Először is, egy 80-as évekbeli minisorozat remake-je. A történet szerint az emberiség első találkozását mutatja be az idegenekkel. Látszólag békések a szándékaik, de ez csak a felszín, valójában nem tudni, hogy békések-e vagy nem. Kérjük, hogy aki látta az eredetit, az ne spoilerezzen. (Még nem tudni, hogy az 1. évad 6 vagy 13 rész lesz, de az ABC tervei szerint a sorozatnak lesz eleje, közepe és vége – 4 évadra tervezik.)
Rájöttem egy érdekes összefüggésre: a DIANA kiejtése nagyon hasonló a DIE, ANNA! felszólítással, ez akár egy rejtett üzenet is lehet az 5.hadoszloptól!
Amúgy kár, h végetér ez az agyatlan kis sorozat, bár nekem inkább csak Morena és Laura fognak hiányozni...
nem tudom hány epizód, de mostmár tényleg csináljanak valamit ezzel a sorozattal :)
az elején nehezen indult be, aztán meg pörgött volna fel és lelőtték az egészet - mondjuk nem emlékszem arra se, hogy az eredeti sorozatnak mi lett a vége :) a vége már annak is fárasztó volt
jobban tetszene, ha kicsit drámaiabb lenne, mondjuk nemcsak Annácska szeme vére eredne el, hanem néha meghóna valaki a csipetcsapatból is, de itt úgy tűnik csak a sorozatot elunt/fizetéssel elégedetlen mellékszereplőket irtják ki.