Keresés

Részletes keresés

nicko Creative Commons License 2013.06.30 0 0 109

csak az UPC-nél nem adnak kártyát ha olyan tipust mondanak ami nem szerepel a listában, miközben kompatibilis csak ők lusták voltak letesztelni vagy a gyár nem adott infókat 2012 elötti modellekről.

erre is jó figyelni!

Előzmény: nicko (108)
nicko Creative Commons License 2013.06.30 0 0 108

Ha nincs a listán, de 2010 utáni a készülék, akkor érdemes a netet feltúrni hátha valami már kipróbálta az a tipust is ami neked van.

samsung D szériás tévéi (2011) nincsnek a listában de kompatibilisek.

Előzmény: Ati_66 (106)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.30 0 0 107

Köszi a választ,2011-es modell és a manual szerint CI+ kompatibilis CI slotról van szó.Márpadig,ha ez igy van,az UPC nem akar majd gagyi STB-t béreltetni.Mert akkor meg lehet,hogy a modullal nyúlnak le,amit inkább egyszer megvennék és rendeljék hozzá a simkártyát.De lehet,hogy ez hülyeség,legegyszerűbb,ha személyesen beszélem meg velük.Csak az ujjaikat kell figyelni,mert csalnak-legfőképpen pedig felkészültnek lenni.

Olyan erőszakosan terjeszkednek,hogy a társasházban,ahol lakom,anélkül,hogy bárki kérte volna,saját költségükön kiépitették a rendszert. Üdv.

Előzmény: Ati_66 (106)
Ati_66 Creative Commons License 2013.06.30 0 0 106

Nem elég a CI slot. CI+ jelzésű kell. A TV leírásában CI+ nak kell szerepelni. Ez csak a 2010 utáni készülékekben lehet. A sima CI slot nem HD kompatibilis ezért nem használható a HD adások kódolására is alkalmas modulokhoz.

A kártyamodult a kártyával párosítva adják, mint a box esetében, megvenni nem kell.

Itt van egy hivatalos lista a UPC szerint kompatibilis készülékekről.

Ha nincs a listán, de 2010 utáni a készülék, akkor érdemes a netet feltúrni hátha valami már kipróbálta az a tipust is ami neked van.

A VHS 250 soros felbontással működik. Azt nehéz gyönyörűre felskálázni egy 1080 soros megjelenítőre, Nem csoda a gyenge videó megjelenítés.

Előzmény: Törölt nick (105)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.29 0 0 105

Köszi a válaszodat,ez egy Sharp Aquos Quattron,osztályon felüli képminőséggel,én nem akarok rögziteni semmit,természetesen van benne CI slot.Tehát te azt mondod,ha elmegyek az UPC-hez,nem akar rámsózni egy STB-t,hanem kapok egy modult és bele egy kártyát.Úgy tudom,a modult egyszer meg kell venni-ez nem számit.Bele a kártyát és kész-jól értem?

Vagy pedig azt fogják mondani,hogy csak STB és egy hozzárendelt kártya,ami a tv-vel nem működik.Akkor sem,ha a Connaxot külön megveszem.Ugyanis a titkositást sem ismerjük.Bocsi,hogy kicsit bonyolult lettem,de ki van próbálva analógon,ha videót rákötök,hatalmasat zuhan a képminőség.

Előzmény: Ati_66 (104)
Ati_66 Creative Commons License 2013.06.29 0 0 104

Üdv!

Ha CI+ modult tud kezelni a TV-d, akkor a UPC-nél sem kell BOX a digitális kábel TV-hez, van mediacard lehetőség.

Van valahol a honlapjukon egy elég hiányos kompatibilitási lista, de a 2010 utáni TV-k nagy valószínűséggel már CI+ kompatibilisek. A Panasonic 2010-es plazmáin már működik a UPC kártya, de a Pana volt az egyik fejlesztője ennek a szabványnak.

A fő hátránya a BOX-hoz képest, hogy a BOX-on 1 hét az EPG a mediacarddal csak 1 nap, és nincs videotár

A media card előnye, ha a TV tud PVR-t, akkor az használható és nem kell +1000 Ft a rögítős box miatt. Már ha van igény a TV adás rögzítésre.

Nekem a TV tudná a mediacardot kezelni, de az 1 hetes EPG miatt marad a BOX. Összehasonlítani csak SD adáson tudtam a kettőt, én nem láttam érdemi különbséget, de nem vagyok sasszemű TV tesztelő.

Előzmény: Törölt nick (103)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.29 0 0 103

Tisztelt topikos kollégák,lenne egy kérdésem.Tudom,ez digi topik de biztos mások is járnak ide.HWR-nél vagyok,kezdődik a Tour de France és januártól ukk mukk fukk levették az Eurosportot.Igy nem tudom nézni a Tourt.Nem indokoltak.Kérdésem az,hogy ez más szolgáltatóknál is igy volt,vagy mindenütt van Eurosport.?Helyette van 5 sportcsatorna,az egyiken spanyol,a másikon olasz,harmadikon angol etc. futballmeccsek vannak,orrba-szájba.Átmennék a upc-hez,de azok még mindig a set top boxnál tartanak,miközben a tv-k 100%-ában van dvb-c,t tuner.Tehát a drága ,minőségi tv tuner helyett egy egydolláros gagyi stb-kéne néznem a műsort,akár többszázezer ft havidijat is kifizetve.Már,ha sokáig élünk.Szóval,az upc-sek csirkefogók.Megköszönöm,ha valaki válaszol!

Kara_kán Creative Commons License 2013.06.18 0 0 102

HElyi kábelprobléma volt.

Előzmény: Kara_kán (101)
Kara_kán Creative Commons License 2013.06.17 0 0 101

NÁlatok is szakadozik a műsor?

M1, m2, NatGeo Wild... egyszerűen nézhetetlen, percenként kihagy 2-3 mp-re.

PannásKata Creative Commons License 2013.04.29 0 0 100

Sziasztok!

Nem is tudom, hogy keveredtem ide, de olyan kommenteket olvasok, amiket nem hagyhatok szó nélkül... Ezért még hajlandó voltam regisztrálni is erre az oldalra!! 

Legyen pozitív hozzászólás a DIGI, és a DIGI szerelők mellett is!! 

Délután még tudtam nézni az összes csatorna adását! Este már nem! Felhívtam a Digi ügyfélszolgálatot, készségesen próbáltak azonnali megoldást találni a problémámra! Mivel ez nem sikerült, beígérték, hogy 72 órán belül ki jön a szerelő, és ránéz!

A 72 óra helyett 16 óra múlva itt volt  a szerelő,aki addig nem ment el ameddig 100%-os munkát nem végzett. Ebbe az is bele tartozott, hogy felment a szomszéd lakatlan romház tetejére, ki vágta a ház tetején kinőtt fát. Onnan szegény szerelő (kb. 2,5-3 méter magasból) még jól hanyat is esett, de az akció sikeresnek bizonyult, mert ezután 98%-os jelet fogtunk! És a lényeg nem kért érte pénzt, mert ha garanciális javítattást végetetünk (ami rajtunk kívül fenálló okokból jött létre!), az nekünk nem kerül pénzbe! :-)

Hozzáteszem 2007 tavasza óta vagyok DIGI előfizető, mindig sikerült megoldani aproblémákat! Mert ugy eami működik, az el is romolhat!!!

Hasonló jó szerelőket kívánok minden DIGIs háztartásba, és további szép napot Nektek! 

_ZE Creative Commons License 2013.04.14 0 0 99

A műholdas szolgáltatásnál a telepítést szerződéses partnerek végzik, nem a Digi saját dolgozói.

Előzmény: nicko (98)
nicko Creative Commons License 2013.04.14 0 0 98

Tehát az én véleményem is az, hogy a DIGI az jó,

nem egyáltalán nem jó!

egy fapados sufnituning cég ezért olcsó és ezért sílány az efféle szolgáltatásai, mint az új ügyfél bekötése.

tányérosnál ismerősömék adták a nyugdíjas digi szerelőnek a létrát, mert nem vitt meg vidiás fúrószárat, mert azt sem.

és mikor látták mit művel a fúróval megköszönték neki és inkább maguk fejezték be. csak a lavor bekötését kérték tőle.

Előzmény: blumpen (97)
blumpen Creative Commons License 2013.04.14 0 0 97

Sziasztok!

Meg tudom erősíteni az előttem hozzászólók véleményeit!

Nálunk is nemrég kötötték be a DIGI-t. A csomag tartalmával nem is lenne semmi baj és az ára is kifizethető !  4990 Ft az internet+tv+telefon havi díja.

Mi ugyanúgy megijedtünk, mikor megjelentek a szerelők és hárman kísérgettük a két szerelőt a családi házunkban. Szokásos dolgok: használhatom-e a wc-t, kérek egy pohár vizet, kérek egy tollat stb.

A műszaki kivitelezésről ne is beszéljünk! Tipikus gagyi rohammunka! Pedig beígértem és adtam is borravalót - nem is keveset! De szerintem, ha egy milliót adtam volna is, akkor sem lettek volna képesek minőségi melóra.

Tehát az én véleményem is az, hogy a DIGI az jó, csak az ingyenes bekötés legyen inkább fizetős - de minőségi kivitelezés!

Kara_kán Creative Commons License 2013.03.07 0 0 96

Igen, gondolom a Digi is szeretné minél olcsóbban megoldani a szerelést, mert ugye 6000 ft, amit pl. tőlem is kaptak nem sok, bár, ha naponta 4-5 ilyen munka van, az 24-30 ezer ft, ennél többet a taxisok sem keresnek.

Az, hogy egymással ha nem kedvesek, hanem csak udvariasak vagyunk, az nem pénz kérdése, és jogos elvárás az ügyfelek részéről.

Én vagyok az utolsó, aki bármiféle előítélettel lennék az erdélyiek iránt - nem is lehetnék! -, de ismerem az Erdélyben, és úgy általában Romániában tapasztalható állapotokat (ott is egyébként a nyugatot mindig is utánozó, és emiatt régebben kelet Párizsának is nevezett Bukarest kivétel!), és nagyon rossz lenne, ha az ottani hozzáállást áthoznák Magyarországra is.

Romániában az áru- és szolgáltatáshiányos gazdaság kitermelte azokat az embereket, akik szerint az ügyfél udvaroljon nekik, és ők majd nagylelkűen adnak árut/szolgáltatást.

Magyarországon ez a mentalitás már a '80-as évek elején sem volt divat, itt a kapitalizálódás hamarabb elkezdődött. Most nem lenne baj, ha nem húznák vissza az országot a lumpenek.

Előzmény: doky67 (95)
doky67 Creative Commons License 2013.03.07 0 0 95

Ezen nem kell ám nagyon csodálkozni. Nem egy vagyon kereső lehetőség ám ezeknek a szolgáltatóknak alvállakozóinak lenni, ahogy hallom.

Előzmény: Kara_kán (94)
Kara_kán Creative Commons License 2013.03.07 0 0 94

A napokban kötötték be nálam a műholdas tévét. A munkát két erdélyi cigány végezte, gondolom alvállalkozói a Diginek. A munkát végül megfelelően elvégezték, de főleg egyikük annyira  bunkó, agresszív volt, hogy legszívesebben kihajítottam volna őket a lakásból.

Mert ugye ez a fő probléma: az ember beenged a lakásába ilyen vadidegen embereket, és még attól is félnie kell, hogy talán később, akár hónapok múlva valakik, ismeretlenek kirámolják a lakást. Biztonsági kockázat.

Más szolgáltatóknál sem jobb, egy ismerősöm mesélte, hogy a T-Home szerelői láttán az volt a benyomása, hogy a maffia látogatta meg.

Buba79 Creative Commons License 2012.12.11 0 0 93

Sziasztok! Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy műholdas Digim van, 2 tv-n megosztva, minden probléma nélkül mentek a csatornák. Jelenleg 57 tv műsorral rendelkezem, de hiányzik egy jó pár..pl: Pro4 , FEM3, Viasat 6, AXN és még sorolhatnám. Írtam a Diginek, frissítettem is a válaszuk:  vásároljak TWIN LNC fejet, és egymástól függetlenül nézhetőek a csatornák a két tv-n. Eddig is függetleül voltak elérhetőek, DE NINCSENEK MEG EZEK A CSATORNÁK, és erre a kérdésre nem kapok választ. Kerülik, v ők sem tudjnák? A válaszotokat előre is köszönöm.

nicko Creative Commons License 2012.11.22 0 0 92

A Discovery sajnálja, hogy a DIGI ilyen helyzetbe hozta a nézőket, és jóhiszeműen készen áll a tárgyalások folytatására a DIGI-vel azzal a feltétellel, hogy csatornái visszakerülnek a szolgáltató műsorkínálatába.

http://dtvnews.hu/hirek/discovery-kozlemeny-a-digi-ugy-kapcsan

_ZE Creative Commons License 2012.11.22 0 0 91

Az összes Discovery megy a levesbe - kell a hely a saját gyártású lomoknak. Szerintem a filmismétlős csatornák némelyike "kapcsoltan" érkezik, csomagban olcsóbban kapja a jeltovábbítást végző cég a jobb műsorokat is, ha belerámolja a kínálatba a szemetet is.

Előzmény: Sugar4 (89)
_ZE Creative Commons License 2012.11.22 0 0 90

Alma a fájától... Csak kibukik ay EMKT-s eredet... :-/ És mintha őket errefelé nem igayán dícsérő syavakkal illették volna...

Sugar4 Creative Commons License 2012.11.08 0 0 89

Nekem tetszik a DigiFilm. Az új 2 csatorna sem zavar: Digi World és Digi Life. Ami nem tetszik, hogy levették az egyik kedvenc csatornámat, a Discovery Science-t :(. Nagyon jó műsorokat adtak benne. Inkább levették volna a Story 5-t, vagy a Pax-t helyette, nem hiszem, hogy azokat sokan néznék. Azokat nem sajnálnám, nem is hiányzona, teljesen felesleges csatornák, főleg a Story 5, csak ismétlődő sorozatokkal van tele, melyeket már ezer csatornán leadtak. No meg az új csatornát a Super Tv2-t is feleslegesnek tartom, semmi érdekes műsort nem találtam még benne.

nicko Creative Commons License 2012.10.01 0 0 88

nem...és már szó van arról is lehet csatornákat dobnak ki..

http://dtvnews.hu/hirek/kikerulhetnek-a-discovery-csatornak-a-digi-kinalatabol

Előzmény: ja69 (87)
ja69 Creative Commons License 2012.10.01 0 0 87

Na most akkor lesz retek 2 a Digin vagy nem ?

ja69 Creative Commons License 2012.08.29 0 0 86

Nem tudom,hogy másnál is így van-e de nálam mintha a digi  nem lenne olyan éles mint a upc volt. Természetesen a digitális adásra gondoltam. Most boksz nélkul jön csak a tv tunerjával a tv egy samu. Kéne valamit állítani vagy ez ilyen lesz.

ja69 Creative Commons License 2012.08.27 0 0 85

Köszi a leirtak alapján sikerült megcsinálni

Előzmény: nicko (79)
nicko Creative Commons License 2012.08.27 0 0 84

akkor ez egyértelműen tv hiba lesz.

Előzmény: ápoló az opniból (82)
ápoló az opniból Creative Commons License 2012.08.27 0 0 83

Ja, és ha konzervet nézek(pendrive, cd), akkor nincs ilyen gond.

Előzmény: ápoló az opniból (82)
ápoló az opniból Creative Commons License 2012.08.27 0 0 82

Van, és ebben az esetben is ugyanaz a gond. Bármelyik beállítást választom a jelenség ugyanaz.

Előzmény: nicko (81)
nicko Creative Commons License 2012.08.27 0 0 81

a tv hang beállításainál nincs egy olyan opció, hogy hangszóró bállítások és azon belül automatikus hangerő?

mert a samsungnál van és azt használva csatorna váltáskor egyforma a hangerő.

ez sajna a különböző jelek függvénye mit kap a digi, de ők meg basznak beállítani..

Előzmény: ápoló az opniból (80)
ápoló az opniból Creative Commons License 2012.08.27 0 0 80

Bocsi a naív kérdésért, de az utóbbi időben( nem figyeltem mikortól)  a Digi kábeles adásán- digitális vételnél, mert csak ez van nézve, - a hang hol elhalkul, hol felerősödik. Nem a reklámos dolgokra gondolok, hanem film vagy egyéb adás közben is jelentősen változik a hangerő. Nincs box, a TV tudja a digitálisat (LG).A korábbi, meghalt analóg TV-nél ilyet nem tapasztaltam. Tud valaki segíteni? Ez TV, vagy kábeles hiba lehet?

Előre is köszi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!