Ezt a videót mindenkinek látnia (és főleg értenie!) kellene!
http://www.youtube.com/watch?v=K5YgH79Sx_Q&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Efacebook%2Ecom%2Fhome%2Ephp&feature=player_embedded#t=111
Valaki emlékszik rá, hogy a meglincselt tanár esetéről mit is mondott a kedves fekete hölgy? Vagy mit nyilatkoztak a nagykövetségek? Nem mondtak semmit? Nahát, ez érdekes!
Ne gúnyolódj rajtuk. Szerintem lesz ott egy csomó megvezetett homomoszexuális is, akiknek gőze nincs, mire használják fel őket. Bárcsak ez a vonulás lenne a legnagyobb problémánk ma Magyarországon.
utulien,nem akarod vállalni a saját mondatodat? Megértem. Utólag szégyelled egy kicsit ugye? Elírtad, igazából biztosan nem ezt akartad mondani. Van ilyen, velem is előfordiult már. Semmi gond.
Elég nehéz nekik ezt megérteni valszeg azt is hogy ne nagyon sértsék meg a közízlést ( rendőrségi felhívás ), mert akkor biza lesiccentik a platóról a langyikat...
Tudom, nehéz megértened, ne támogasson egyik sem semmiféle meleg felvonulást, meg kolompár orbánt, otthonukban támogassák az ilyen embereket. Én is megmondhatom a véleményemet, nem csak te meg ők. A véleményem pedig, hogy a normális homo nem megy az utcára rázni magát, meg kolompár orbán ne az én adómból járjon a Balatonra nyaralni.
Madonna számomra egy nagyon jó énekesnő, Whoopi meg egy jó néger színésznő. Nem értem, miért akarnak beleavatkozni egy másik ország életébe? Ki az, aki ezeket felbujtja, mert nem másról szól a dolog, mint erről. Már ezeket is felhasználják, mire jó ez?
Láttam egyszer ezt a boogie-woogie-t egy filmben. Középkori Európa, lovagok kora. Természetesen néger főszereplőkkel, ala bornírt PC történelem.
Vupi, Vupi... Akkoriban, ha volt is néger Európában, csak pórázon tartva volt, vagy vándormutatványosok ketrecében, ni-ni, beszél! szinten. Egyébként mint színész is csapnivaló vagy, kábé mint a padödö négerben. Tudod mi az a padödö? Nem?! Jobb neked így, hidd el.
Szóval Vupi, nem tudom mire fel üzengetsz, de én is üzennék neked, a kölcsönösség jegyében. Előszöris Vupikám, anyádnak üzengess, ez a beszólogatás illetlen dolog. Ha dolgod van itt, gyere ide. Ha nincs, tarsd a lepénylesődet. Kibicnek kuss a neve. Másodszor: Vupi, egy senki vagy. Egy ostoba néger ripők. Amit mondasz, az annyit számít, mint egérfogóba szaladt rágcsáló utolsó fingása.
Végül: Vupi, baszod! Sötét orcád inkább fordítsd a fekete kontinens felé. Onnan származol. Nem-e hallod-e, hogy hív (HIV) a motherland? Szólnak a tam-tamok és az AK-47-esek. Vannak ott kicsi gondok. Például néger eszik négert. Például ölik a feketék a fehéreket a színük miatt. Utazz oda, érts szót a színtesókkal, biztos menni fog. Legyél te a nagy, sötét utazó békekövet. Vagy legalább egyszer jóllakik belőled egy csapat kis nopliz. Sok sikert és tényleg ne haragudj, de tudod utállak, mint a két napos szart, téged is de azt még jobban, aki a helyi összekötőd és felbujtód volt, és aki most lapít a fűben.
Kösz a bizalmat, ha figyeltél volna kiderült volna számodra, hogy ismerem Kocsis Zoltánt (okor-okor még a koncertjein is megfordulok) viszont beszélek nap mint nap emberekkel, mindennapi magyar emberekkel is!
A szépségé például az, hogy az ember külsején látszódjon meg, hogy nem kell (meg)dolgoznia.
A műveltségnek szintén hasonló. Olyan tudás, amire valójában semmi szükség nincs. (nem a megélhetéshez kell.)
Ilyen szempontból Goldberg kisasszony valóban része a műveltségnek. :-))))
Egyébként meg "Ki az az X.Y?" provokatív kérdés 99%-ban nem azt jelenti, hogy az ember nem tudja kiről van szó. Inkább azt próbálja erősen kihangsúlyozni, hogy az adott személy véleménye az adott kérdésben nem éppen meghatározó.
Maya Gold hiába jó a szakmájában, az atomerőművek tervezésének témájában csak egy a pár milliárd ember között.
a lakosság zöme jelentősen műveltebb Goldberg kifejezetten népszerű, mert remek vígjátékok főszereplője
Ugyan nem nekem írtad, de nem állom meg, hogy meg ne kérdezzelek: számodra valóban az jelentené a "műveltséget", hogy valaki ismeri-e ezt a hölgyet, látta-e már valamelyik filmjét? Talán mégsem.
Szerencsére itt nálunk, Magyarországon, tízmillióból jó, ha ezren (százan?) tudják, hogy ki is Whoopi! Engem sem esz a fene, hogy megtudjam! Nagyobb baj, hogy azt sem tudják "miaz,hogyMagyarország" és mi a hazaszeretet!