Keresés

Részletes keresés

Der Beste Creative Commons License 2009.10.28 0 0 54

Ezt a rinyálást....

Internet elött is adtak-vettek dolgokat az emberek.

Előzmény: Törölt nick (51)
Ati356 Creative Commons License 2009.10.28 0 0 53
Hehe. Én már kijelentkeztem. Sőt most hagyja el több ismerősöm is, olyanok is akiknek több száz terméke van fent. Mi több az egyik barátom, akinek több 1000 tétele volt, már végleg el is hagyta (igaz még a reklám előtt a Vatera 1-2 húzása miatt).

Ezért írtam az egyik hozzászólásomban, h öngólt lőttek ezzel...
Előzmény: Der Beste (50)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.28 0 0 52
Na én is ezt írogattam korábban... hogy nem tudom elhinni, hogy van aki ennyiért elvisz cuccokat. A csordaszellem az egy dolog, de ez túlmutat azon...
Előzmény: Ati356 (47)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.28 0 0 51
pedig ha jobban megnézzük ez is csak politika... ld. Mo-n bármit el lehet játszani az emberekkel...

Persze itt nem a kampányról beszélek, az egy dolog... hanem arról, hogy egy olyan cég kampányol aki MOCSKOSUL pofátlan árakkal dolgozik és ennek ellenére vannak akik még mindig náluk hirdetnek... Anno a feltöltési díjnál elindult egyfajta bojkott, megjelent 1-2 kisebb oldal és ennyi... mindenki beletörődött a dologba, a 2 nagy (bocsi, az egy cég) röhögött egy nagyot és ki tudja, nemsokára lehet, hogy megduplázzák a feltöltési díjat is és a jutalékot is... mert a magyar az képtelen az összefogásra... A kis oldalak meg szépen behalnak mert ha nincs kínálat kereslet se lesz és viszont.

Halott dolog ez az egész.
Előzmény: Törölt nick (46)
Der Beste Creative Commons License 2009.10.28 0 0 50
Ha nem tetszik a dolog, akkor miért nem jelentkezel ki a Vateráról?
Pharaoh85 Creative Commons License 2009.10.28 0 0 49
Az lehet én csak magát a reklámot kérdőjeleztem meg, hogy aki benne szerepel az nem mosott el maga annyi tányért és buli sem volt, ahogy vera és a pasija sincsen.
Előzmény: Perillustris (44)
Ati356 Creative Commons License 2009.10.28 0 0 48
Ja és ha ez így van, akkor már tényleg törvénytelen amit csinálnak...
Ati356 Creative Commons License 2009.10.28 0 0 47
Az első megjelenés óta igen. Illetve bővült.

De most néztem meg "V(at)era" eladott tételeit. Nos elég érdekes!
Már van 2 értékelése. Elég furcsa. De az még furcsább, hogy csupa olyanok "vásároltak" akik még azelőtt sosem a vaterán. És ami furcsább, hogy szinte minden a reális (vadi új) ár felett lett eladva.
Pl 3 eldobható egyszer használatos fényképező 5E Ft-ért! Már1500ért lehet darabját kapni!

Nagy a gyanúm. Hogy szinte minden vásárló kamu! Lehet, hogy a meghírdetett áruk is azok! Ha saját magukra licitál(nak) (a Vatera), akkor ez nekik semmi be sem kerül....
Előzmény: Der Beste (39)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.28 0 0 46
"De ez miét politika? Erről is Bajnai/Orbán tehet? "

Felhívom a figyelmedet a PoliDili név második felére, ezért gondolom...
Előzmény: TomDantes (7)
Bomber23 Creative Commons License 2009.10.28 0 0 45
Bocsi igazad van a te írásodból kiderül, hogy ez reklám, viszont a hozzászólásokból érződik, hogy ez nem mindenkinek egyértelmű.
Előzmény: Ati356 (33)
Perillustris Creative Commons License 2009.10.28 0 0 44
Volt ebből per, meg is büntették az egyik céget, egy másik viszont bebizonyította, hogy el tud mosogatni annyi edényt egy flakonnal.
Előzmény: Pharaoh85 (5)
tbando Creative Commons License 2009.10.28 0 0 43
Bár ki tudja, lehet, hogy ez is a reklámügynökség műve...

Ez tuti.
Előzmény: Törölt nick (40)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.28 0 0 42
hmmm? Ez felmerült bárkiben is? Pusztán a tényt firtatják többen is, hogy van-e joga egy bosszúálló nőnek a férje cuccait eladogatni (szerintem ha házasok akkor van ... ).

Én szívesen eladnám pl. a férjem motoros dzsekijét és bukósisakját de amikor feltettem a Vaterára alig nézték meg páran... legközelebb lehet, hogy habzó szájjal teszem fel 1Ft-ról :)))))))))))) (végülis... ha elhitetem, hogy ez a cucc sokat ér és csak a bosszú miatt ilyen olcsó... azonnal beindul az emberek ujja és licitálni kezdenek... nem? Én legalábbis csak lesek amikor az ajtótámaszért 4500 FT-ot is hajlandó lenne valaki kiadni... vagy az már beszél is?)
Előzmény: Der Beste (41)
Der Beste Creative Commons License 2009.10.28 0 0 41
Gondolod, a reklám hatására mindenki elkezdi eladogatni más cuccait a Vaterán?
Előzmény: Törölt nick (40)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.28 0 0 40
ha megnézed a beszólásokat a cuccok alatt akkor nagyon sokan azt firtatják, hogy van-e joga a másik cuccait eladni... hát így jön be a PTK :)

Egyébként rövid távon abszolut egyetértek azzal, hogy elérte a célját (az ötlet jó), csak értelme nincs ilyen magas díjak mellett... (a kivitelezéssel vannak igazából gondok... mert vagy totál hihető az egész vagy nem, de ez a kampány tele van bakival... még akkor is ha jó az ötlet... még akkor is, ha az ötletet egy hús-vér nő már egyszer kivitelezte... bár lehet, hogy ez már akkor is csak egy városi legenda volt...)

Én azt nem értem, hogy ha Bp-en átvehető minden akkor miért kell előre utalni. Talán a kérdéses cuccok még nincsenek is a birtokukban és ebbőla pénzből akarják megvenni?

Szóval a kivitelezés pocsék.

Az viszont sokkoló, hogy tényleg vannak egy csomóan akik benyalják, kifejezetten tetszenek a v-nak szurkoló hozzászólások (ld. engem is megcsalt a férjem, csináld ki). Bár ki tudja, lehet, hogy ez is a reklámügynökség műve...
Előzmény: Der Beste (35)
Der Beste Creative Commons License 2009.10.28 0 0 39

Változott valami a Vaterán a reklám megjelenése óta?

Előzmény: Ati356 (37)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.28 0 0 38
Jézus isten! Ez itt most egy reklám-poszt vagy ilyen feneketlen sötétség lakozik benned? Esetleg poénnak szánod?
Előzmény: Ati356 (-)
Ati356 Creative Commons License 2009.10.28 0 0 37
Ha te is árulnál ilyen aukciós oldalon, akkor téged sem csak a vicces oldala érdekelne...
Egyébként a reklámkampány, mint ötlet szuper, csak nem tiszta.
Valószínű, hogy ezzel igazából nagy öngólt fog lőni a Vatera...
Előzmény: Der Beste (35)
Ati356 Creative Commons License 2009.10.28 0 0 36
Valszeg, ha nem tudok velük zöldágra vergődni akkor újra szedem a sátorfámat ill számomat és megyek... Csak az a gáz, hogy már harmadjára szedném a sátorfámat :)
Előzmény: Törölt nick (34)
Der Beste Creative Commons License 2009.10.28 0 0 35

Ha egy reklámról topikot nyitnak az Indexen, akkor az a reklám tökéletesen elérte célját.

Az a gagyi, ha valakinek egy vicces reklámról a PTK ugrik be.

:)

Előzmény: Törölt nick (32)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.28 0 0 34

Ismerős ez az SMS... nekem egy vállalkozó ismerősöm nyelte be. 2x éves ügyfélszolga a pofájába röhögött. Ő meg kért egy számhordozást és vitte a másik huszon valamennyi üzletkötőjének céges telefonját is egy másik szolgáltatóhoz. :))

Előzmény: Ati356 (33)
Ati356 Creative Commons License 2009.10.28 0 0 33
4csin már meg is válaszolta helyettem.
Persze, hogy lejött nekem is egyből, hogy ez egy reklám, de annyi törvényt és szabályzatot szegtek meg ezzel a reklámkampánnyal, hogy ez verte ki a biztosítékot.

Sajnálattal olvasom azon hozzászólásokat, amelyek az én értelmi felfogásomat ill koromat taglalják. Ezek egy részére már csak azért nem válaszolok, mert arra a szintre már nem akarok lesüllyedni.

Egyébként igen ez a Golfos dolog is elég inkorrekt, hogy finoman fogalmazzak, de az is amit az egyik telefontársaság (amihez én is tartozok, bár lehet, h nem sokáig) művelt augusztus végén: kaptam egy sms-t tőlük, és mivel ezek a reklám sms-ek nem érdekelnek, azonnal kitörlöm. De a párom nem.
Az sms tartalmazta, hogy 15 napig ingyen netezhetek a telefonomon. Ha nem mondom le a szolgáltatást egy sms-sel, akkor aktiválják végleg a szolgáltatást, amiért fizethetek... Bementem a telefontársaság debreceni központjába, és kivertem a balhét, hogy mit képzelnek magukról. Megkértem, hogy semmilyen sms-t ne küldjenek. Azt mondták, h a 1270-t hívjam és majd ők tudnak segíteni. Hát nem sikerült semmit elérnem. Jönnek tovább a kéretlen sms-ek.
Előzmény: Bomber23 (30)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.28 0 0 32
Szerintem lejött neki csak arra próbálja felhívni a figyelmet, hogy milyen gáz, hogy az egész kampány a kérdéses oldal összes szabályának (plusz valszeg PTK) a megszegésére épül - ami elég gagyi dolog... (plusz baromság is... )
Előzmény: Bomber23 (30)
4400 Creative Commons License 2009.10.28 0 0 31
Figyi , te hany eves vagy?DDD
Bomber23 Creative Commons License 2009.10.28 0 0 30
Nem akarom elhinni, hogy nem mindenki jött le elsőre, hogy ez egy reklám!

Nálam inkább a küldjön SMS-t Golf szöveggel című lehúzás verte ki a biztosítékot.
Ez tényleg egyszerű lehúzás, és egy ilyen nagy cég, nem hiszem, hogy rá lenne szorulva erre.
Csak azt az apróságot felejtették ki, hogy nincs sorsolás :-(
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.28 0 0 28
Azt én sem értettem... gondolom majd jön valami szolgáltató aki erre építi a szolgáltatását (ja, hogy már van ezzel reklámozott?) és hoppá... máris ott lesz verácska aukciói között a kütyü... amivel lesheti, hogy mikor kell lecsapni a dedikált könyvre :))) Gáz az egész.

Azt is csak ebben az országban lehet megcsinálni, hogy 6% sikerdíj PLUSZ ha esik ha fúj feltöltési díj (ami mondjuk egy 10* felpakolt drágább terméknél újabb 500 Ft és bizony manapság elég kevés cucc van amit elég egyszer meghirdetni). A magyar meg megeszi és fizet és fizet és fizet...
Előzmény: Törölt nick (27)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.28 0 0 27
A hazairól még el is hiszem. De a fészbúk? Azt nem értem.... ennyire be akar törni erre a kis picsányi magyar piacra?
Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.28 0 0 25

"Ugyanis a reklámtörvény tiltja, hogy a termékektől valótlanságot állítsanak"

Nehéz megállapítani egy termék valódi eredetét, történetét. Jó példa, de nem konkrétan reklám, de felér azzal is, ha már a netnél tartunk: felmész akármelyik képes apróhirdetési oldalra, az ott felkínált autók 9x %-a törésmentes, kifogástalan állapotú, első (női) tulajdonostól és természetesen nem dohányzó....

Előzmény: Ati356 (18)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.28 0 0 24
biztos vagyok benne, hogy ügynökként csinálják és a 2 közösségi oldal amit ezerrel nyomatnak is tutira fizet nekik a kampányért...

Szórnák ki 1 Ft-ért az üveggyöngyöt ingyen postával, annak legalább lenne értelme (logós xarok)...

A húzócuccuk a nyitólapon meg akkora baromság... ennyi erővel sorsolhatnának is - és van aki beveszi...
Előzmény: Törölt nick (21)
Bikeh Hozho Creative Commons License 2009.10.28 0 0 23
A topic sötétségfaktora: 9/10.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!