Keresés

Részletes keresés

Cérna_Metélt Creative Commons License 2009.11.12 0 0 18
Hát mert felkeltek a demokraták, meglátták és azt gondolták, hogy nem való ilyen kordon egy demokráciába, és elvitték....
Előzmény: somolya (16)
Fine Tune Creative Commons License 2009.11.12 0 0 17
Olyan ez mint a Lenin szobor. Először a szobor tűnt el, majd az MSZMP is:)
Előzmény: somolya (16)
somolya Creative Commons License 2009.11.12 0 0 16
Demokraták ébresztő!
Eltüntek a kerítések és a rendőri egységek a parlament körül! :-)
Cérna_Metélt Creative Commons License 2009.11.12 0 0 15
Böszme szerintem nagyon is képben volt, hogy a negatív motiváció (félelemkeltés) mindig eredményesebb kohéziót ad a közösségen belül. A Kárpátok Böszméje az ellenségképnél kottázta el: épeszű csak az alap-paranoiáktól (pók, béka, kígyó, patkány, SZDSZ) szenvedő ember nem tud félni a náciktól, a nácizás annyira átlátszó már-már Virág elvtárs színvonalát is alulmúló fóbiakeltés, hogy az már a máónika són teljesen leépült nép sem veszi be (pedig máónika mindent megtesz..)
Előzmény: Aerion (11)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.12 0 0 14
mac.m Creative Commons License 2009.11.12 0 0 13
Fletó megalapíthattya az Ébredő MaDemokraták Szövetségét.
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.12 0 0 12
"Kisböszme"? Nem rossz. Ha elterjedne (ami nem biztos), tiéd a történelmi elsőség.
Előzmény: Cérna_Metélt (10)
Aerion Creative Commons License 2009.11.12 0 0 11

Gyurcsány háborús politikai alternatívájának társadalmi fogadtatása éppen olyan, mint a személyével kapcsolatos össz-társadalmi attitődök szerkezete, magyarán rendkívül elutasított.

Szerintem meg lesz a gyurcsányista hangoskodás bére a pártján belül is, de majd csak a 2010-es választás után. Utána viszont közvetlenül.

Cérna_Metélt Creative Commons License 2009.11.12 0 0 10
Jó cikk. A Kárpátok Böszméje ott sír már ahol senki sem látja :) költői....
Nekem akkor is hiányzik. A zorbán a kisböszme mindegyik szerintem fog legalább annyit ártani a szeretett köztársaságnak, mint az original Böszme, de stílus nélkül, szürkén. Ha már szétlopnak, kiveszik alólam a vonatot a kórházat a gyerekeim alól az iskolát legalább sírjon, táncoljon rikácsoljon valaki a tévében, hogy szórakozhassak...
Előzmény: Törölt nick (9)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.12 0 0 9
Cérna_Metélt Creative Commons License 2009.11.12 0 0 8
Szerintetek lesz második felvonás? Nekem már hiányzik a színpadról. Az új kisfiús böszme olyan vérszegény harmadrendű, ahogy nagyokat pislog, mint egy brazil sorozat epizódszereplője. A Böszme az igen.. az táncolt.. énekelt..rikácsolt... minden.
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.12 0 0 7
kár, hogy az után kezdett el sírni mikor bejelentette a miniszter lemondást. de nem akarok a hazai színjátszás reformációjának és/vagy reformálásának kerékkötője lenni.
Előzmény: Inhalász (4)
meret99 Creative Commons License 2009.11.12 0 0 5
Direkt nem tette hozzá, hogy szabad! Ugyanis a szadesznak szólt, hogy keljenek fel!:D
Előzmény: Cérna_Metélt (-)
Inhalász Creative Commons License 2009.11.12 0 0 4
Micsoda vonatszerencsátlenség volt az Klára!
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.12 0 0 3
különösen a '"vonatszerencsétlenséges sírós" és a "nemzetifésűs térdeplős" alakítása volt emlékezetes. ja meg a táncos komikusi.
persze szigorúan demokrata szemszögből.
Előzmény: Cérna_Metélt (-)
Cérna_Metélt Creative Commons License 2009.11.12 0 0 topiknyitó
Annyira tetszett a Böszme a tévében. Alapvetően minden megnyilatkozása, gesztusa pírt varázsol a Nemzeti minden színészére.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!