Keresés

Részletes keresés

Navorski Creative Commons License 2009.08.17 0 0 359

Ez a 400 bátor hazafi azért volt kint hogy a többi 10 millió honfitársát megvédje a jobbik neonáci terrorjától

Nézegessél hordát...,a létszám pedig nagyon jóindulattal sem volt több 250 -nél.

Ami odavetődött túristákból,szigetről kiszabadult koszos, drogos barmokból, lerobbant libbant,komcsikból és más vegyes népségből állt...

Szégyen ami ott volt...

Öreglány a dávid-csillagtól a keresztig a nyakába aggatott mindent, élőben még okádékabb a kinézete,a stílus ahogy beszélt kritikán aluli volt...,saját hordájának is ciki volt..:) az egyik punk beszólt neki,mi van nyanya éjjel kifosztottátok a bizományit vagy a zsidókat?:)

hát igen, így kell egy libbancs antifának tiltakozni....:)

szigetes drogos,koszos tahó ott ordibálta,hogy "antifasiszta vagyok" az egyik szervező féle megkérte,hogy menjenek el....,barom mégjobban elkezdett ordibálni,amihez a hordája is csatlakozott...:)

Alföldi Andrea, a Baloldali Feminista Hálózat vezetője se arról beszélt,hogy hová tette a 15 milliót amit lenyúlt:

Civil Parlament (ami összvissz3 tagbó áll..:) ) vezetője Gold József Márton is fecseghetne az évek alatt összetarhált pénzecskéket hová tette:( kék ingpolóban jobbra)

Előzmény: Törölt nick (264)
ostoba oratorpe Creative Commons License 2009.08.16 0 0 358
Na jó, valamit a cikkhez is...

Nem akarok cinikusnak tűnni, de a sertésinfluenza ellen sem a tüntetés a leghatásosabb eszköz és ahogyan az influenza elleni küzdelemben, úgy a mindenféle társadalmi veszéllyel szemben is a veszéllyel arányos intézkedések szükségesek. Attól, hogy uszkve 200 influenzás megbetegedés van/volt az országban, még nem kell 10000000 embert beoltani a kór ellen és kijárási tilalmat sem kell elrendelni. Figyelmeztetni igen, és ez meg is történt.
Az emberek figyelnek és ha tapasztalják a jeleket, akkor megteszik a védekező lépéseket. Az influenza ellen is és a fasiszták/rasszisták/nácik/szar kormány/hiteltelen agitátorok ellen is... :-)

Szerintem így van ez rendjén.
Előzmény: Törölt nick (353)
beowolf Creative Commons License 2009.08.16 0 0 357
Kár a gőzért, leszerepeltél, nénibácsi.
Előzmény: mittelfinger gusztávné (356)
mittelfinger gusztávné Creative Commons License 2009.08.16 0 0 356
Elfáradtál agyilag? :)
ostoba oratorpe Creative Commons License 2009.08.16 0 0 355
Google:
A vitapartner náciként való lejáratása, illetve Hitlerrel való párhuzamba állítása (reductio ad Hitlerum) olyan széles körben alkalmazott retorikai trükké vált, hogy Mike Godwin a kilencvenes évek elején megfogalmazta a náci analógiák Godwin-törvényét, mely így szól: "Ahogy egyre hosszabbra nyúlik egy online vita, a nácikkal vagy Hitlerrel kapcsolatos párhuzam felmerülésének valószínűsége az egyhez közelít."

Azt nem tudom, hogy tényleg létezik-e ez a "törvény", de tetszik, és ahogy az index fórumot olvasgatom, tapasztalati úton igazoltnak is tűnik :-)
mittelfinger gusztávné Creative Commons License 2009.08.16 0 0 354
Akkor nem kellett Hesst a google-ből kikeresned, mi gyógyegér? Még talán azt is meg tudod mondani, hogy a nürnbergi huszonkettőből kábé hányadik helyen végzett az IQ sorrendben. :)
Előzmény: Törölt nick (335)
Álmos user Creative Commons License 2009.08.16 0 0 352
Na mi van And_Riska, megent új nicken nyomulsz? :)))
Előzmény: Törölt nick (345)
Skatolo Creative Commons License 2009.08.16 0 0 351
osztán?
kellet?
Budapesti?
Előzmény: Soproni Pinot N. (350)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2009.08.16 0 0 350
Igen így van.
A kezdetekben, amikor még akár választást is nyerhetett volna a szadesz, mikor még a községekben is népszerű volt, akkor még kisebbségben voltak a mucsiak, mivel ez egy európai kultúrkörbe tartozó, a liberális demokráciát természetes közegének tekintő nép.
Később már Közép- és Kelet-Magyarország már mucsai lett, először ezekben régiókban vesztett szavazatokat a szadesz. Csak a nyugatos Dunántúl felvilágosult polgáraira számíthatott a magyar liberálisok pártja.
Még később osztán rá kellet jönni, hogy a vidéki Magyarország reménytelenül provinciális, beszűkült és rasszista. Budapesti párt lett az SZDSZ.
Mostanra meg már itten is csak mucsa, lábszag és nácik.

Hát ez van:-)
Előzmény: Törölt nick (344)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2009.08.16 0 0 349
Tekintsük ez egy szép kezdetnek, ahogy a szadi 98-as zuhanásakor is tettük.
Előzmény: General Buck Turgidson (342)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.16 0 0 348
manapság ciki szocinak lenni
Előzmény: Soproni Pinot N. (336)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2009.08.16 0 0 347
Nyertek, kettőt is. De mint biztosan tudod -mint nagytudású szadis- a választások megnyeréséből még nem feltétlenül következik az, hogy parlamenti többsége lesz a nyertesnek.

De ha esetleg soha nem nyertek volna OGY választást, az egyúttal azt is jelentené szerinted, hogy nincs tömegtámogatottsága? Igazán remek következtetés, a legendás szadis szürkeállományhoz méltó:-)
Előzmény: Törölt nick (337)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.16 0 0 346
Á, ez nem az "Ez a haaaaaarc leeeeeeeesz a vééééééééééégsőőőőőő...." stíl, amit az igazándemokraták elnyomatnak pártkongresszusok után.
Előzmény: Törölt nick (345)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.16 0 0 344
Elmucsult az ország. Nem is érdemeljük meg őket, mi hálátlan többség.
Előzmény: Soproni Pinot N. (340)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.16 0 0 343
Jobban tetszik, mint a "meddig nyalhatok" álláspont. Arra a maszoposok valók, csak ehhez értenek.
Előzmény: Törölt nick (341)
General Buck Turgidson Creative Commons License 2009.08.16 0 0 342
Én is 20% körül gondoltam úgy, hogy nincs nekik lejjebb, szerencsére tévedtem.
Előzmény: Soproni Pinot N. (336)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2009.08.16 0 0 340
Az a "csendes többség", ami már nincs, mostanában már a szoci magyarázatokban sem tűnik fel. Lejárt a szavatossága, de azért e hamis érv a szadinak még jó lesz, van annyira ütős, mint a többi:-)
Előzmény: Törölt nick (332)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.16 0 0 339
Az viszont baj, ha valaki hiányzott az órákról ;-)

Igen - pl. ezért van az, hogy izmozásnak nevezik, ha valaki nem nyal melegszarig az éppen aktuális Uniónak - legyen az Szovjet, USA vagy Európai, és mindent elkövetnek, hogy másokra erőltessék a saját maguk kicsiségét és ócska perspektívátlan értéktelenségét.
Előzmény: Törölt nick (335)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2009.08.16 0 0 336
Talán inkább fordítva, a maszop küzdi le magát lassan de biztosan 10% környékére, ahol most a Jobbik tanyázik.

Szvsz, ennyi fér bele a Jobbiknak most, én nem hinném, hogy egy-két éven belül ennél nagyobbat szakíthat.
A szocik meg...a fene tudja. Mikor 20%-ra estek, én aszontam, ez már a keménymagnál van, innen nem zuhannak tovább. Mikor 15%-ra estek, akkor módosítottam, talán itten van a bűvös határ.
Mostanában mértek már 12%-ot is, én meg nem mondok erre semmit, bár szerintem itten már megáll a lejtmenet, bár egyáltalán nem bánom, ha megint tévedek:-)
Előzmény: kekreto (331)
mittelfinger gusztávné Creative Commons License 2009.08.16 0 0 334
Csak a nagyképű dumájuk szánalmas némileg.
Előzmény: Soproni Pinot N. (333)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2009.08.16 0 0 333
Én ezért csípem őket, a szadisokra ez nagyon jellemző.

Ahogy csökken támogatottságuk, úgy nő az egójuk. Jobb híján ezzel kompenzálnak.
Ők frankók, de mindenki más rasszista és mucsai. Egyre többeket skatulyáznak be így, túlképpen már az egész ország ottan van, néhány budapesti kerület szadis szigetként létező szavazókörzetét leszámítva:-)
Előzmény: mittelfinger gusztávné (330)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.16 0 0 332
Ha akartak volna, biztosan többen lettek volna, de nem akartak, és különben is, akik nem voltak ott, azok is velük voltak. Így sokkal könnyebb elviselni a tudatot....
Előzmény: Soproni Pinot N. (329)
kekreto Creative Commons License 2009.08.16 0 0 331
Ez pontosan igy van, és tegyük még ehhez hozzá, hogy a Jobbik behozza a maszopot.:-)
Előzmény: Soproni Pinot N. (329)
mittelfinger gusztávné Creative Commons License 2009.08.16 0 0 330
Akkora arcod van kispajtás, hogy Hess gépe azon landolhatott volna.
Előzmény: Törölt nick (325)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2009.08.16 0 0 329
:-)

Alant még azon keseregtél, mert a népek nagyívben szarnak rátok, demonstrációtitok rendre érdektelenségbe fulladnak. Mint mondottad volt ez bezony "tragédia":-)

Láthatólag roppant mód bosszant, és képtelen vagy megemészteni, hogy a Fidesz tömegtámogatással bíró szervezet, ellenben nektek már a saját beltenyészetetek sem hisz, még az is kurvára leszarja mit jajgattok össze nyilvánosan.
Szokjad, mert a lemorzsolódás nem áll meg itt, folytatódik:-)

Előzmény: Törölt nick (321)
kekreto Creative Commons License 2009.08.16 0 0 328
Istenem....:-)
Idősebb lehetek mint te.:-)
Figyelj ide.
Tőlem a SS újnácik, vagy a rákosista, sztálinista ávósok vonulhatnak a Hősök terén, érted?
Szűk csoportok ezek, az átlag leszarja ezeket a csoportokat?
Közben egyre nagyobb a szegénység az országban.
BALLIBES TERELÉS!
Előzmény: Törölt nick (325)
General Buck Turgidson Creative Commons License 2009.08.16 0 0 326
Nagyon helyesen tették, hogy betiltották, egyébként. Nem mintha tényleg központi kérdés lett volna.
Előzmény: kekreto (323)
General Buck Turgidson Creative Commons License 2009.08.16 0 0 324
Szóval mitől? A kétszáz fős megélhetési rettegő brigád felvonulásától? Gordontól? A kormányzat fényes sikereitől? Lendvai Ildikótól? Netán Gusztos Pétertől? Vagy csak az orbánozástól?
kekreto Creative Commons License 2009.08.16 0 0 323
"Sok embernek megnyugtató volt az a tény, hogy a Hess-nyalást betiltották. "
Már ez hülyeség, az átlag azt sem tudja mi ez.:-))
Lényegtelen lett volna ha megtartják, nem ez az ország legfőbb problémája, ezt a szoclibesek fújták fel.
mittelfinger gusztávné Creative Commons License 2009.08.16 0 0 320
Tőlem te ott élvezhetsz, ahol vagy. Ez egy szabad ország. (Lesz!)
Na csőváz pajti!
Előzmény: Törölt nick (317)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!