Keresés

Részletes keresés

cserép virág Creative Commons License 2009.09.04 0 0 533

Ki vonta kétségbe, hogy emberek vagytok?

Ki vonta kétségbe, hogy érző lelkek vagytok?

Mit nem takargattok?

A kormány veletek van? És?

Előzmény: Törölt nick (530)
Éhesló Creative Commons License 2009.09.04 0 0 532
Valaki emlékszik rá, hogy a meglincselt tanár esetéről mit is mondott a kedves fekete hölgy?
Vagy mit nyilatkoztak a nagykövetségek?
Nem mondtak semmit?
Nahát, ez érdekes!
cserép virág Creative Commons License 2009.09.04 0 0 531

Nem, de ha megtudom, szólok.

Napszemüvegben is lehet menni?

Remélem ezért engem nem fognak hátrányosan megkülönböztetni.

Majd harcolok a jogaimért!

Előzmény: Törölt nick (529)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.04 0 0 529
Nem tudod véletlenül mikor lesz legközelebb Spectatled Pride Parade Budapesten? Elmennék! :)
Előzmény: cserép virág (527)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.04 0 0 528
Én meg arra vagyok büszke, hogy szemüveges vagyok! 8-)
Előzmény: Törölt nick (525)
cserép virág Creative Commons License 2009.09.04 0 0 527
Miért kell nektek felvonulni?
Előzmény: Törölt nick (522)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.04 0 0 526

521

Szerinted folytassuk?

:P

Előzmény: Törölt nick (523)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.04 0 0 525
Lehet valaki arra büszke, hogy homoszexuális?
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.04 0 0 524
Ne gúnyolódj rajtuk. Szerintem lesz ott egy csomó megvezetett homomoszexuális is, akiknek gőze nincs, mire használják fel őket.  Bárcsak ez a vonulás lenne a legnagyobb problémánk ma Magyarországon.
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.04 0 0 521

utulien,nem akarod vállalni a saját mondatodat? Megértem. Utólag szégyelled egy kicsit ugye? Elírtad, igazából biztosan nem ezt akartad mondani. Van ilyen, velem is előfordiult már. Semmi gond.

Előzmény: Törölt nick (507)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.04 0 0 520
Szerintem Madonna is Budapestnek akart üzenni, csak összetévesztette Bukaresttel.
Én pedig üzenem Whoopikék Törpikének a Zusába: NIXON GYILKOS !!!!!
Előzmény: antilla36 (515)
La tulipe noire Creative Commons License 2009.09.03 0 0 518
Elég nehéz nekik ezt megérteni valszeg azt is hogy ne nagyon sértsék meg a közízlést ( rendőrségi felhívás ), mert akkor biza lesiccentik a platóról a langyikat...
Előzmény: antilla36 (517)
antilla36 Creative Commons License 2009.09.03 0 0 517

Tudom, nehéz megértened, ne támogasson egyik sem semmiféle meleg felvonulást, meg kolompár orbánt, otthonukban támogassák az ilyen embereket.
Én is megmondhatom a véleményemet, nem csak te meg ők. A véleményem pedig, hogy a normális homo nem megy az utcára rázni magát, meg kolompár orbán ne az én adómból járjon a Balatonra nyaralni.
Előzmény: Törölt nick (516)
antilla36 Creative Commons License 2009.09.03 0 0 515

Madonna számomra egy nagyon jó énekesnő, Whoopi meg egy jó néger színésznő. Nem értem, miért akarnak beleavatkozni egy másik ország életébe? Ki az, aki ezeket felbujtja, mert nem másról szól a dolog, mint erről. Már ezeket is felhasználják, mire jó ez?
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.03 0 0 514

Láttam egyszer ezt a boogie-woogie-t egy filmben. Középkori Európa, lovagok kora. Természetesen néger főszereplőkkel, ala bornírt PC történelem.

Vupi, Vupi... Akkoriban, ha volt is néger Európában, csak pórázon tartva volt, vagy vándormutatványosok ketrecében, ni-ni, beszél! szinten. Egyébként mint színész is csapnivaló vagy, kábé mint a padödö négerben. Tudod mi az a padödö? Nem?! Jobb neked így, hidd el.

Szóval Vupi, nem tudom mire fel üzengetsz, de én is üzennék neked, a kölcsönösség jegyében. Előszöris Vupikám, anyádnak üzengess, ez a beszólogatás illetlen dolog. Ha dolgod van itt, gyere ide. Ha nincs, tarsd a lepénylesődet. Kibicnek kuss a neve. Másodszor: Vupi, egy senki vagy. Egy ostoba néger ripők. Amit mondasz, az annyit számít, mint egérfogóba szaladt rágcsáló utolsó fingása.

Végül: Vupi, baszod! Sötét orcád inkább fordítsd a fekete kontinens felé. Onnan származol. Nem-e hallod-e, hogy hív (HIV) a motherland? Szólnak a tam-tamok és az AK-47-esek. Vannak ott kicsi gondok. Például néger eszik négert. Például ölik a feketék a fehéreket a színük miatt. Utazz oda, érts szót a színtesókkal, biztos menni fog. Legyél te a nagy, sötét utazó békekövet. Vagy legalább egyszer jóllakik belőled egy csapat kis nopliz. Sok sikert és tényleg ne haragudj, de tudod utállak, mint a két napos szart, téged is de azt még jobban, aki a helyi összekötőd és felbujtód volt, és aki most lapít a fűben.

kristo_f Creative Commons License 2009.09.03 0 0 513

Ja, és Kóka eladta a kopáterét, innen kezdve minden csak aljas politikai támadás

:)

Előzmény: Kecske Mét (506)
kristo_f Creative Commons License 2009.09.03 0 0 512

Persze komoly, kijutok kérdés nélkul  is, de..

Margit hid pesti hidfő-Árpád hid-Erzsébet hid budai hidfő-Hegyalja ut

M0 merre?

Egy felvonulásért, ahol nem biztositják a megfelelő menekulo utakat.

Néhány éve a Balett intézetben melóztam, és egyszeruen nem lehetett átjutni oda autóval/felszereléssel

Ja, tudom , a KDNP ezért harcol a szabad vasárnapért

:)

Előzmény: Kecske Mét (506)
Boldog ember Creative Commons License 2009.09.03 0 0 511
Kösz a bizalmat, ha figyeltél volna kiderült volna számodra, hogy ismerem Kocsis Zoltánt (okor-okor még a koncertjein is megfordulok) viszont beszélek nap mint nap emberekkel, mindennapi magyar emberekkel is!
Előzmény: Törölt nick (510)
Boldog ember Creative Commons License 2009.09.03 0 0 509
Azért ne felejtsd el Gyözike ismertségi indexe nagyjából százszorosa például Kocsis Zoltán ismertségi indexének!

Tetszik nem tetszik Ő sokkal fontosabb a magyar kultúrának mint Kocsis!
Előzmény: Törölt nick (508)
Kecske Mét Creative Commons License 2009.09.03 0 0 506
OFF!
Ha ez Komoly kérdés, akkor az M0-val próbálkoznék. Ha nem, akkor barátkozz Kókával és elvisz helikopterrel.
Előzmény: kristo_f (504)
Kecske Mét Creative Commons License 2009.09.03 0 0 505
Örök kérdés, hogy mi a műveltség definiciója.

A szépségé például az, hogy az ember külsején látszódjon meg, hogy nem kell (meg)dolgoznia.

A műveltségnek szintén hasonló. Olyan tudás, amire valójában semmi szükség nincs. (nem a megélhetéshez kell.)

Ilyen szempontból Goldberg kisasszony valóban része a műveltségnek. :-))))

Egyébként meg "Ki az az X.Y?" provokatív kérdés 99%-ban nem azt jelenti, hogy az ember nem tudja kiről van szó. Inkább azt próbálja erősen kihangsúlyozni, hogy az adott személy véleménye az adott kérdésben nem éppen meghatározó.

Maya Gold hiába jó a szakmájában, az atomerőművek tervezésének témájában csak egy a pár milliárd ember között.
Előzmény: Törölt nick (503)
kristo_f Creative Commons License 2009.09.03 0 0 504

Üdv.

Nem akarok OFF lenni

Hogy lehet a hétvégén kijutni a 7-es-M7-es utra az V.ker-böl?

Gondolom a Lánchidat meg sem lehet közeliteni, illetve azt a vonalat keresztezni sem lehet, Margit hid lezárva.

Tán jobb lenne Szlovákia felé, aztán Komáromnál vissza a Dunántulra, ott már sinen lennék.

Ez nem  "a közlekedés tulzott mértékű akadályozása"?

Törölt nick Creative Commons License 2009.09.03 0 0 503

a lakosság zöme jelentősen műveltebb Goldberg kifejezetten népszerű, mert remek vígjátékok főszereplője

Ugyan nem nekem írtad, de nem állom meg, hogy meg ne kérdezzelek: számodra valóban az jelentené a "műveltséget", hogy valaki ismeri-e ezt a hölgyet, látta-e már valamelyik filmjét? Talán mégsem.

Előzmény: Törölt nick (501)
John Doe(520i) Creative Commons License 2009.09.03 0 0 502
Mostmár, hogy így belejött, üzenhetne egyet W.G. Kolompár Orbánnak is. Akár.
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.03 0 0 499
ki a franc ez a guppi holbert?
durvulo Creative Commons License 2009.09.02 0 0 498
Szerencsére itt nálunk, Magyarországon, tízmillióból jó, ha ezren (százan?) tudják, hogy ki is Whoopi! Engem sem esz a fene, hogy megtudjam! Nagyobb baj, hogy azt sem tudják "miaz,hogyMagyarország" és mi a hazaszeretet!
Előzmény: Törölt nick (81)
független már foglalt Creative Commons License 2009.09.02 0 0 497
jó cikk
Előzmény: Törölt nick (494)
Törőlt_nick Creative Commons License 2009.09.02 0 0 495
fekete pákó visszaüzent hupinak:  http://www.youtube.com/watch?v=KAlplWO8H6Q
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.02 0 0 494

Egy kis szösszenet: http://mno.hu/portal/660006

balimba Creative Commons License 2009.09.02 0 0 493
De érdekelne, hogy mégis mi sért?
Előzmény: Törölt nick (466)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!