Eladó egy teljesen új, csak kipróbált LG 47LH3010 -es Full HD LCD tv! Sajnos nekem túl nagynak bizonyult. Ez már igazi házi mozi! 47"-os (120cm) képátló! Gyönyörű telt színű, tűéles kép! A tv-ben van beépített mpeg4 tuner, így alkalmas a mo.-i szabad hozzáférésű digitális adás vételére! 2év hivatalos garanciával, dobozában, gyári távirányítójával várja új gazdáját.
A mese része a link alatt, a gyártó oldalán olvasható.
Eladó sürgősen anyagi okok miatt egy Infocus LP755-ös projektor:
3 LCD-s projektor Natív felbontás: 1024x768 Interpolált felbontás: 1280x1024 2000-órás lámpaélettartam, kb. 1100 órát bír még. Garantáltan első izzó van benne, a fehér nem sárgás stb. Már jó ideje csak a táskájában pihen, mert másik projektort vettem, ez pedig tartaléknak volt fenntartva, de kell a pénz sajnos.
Minden tartozéka megvan: Eredeti Infocus táska, távirányító, összes eredeti kábel hiánytalanul megvan (Cable Wizard, VGA, S-Video, Audio, Különféle összekötő kábelek stb.), Kézikönyv, CD
Nagy optikás, a széleken is tűéles a kép! Garantáltan karcmentes a gép a távirányító és az optika is!
Sziasztok. Eladó 1éves 37LG5000 FullHD LCD TV, minden tartozékával ( doboz, csomagolás, még 1 év garancia ) Vagy nagyobb csere is érdekelne ráfizetéssel. Gödöllő vagy környékén ingyen házhoz viszem!!! Irányár : 1150000Ft Tel: 06-30-9991823
Ha valaki Samsung 46B7000 vásárlása előtt áll és a legjobb árat akarja, akkor gyorsan jelezze felém e-mailben.
A két fórumozónak a kérését most vettem észre, mindjárt nhézek árakat a kért típusokra.
találtam egy olyan weblapot ahol, pénz nélkül bármit cserélhetsz bármire, nagyon részletesen megadhatod mit adsz el és mit keresel, és ha az adatoknak megfelelőt talál a rendszer, egyből küldi is neked emailbe az értesítőt. cseréljetek tv-t videót, szinte bármit lehet cserélni.. itt a link: http://www.detuti.hu
találtam egy olyan weblapot ahol, pénz nélkül bármit cserélhetsz bármire, nagyon részletesen megadhatod mit adsz el és mit keresel, és ha az adatoknak megfelelőt talál a rendszer, egyből küldi is neked emailbe az értesítőt. cseréljetek tv-t videót, szinte bármit lehet cserélni.. itt a link: http://www.detuti.hu
Van egy hatalmas CRT-projektoros tévém eladó: TOSHIBA 61PH18Q. 155cm-es, valóban óriás méretű 4:3-as kép! Ha vkit érdekel, Zuglóban megtekinthető, ára 190 ezer Ft, csövekre 1 év garanciával. A létező legnagyobb 4:3-as sorozatgyártású tévé, új ára 2005-ben több mint 1 millió Ft volt.