> --------------------------------------------------------- > > Üdv. / Szia! > > > > "Magam sem akartam elhinni, de itt tartom a kezemben!" > > > > Ha akarsz INGYEN IPOD-ot,PS3-at,XBOX-ot, HDTV-t, MP4-et > > vagy a legújabb TELEFONokat akkor OLVASD EL! > > > > Van egy oldal, ott kell regisztrálni és ha te ezzel > > támogatod az oldalt, akkor az oldal honorálja ezt termékek > > sokasága közül 1 db-ot elküld neked postán. > > > > Én is regisztráltam! > > Leírom hogy kell:Te is regisztrálj mindenképpen, NAGYON > > MEGÉRI! > > ERRE KLIKKELJ!EZ FONTOS! > > http://www.xpango.com?ref=91871857Itt kattints azon > > termékfajtára, amit szeretnél!(mobil vagy játékkonzol > stb.)! > > > > A bejövő oldalon, felül ki lesz írva zöld betűkkel hogy > > SIGN UP!ERRE KATTINTS! > > FIRST NAME: Keresztnév > > LAST NAME: Vezetéknév > > EMAIL: E-mail cím > > PASSWORD: Jelszavad > > CONFIRM PASWORD: Jelszó mégegyszer > > ADRESS 1: Utca, házszám > > ADRESS 2 -3: Ide nem kell írnod semmit (csak több lakáscím > > esetén töltsd ki) > > TOWN/city: Város > > CONUTY/state: Megye > > COUNTRY: Ország > > POST CODE: Irányítószám > > FREE GIFT:Itt tudod kiválasztani, hogy milyen cuccot > kérsz, > > cserébe hogy reklámozod az oldalt! Válassz valamit! > > > > REFERRAL ID (TÖRÖLD KI AZ OTT LÉVŐ SZÁMOT HA VAN OTT, ÉS A > > HELYÉRE AZ ALÁBBI SZÁMOT ÍRD BE MERT MÁSKÜLÖNBEN NEM > > MŰKÖDIK A REGISZTRÁCIÓ!!!)= 91871857 > > > > TERMS AND CONDITIONS: A "View" legyen kipipálva! > > Ha mindent kitöltöttél kattints a Register gombra!Utána > > e-mail-ben megkapod a REFERRAL számodat ezt írd le és ne > > felejsd el! > > > > És küld el e-mailbe mindenkinek ezt a linket (amit te is > > kaptál), > > csak írd át a referral id-t a sajátodra!A kütyük mellé oda > > van írva, hány kreditért kapod meg. > > > > Példának okáért; ha rendelsz egy apple iphone 3g 16mb-ot, > > ami 38 kredit, akkor kapod meg, ha 38 ismerősöd > > regisztrált, miután megkapták az e-mailedet. Szerintem a > > mai világban ez már nem egy ördöngősség! > > > > Minél többen regisztrálnak annál hamarabb kapod meg a > > cuccot! > > Érdekes ,csak egyszer foglalkozol vele aztán várni kell a > > postásra!Aki szkeptikus az vegye meg! SZERINTEM 1 PRÓBÁT > > MEGÉR! > > > > 5 PERCET ELHÜLYÜL MÁSSAL IS AZ EMBER!!! > > > > Üdv!És sok szerencsét hozzá
Bonyolult, M.-et 1x lehet, ha leverted az anyját, és jól beszélsz (a könyve le van írva, hogyan, da attól eltérően is lehet....) ill. ha a végén elfogadod a gyereket akkor is... Leilanát... hát még nehezebb... de ha kornyikált, meg minden akkor 1x megkér, hogy...
A kettő féltékeny egymásra, igaz L. nél kimagyarázhatod a dolgot, ha ügyes vagy...
sziasztok! lehet, hogy már kérdezte valaki, ha igen, akkor bocs. hülye kérdés, de hogy lehet Leilanát megfektetni? már 99% az approval, totál belém van zúgva, túl vagyok az éneklésén is, csók is volt, de megfektetni nem lehet. Morrigant sem tudom, csak lesmárolni... előre is köszi a segítséget :))
Csináltak ilyet más játékhoz már, ha jól emlékszem az NwN, Oblivionhoz/Morrowindhez gondolom most, hogy jön a hivatalos, kicsit várnak és összefésülik azzal is...
A kérdés a márciusba kijövő Awakening, (ami 40$ lesz, és a Return to Ostagar kell, hogy menjen :S) mennyire lesz kompatibilis ezzel a feb vége-április eleje közé igért kiegészítővel...
mindenesetre, lassan jönnek a modok, és a kiegek...
Be lehet, ha az összes őrző elintézve, az "álmokba" akkor lehet begyűjteni a társakat, és utána lehet a démont elintézni...
Az álmokba meg körbe körbe kell járni, mert van ahol csak az egér/tűzember/szellem/gólem alakba juthatsz tovább, szóval majd minden helyre 2-3x vissza kell menni
Én most telepítettem a magyar verziót, de a szövegeknek csak az utolsó mondatát írja ki a kép tetejére a program. Dumálnak egy fél órát, és megjelenik egy mondat. Ez normális vagy valami el lehet állítódva ?
Illetve ez csak a magyar verziónál ilyen vajon vagy az angolnál sincs normális feliratozás ? Mert az angol feliratokat megérteném, viszont a szövegértésem nem annyira jó hogy mindent követni tudja.
Szeretnék segítséget kérni, mert a játék során elakadtam: a mágus-tornyos küldiben az álomba merülés során szépen irtani kell a csillag csúcsain elhelyezkedő démonokat. Már mindenkit felaprítottam (hja, kérem kemény a kari), de a legelső démonhoz az enyészet legelső csúcsán (Evelyn vki), nem tudok bejutni. Van egy rejtett bejárat, ami fölött egy világító bábu tesped és a bejárat sehol. Legalábbis nem találom a nyitját. Ki lesz a bölcs tanácsadó?:) Előre is köszönöm!
Ha nem lenne nagy kérés,akkor valaki, aki elég jól benne van már a játékban, összesítene ide egy listát, hogy melyik specializációt kitől, illetve hol lehet megszerezni? Ha már van ilyen,akkor csak linkeljétek már be!
Többen írtátok, hogy egy-két spec.-et hogy lehet szerezni, nos egyébként amint eléred a 7. vagy 8.ik szintet felajánlja a gép! (Például amíg egy elf harcossal írtottam az ellent a champion spec.-et ajánlotta (csakhát én épp a Reaver-re hajtottam :-)); a második végig vitelemnél pedig az elf tolvajomnak ajánlotta a duel/dualist-ot. Most pedig, hogy ember varázslóval vagyok felajánlotta az Arcane Warrior-t! Azért mindegyiknél volt alapja, például a tolvajjal egy kard-tör kombóval írtottam az ellent! :-) (ott Ranger lettem; ezt ajánlom mindenkinek!); most pedig varázsbot helyett volt, hogy karddal és tőrrel gyilkoltam; meg is lett az eredménye, felajánlotta a gép és elfogadtam :-) érdekes még, hogy bár megvettem a Ranger spec.-et, Leilana-nak még nem ajánlotta fel a level up-t :-S Remélem nem veszik el!!
Mar csak azert se hiszem, mert elvileg fizetos cuccok. Shale-nek is van ara (mondjuk, rohej az a $15 erte), csak hozzacsaptak az alap jatekhoz. Az is ellene szol, hogy online kell regisztralni. Nem hiszem, hogy egyszerre ket geprol is lehet.
Elvileg vehetsz pontot, és azon letöltést... de ha megvetted a játékot akkor kell benne két kódnak lenni, egy gyűrűé, meg a gólemes kalandénak, és akkor simán letölthető a főmenűből a kód megadása után...
elvileg a kód megosztható, azza ha valaki felteszi ide akkor lehet, hogy leszedheted vele...
engem 1 valami idegesít:) a táborban van 1 pacák van nála valami golem bot nem tudom megvenni mert leakar tölteni valami tartalmat de nincs elég pontom a fiókban
Nekem a Wizardry 7 volt az elso, amivel sokat jatszottam, de egy csomo mas klasszikus kimaradt. BioWare jatekok kozul csak a Jade Empire volt meg a Dragon Age elott, de most mar szemezgetek a Baldur's Gate sorozattal. :)
Morrowind, Oblivion hányadik scroll is?
Harmadik es negyedik. A Daggerfall is kimaradt az eletembol, de az Arena megvolt. :)