Úszódaru 4 v 6. szam alatt keresek kiadó lakást (földszint es elso emelet nem erdekel), nappali plusz 2 halos, modern kinézetűt, bútorozatlan vagy bútorozott is érdekel , határozatlan idejű szerződéssel.
fuvar5000@gmail.com címre várnám az érdeklődést! Koszonom
Szinte minden épületben vannak még szabad helyek. A közös költsége 2.500.-/hó. Az árat nem tudom de szerintem helytől függően úgy 1,5-2,5 millióra saccolom.
Kiadó lakások ! 2 db. kiadó lakás - egyenként is - 53nm + erkély a 2. és az 5. emeleten, elsősorban cégek, vállalkozások számára, bútoroztlanul 140 eFt/ hó Érd: Fazekas László T: 0630 9420916
Saját részre szeretnék vásárolni a Dunaterasz-ban, vagy a Marina Part bármelyik ütemében teremgarázs beállóhelyet.
Tároló is érdekel, de ez nem feltétel.
Kérem, hogy ha van eladó teremgarázs beállója, írja meg az árat, és a beálló adatait: melyik szinten van, méret, stb., a következő címre: garage68@freemail.hu
Szeretnék saját magamnak 45-65 nm-es lakást vásárolni a házban.
Ha eladná lakását, kérem írjon a sziro_ricsy@hotmail.com e-mail címre. Hagyja meg a lakás pontos címét, az ajánlatát és az elérhetőségeit. Felveszem önnel a kapcsolatot.
Ezúton szeretném felajánalni Önöknek Csapatom és Jómagam kertészeti segítségét! Immáron 10 éve dolgozunk együtt, így mondhatom, összeszokott és gyakorlatias csapat lettünk. Rendelkezünk számos Társasházi és Lakópark referenciával a magánkerteken kívül is. Kérem, amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, keressenek fel a :
tel.:06-30-373-34-74-es számon, vagy
a e-mail:. cyprusgarden@cyprusgarden.hu-n keresztül!
Kedves szomszédok,nektek nem hiányzik a fütés? Nálunk kisgyerek van,akit nagyon nem szeretek hideg lakásban,hideg fürdőszobában fürdetni. Rosszul tudom,hogy még bőven tart a fütési szezon, vagy van vaélakinek valami más infoja?
Kellemes szórakozást kivánok a Kökény A. esthez, de nagyon remélem,legkésőbb 23 órakor befejeződik!