Keresés

Részletes keresés

bakibaby Creative Commons License 2009.08.12 0 0 38

Drukkolok ! És írjatok ide, ha sikerült a küldetés vagy akár más hír van.

bb

Előzmény: dudubaba (37)
dudubaba Creative Commons License 2009.08.12 0 0 37

Szia!

pontos összeget nem tudok mandani,de kb.1 milliónál tartunk a kupakok nélkül.

Folyamatosan jelentkeznek cégek és magánemberek is küldik a pénzt a számlára.

Lesz még szeptemberben egy jótékonysági rendezvény is!

Nem adjuk fel,igenis megmutatjuk a kételkedőknek,hogy Mónika eljut Kölnbe és sikerűlni fog a műtétje.

Előzmény: bakibaby (35)
Tennis boy Creative Commons License 2009.08.12 0 0 36
Nem tudom dudubaba-t kérdezd meg ő sztem tudja
Előzmény: bakibaby (35)
bakibaby Creative Commons License 2009.08.12 0 0 35

Mennyi gyűlt már össze ? Ők már segítettek :

http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/a_remeny_forintjai_monikanak_motorosoktol/2108572/

bb

Előzmény: Tennis boy (34)
Tennis boy Creative Commons License 2009.08.12 0 0 34
up
Tennis boy Creative Commons License 2009.08.09 0 0 33
up.
Tennis boy Creative Commons License 2009.08.07 0 0 32
Senki nem segít ?
dudubaba Creative Commons License 2009.08.06 0 0 31
Nem az a bántó hogy nem segítenek hanem az hogy megalázzák az embert!!!!!!!!!!!
Előzmény: Tennis boy (30)
Tennis boy Creative Commons License 2009.08.06 0 0 30
Valahol sejtettem hogy így fognak az indexesek hozzállni de 1 próbát megért a topik hátha van aki segít.
Előzmény: dudubaba (28)
Tennis boy Creative Commons License 2009.08.06 0 0 29
Ez magyarország ez a magyar ember!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Figy külföldi oldalakon nem tudtok hírdetni??? Német o ausztria stb ott a nép már rég összedobta volna azt a négy millát .
Előzmény: dudubaba (25)
dudubaba Creative Commons License 2009.08.06 0 0 28

Köszönjük neked a sok segítséget!

Nem húztam fel magam,csak sírtam egy sort.Igazad van,nagyon sok ember segített már nekünk és segít folyamatosan.

Tiszteletben tartom a hozzászólok véleményét mindenkinek szive-joga eldönteni kinek hisz és kinek nem!

Előzmény: Tennis boy (27)
Tennis boy Creative Commons License 2009.08.06 0 0 27
Csak félig írtam le szóval ha nem az indexen de máshol igen- gondolj arra hogy máshol mennyí kupakokat kaptatok és ne húzd fel magad azon ami itt van hidd el nem éri meg,
Előzmény: Tennis boy (26)
Tennis boy Creative Commons License 2009.08.06 0 0 26
Ne húzd fel magad van aki segítsen :)

Ha nem az index fórumon :o) A rendes emberek nem haltak még ki. Bízz Istenbe mindent kézben tart ;o)
Előzmény: dudubaba (25)
dudubaba Creative Commons License 2009.08.06 0 0 25

Nagyon szépen köszönöm az eddigi hozzászólásokat!Nagyon sokat tanultam belőle a jövőre nézve.

Tiszta szívemből kívánom nektek,hogy soha az életbe ne kerüljetek olyan helyzetbe hogy mások segítségét kelljen kérnetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fokhagymabors Creative Commons License 2009.08.06 0 0 24
konkrétan miért pont a "fantáskupakkal a gyógyulásért" elnevezésű akcióprogramot láttátok követendő útnak, hány fős agytröszt kellett ehhez a döntéshez, tudtok -e olyanról, aki kupakok segítségével gyógyult meg (mármint hiteles sztorira gondolok)

Továbbá (sokadszorra kérdezzük) hány forintot ér egy kupak, mennyi idő, míg egy adott kupakmennyiség pénzmaggá válik, és ennek a látványos metamorfózisnak mennyi a lefolyási ideje, és tud -e a kislány várni erre a játékra az orvosok szerint, vagy erre senki nem gondolt?

(Egyébként rosszul csűröd-csavarod: nem mondtam, hogy konkrétan ez egy gyengeelméjű tréfa. Ha kíváncsi vagy (gondolom nem, de azért leírom) én a beteg kislány láttán pénzszagot szimatoló nénikre-bácsikra asszociáltam az újabb kupakmese olvastán. Másra nem tudok gondolni, mert ennyi felnőttet ilyen álnaív giccses festményen azért ritkán látni)

Egyébiránt érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy mi van, ha több a kétkedő, mint ahányan azt mondják, hogy uccu már adok is.
Előzmény: dudubaba (22)
Catella Creative Commons License 2009.08.06 0 0 23
Mondja már meg valaki, 100 db kupakért mennyi pénzt lehet kapni?
dudubaba Creative Commons License 2009.08.06 0 0 22

Szia!

A te szavaiddal élve mondom hogy ez nem egy gyengeelméjű tréfa.

Miért kupakokkal kezdtük?Mert első körben ezt láttuk egy követhető útnak,de sajnos rá kellett jönnünk,hogy a kupakokból simán nem tudjuk összegyűjteni a pénzt.Ezért jelenleg is folyik a cégek illetve magánszemélyek megkeresése akik esetleg tudják támogatni Mónikát.

Előzmény: fokhagymabors (17)
dudubaba Creative Commons License 2009.08.06 0 0 21

Nagyon bízom benne,hogy ezt a hozzászólást nem úgy értetted hogy mi felhasználva Mónika betegségét pénzt szeretnénk kicsikarni valakitől saját célra.

Ha mégis akkor csak annyit tudok mondani rá,hogy mielött ítélkezel valaki felett járj utánna a dolgoknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Törölt nick (18)
dudubaba Creative Commons License 2009.08.06 0 0 20

Természetesen nemcsak kupakokat gyűjtünk Mónikának,hanem pénzt is!

Kérdem én,ha azt írjuk ki hogy pénzt gyűjtünk egy beteg kislánynak,nem rögtön azt kapjuk vissza hogy koldulunk?

Természetesen nagyon szívesen fogadjuk az anyagi támogatásokat is!

Én maximálisan tiszteletbe tartom mindenkinek a véleményét,mert azt gondolom mindenkienk szíve-joga eldönteni mit hisz el és mit nem!

Catella Creative Commons License 2009.08.05 0 0 19

Most látom, a cikkben benne a válasz: a kupak kb semmire sem elég. "a kupakok leadásából sajnos csak a műtét költségének töredéke gyűjthető össze, így Fekete Mónika és édesanyja abban reménykedhet, hogy valami ˝csoda˝ folytán előbb-utóbb összegyűlnek a műtéthez szükséges milliók."

Az elmúlt napok itthoni botrányával kapcsolatban hangzott el, hogy az EU-ban tiltott az őssejt kezelés. Miután Köln az EU-ban van, tartok tőle, hogy egy kitudjamilyen klinika verbuválja jó pénzért a pacienseket:(

Előzmény: Catella (16)
fokhagymabors Creative Commons License 2009.08.05 0 0 17
ha ennyire nem kamu, akkor miért kupakokat gyűjtenek? Miért nem pénzt?

1 kupak hány forint? Egy ezrest aki ad, az hány kupakot vált ki ezzel? (az időtényezőről most nem is beszélek)

Ezzel a "gyüjtsük a kupakokat" sztorival eddig csak úgy találkoztam, hogy a köcsög spammer megírja a szénnééget, majd elrabolt, végül ingyenmobilt ígérő kislányról a spamszemetét, hogy gyűjtsünk neki kupakot. Aztán ezt egynémely agysorvadásos kolléganő a munkahelyi levelezőn 10 000 példányban továbbküldi, a maszek címemre is jut, aminek a vége szétszpemmel email-fiók lesz.

Akkor megkérdeném, miért olyan módszerrel gyűjtenek neki, ami 10-ből 9 alkalommal kamu, átbaszás vagy simán gyengeelméjű tréfa?
Előzmény: dudubaba (12)
Catella Creative Commons License 2009.08.05 0 0 16
Ki és főleg mennyit fizet egy kupakért? Tartok tőle, hogy ebből 100 év alatt sem jön össze a szükséges pénz.
Előzmény: dudubaba (14)
fokhagymabors Creative Commons License 2009.08.05 0 0 15
az ismert betegségek hány százalékára tudták a gyógymódot a vajákos marik? Mekkora hibaszázalékkal? Hogyan viszonyul ez a mai orvostudomány eredményeihez? Mekkora volt az átlagéletkor Mo-on akkoriban a mostanihoz viszonyítva? Vajákos marikat ma is lehetne találni, te kihez jársz gyógyulni, hozzájuk, vagy a háziorvoshoz?
Előzmény: Törölt nick (11)
dudubaba Creative Commons License 2009.08.05 0 0 14

Abban  teljesen igazad van hogy sajnos akadnak emberek akik egy kisgyerek betegségét használják fel indokul pénzszerzésre,de biztosíthatlak,hogy a kislány oldalán leírtak az utolsó betüig a teljes igazságot tartalmazzák!

Volt már olyan oldal ahol azt írták nekem,hogy csak öncélra gyűjtöm a kupakokat és egy bizonyos cég akciós kupakjait akarom kiválogatni belőle.Ezt az illetőt is sikerűlt meggyőznöm,hogy valós a gyűjtés és azóta folyamatosan küldi nekünk a kupakokat.

dudubaba Creative Commons License 2009.08.05 0 0 12

Sajnálom,ha nem hiszel a kérés hitelességében.Nézd meg légyszíves a kislány oldalán a támogatók névsorát,szerintem elég hosszú sort fogsz találni!

Több média is foglalkozott a kislánnyal,szerintem ha nem lenne igaz valószínűleg elküldtek volna minket melegebb égtájakra.Egy egész falu áll a kislány mögött,elhiheted hogy nem kamu a dolog!

Azonban ha mégis kételkednél nyugodtan keresd meg akár Tényő polgármesterét,akár az iskola igazgatónőjét biztosan alátámasztják a gyűjtés hitelességét. 

Előzmény: Törölt nick (10)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.05 0 0 11
Nem. A kétszáz év előtti vajákos asszonyok tapasztalati úton gyógyítottak ezt-azt. Nem ismerték a drogot, hatásmechnanizmusát, tudományos értékét, kereskedelmi értékét a szereknek, csak azt tudták, mire mi a jó. Működött.
Előzmény: Törölt nick (10)
tyutyus Creative Commons License 2009.08.05 0 0 9
Sokan nem szégyellnek abból élni, amit a beteg gyerekeknek felajánlanak mások.

A család hiszékeny, mert bízni szeretne a gyógyulásban. A gyanús és kétes beavatkozásokat végzőket ezért nagyon nehéz távol tartani tőlük.
bakibaby Creative Commons License 2009.08.05 0 0 8

Valami koldusokról regél...

bb

Előzmény: Tennis boy (5)
Tennis boy Creative Commons License 2009.08.05 0 0 7
Lehet jobban meg győzi a kétkedőket ha hozol példát . :)
Előzmény: dudubaba (6)
dudubaba Creative Commons License 2009.08.05 0 0 6

Sziasztok!

Én személyesen ismerem a kislányt és a családot,aktívan részt veszek a gyűjtésben.Szerintem elég átfogó lett az oldala ahhoz,hogy ne nézzenek minket koldulónak.

Tudom,hogy sokan nem hisznek az össejtbeültetésbe,de ha jól utánna olvasunk rengeteg kisgyereknek segített már!Természeteen mindenkinek más a véleménye erről a gyógymódról és én ezt maximálisan tiszteletbe is tartom!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!