlakozot az elszált vetem bele egy másikat de mikor bekapcsoltam akkor elkezdet zöld és borostyán sárgán világitani ezután megprpbáltam a gyári adat viszaálitást de szinkronizálás jel után megakad és kikapcsol ha tudna ebben valaki segiteni az nagyon megkőszőném
Sziasztok nagyjából 2,5eve vettem egy KDL-55W807C típusú smart Android tvt és 2hettel ez előtt beadta a kulcsot.Pontosabban semmire nem reagál csak mint mikor bekapcsolod elő jön a Sony logó utánna az Android és ez megy körbe körbe a végtelenségig amíg ki nem húzom a konnektorból.Ha vissza szurom is... valami megoldás esetleg?
Sziasztok, Tegnap vásárolt Sony Bravia KD-85XG8596 készülékemmel olyan problémát tapasztalok, hogy időnként egyszerűen nem lehet a hangerőt állítani pl 30-as hangerőn van fentebb akarom venni távirányítót nyomkodva elérem a 100-at, de semmi változás. Ugyan úgy 30 hangerőn szól lefelé szintúgy 0-ig nyomom, de semmi változás. A másik probléma, hogy a távirányítón megnyomom a mikrofon gombot (hangvezérlés) ugye ilyenkor a tévén megjelenik a "figyelek" felirat és a távirányítón világít a mikrofon kör, belebeszélek és keresni kezd jó esetben, de időnként hiába nyomom meg a távirányítón a mikrofon gombot nem világít a kis kör rajta. Ilyenkor is írja a tv, hogy "figyelek" csak nem azt veszi amit én mondok a távirányítóba hanem az éppen aktuális műsorban amit beszélnek. Ezek a problémák együtt jelentkeznek és csak a hálózati áramból való kihúzás után szűnik meg, ideiglenesen. Software naprakész és a gyári beállítások visszaállítása sem oldja meg a problémát. Sony Magyarország nem tud segítséget nyújtani. (ilyennel még nem találkoztak)
Megjegyzem ez a 2. ilyen TV, mert az első ugyan ezt produkálta és visszaküldtem három napon belül, ki is cserélték, de hihetetlennek tartom hogy mind 2 hibás készülék lenne. Remélem csak valami beállítási probléma.
Csak azért írok ebbe a fórumba, hogy elmondhassam, hogy én vettem kb. 4 éve egy SONY BRAVIA KD 55X8005C készüléket, és azóta rájöttem, hogy ez volt életem legrosszabb döntése.
Gyatra készülék, gyenge tudás, szánalmas ügyfélszolgálat és segítség.
SOHA SOHA többet SONY-t.
Azóta sikerült teljesen SONY mentessé tennem a házam, tavaly eladtam a SONY PS3-t, a SONY VITA-t, és ezt a szörnyű rossz tv-t.
Azóta Xbox One, NINTENDO switch és SAMSUNG TV-k vannak nálunk, és minden működik és minden tök jó.
A TV minősége még csak egy dolog lett volna, de az ügyfélszolgálatuk minősége az nekem nem megfelelő.
Érdekes módon, amit ez a TV soha nem tudott bár ígért, azt minden más helyette vásárolt TV sokkal jobban tudta, sőt egyáltalán tudja. (WIFI, stb…)
Mindenkit arra buzdítok a saját tapasztalataim alapján, hogy próbáljon ki egy másik márkát, és biztosan sokkal jobb termékhez fog jutni.
Remélem nem bántottam meg senkit, csak a saját tapasztalataimat írtam le, mint volt SONY használó.
Megint az a gond a 4 éve vásárolt Braviával, hogy ha a kábeltv ( digi ) újabb csatornát tesz be, vagyis valami megváltozik, akkor csak úgy tudom a távkapcsolóval bekapcsolni, hogy előtte kihúzom a dugót a konnektorból, majd rögtön visszadugom.Ekkor már működik a távkapcsoló.
Ez volt tavasszal is, aztán egyszer csak megjavult.Akkor itt valaki azt írta, hogy csináljak egy " factory reset "-et.
Na csak én egy nyugger vagyok, nem tudom, hogy az micsoda.
Mi lehet a megoldás ? Előre is köszönök minden választ.
Nekem egy Sony Bravia 55R455B típusú TV van és ugyan az a hiba lépet fel mint nálad. Piros led villog 6x és a szünet után ismétlődik . Azt szeretném kérdezni hogy neked sikerült e megoldást találni erre a hibára és mi volt az. Előre is köszönöm segítséged és válaszodat.
Köszönettel Imre.
Ha lehet, kérlek erre az email címre válaszolj. urban.imre45@gmail.com
A múlt hónap végén töltöttem rá a frissítést...Sikerült a tv működött jól..Julius 9 én bekapcsolt a tv frissítést keres folyamatosan...
Használhatatlan lett...Hívtam a Központi ügyfélszolgálatot azt mondták 9-én raktak fel egy javítást a filmware-hoz..Azóta nem működik a TV-m...Valaki járt még így rajtam kívül??
A szervíz ma fogja elvinni a tv-m,mert azt mondták alaplap cserével tudják javítani...Ami kb 70000ft...
Ez azért szívás 2 év után a tvre dobnak fel egy frissítést amitől beszarik...???2 év a garancia...
Szia! Az én tévémmel is ez a gond, illetve..inkább csak gyengeség. A tv a fájlrendszerek közül csak a Fat32-őt ismeri fel, viszont arra nem tudsz 4 gigánál nagyobb fájlokat felmásolni. Ha meg formázod, a windows fel sem kínálja a Fat32 fájlrendszert, csak az NTFS-t meg az ExFatot. Így alapból nem tudod olyanra formázni a pendriveot, ami a tévének jó. Külső programmal tudod Fat32-re formázni, de a max. fájlméret akkor is 4 giga marad. Nevetséges...
Már kérdeztem más fórumban, de eddig nem tudott segíteni senki..
Telepítettem az oreót az 55xe8505 -re. Azóta nem működik a számítógépről "átvitel eszközre" ... kiírja: Kis türelmet.. kapcsolódás a hálózati eszközhöz, homokóra, majd "az eszköz nem válaszol"
Ez senkinél nem jött elő a frissítés után, vagy valamit kell még csinálni az Oreo frissítés után?
A tv alapállapotba lett helyezve, a hiba továbbra is fennáll. A youtube videónál megy a tv-re átirányítás a jobb alsó sarokban, egy másik tv (42Lb671 v LG tv) esetében továbbra is működik, tehát nem PC, sem a hálózat, csak a Sony tv a frissítés óta a hunyó.