Profil megtekintése
Segítség egy beteg kislánynak!
« Dátum: Ma - 08:15:44 »
"Kedves nénik, bácsik és gyerekek!
*
* Fekete Mónika vagyok, 12 éves tényői kislány!
* Sajnos a sors nagyon rossz életet szánt nekem! A mindennapokat egy babakocsiban töltöm, mert a betegségem révén a csontjaim minden apró mozdulatra eltörhetnek!
* Üvegcsontjaim vannak, amik nem nőnek és ez által a szerveim növekedését is meggátolják!
* Most lehetőségem nyílt egy őssejt beültető műtétre, de
* Sajnos a műtét anyagi költségeit egyedül nem tudjuk előteremteni! Bár szüleim minden áldozatot meghoznak értem, de ez a műtét nagyon drága és az ő anyagi lehetőségeiket messze meghaladja.
* A tényői általános iskola tanárai és diákjai és a faluban élők mind-mind nagy segítséget nyújtanak nekem a gyógyulásban.
* Az iskola kezdeményezésére elkezdődött a műanyag kupakok gyűjtése, amelyek leadásából pénzhez juthatunk! Ezért örökké hálás leszek az iskola tanárainak és minden iskolástársamnak!
* Nénik, bácsik, gyerekek!
* Szeretnék megkérni mindenkit, aki olvassa ezt a pár sort, segítsen nekem, hogy én is tudjam élni a gyerekek önfeledt életét! Másnak csak egy mozdulat a kupakok összegyűjtése, nekem viszont az életet jelenti!
* Bár nem tudom majd minden önzetlen, segítőkész embernek megköszönni a segítséget, de hálás szívvel gondolok azokra, akik segítenek nekem és a családomnak, hogy összegyűljön a pénz a műtétemre!
*
* Aki tudna és szeretne segíteni,az a fusti32@citromail.hu emailon érdeklődhet a részletekről "
A kislány honlapja.
http://feketemo.oldal.biz/
Csak félig írtam le szóval ha nem az indexen de máshol igen- gondolj arra hogy máshol mennyí kupakokat kaptatok és ne húzd fel magad azon ami itt van hidd el nem éri meg,
konkrétan miért pont a "fantáskupakkal a gyógyulásért" elnevezésű akcióprogramot láttátok követendő útnak, hány fős agytröszt kellett ehhez a döntéshez, tudtok -e olyanról, aki kupakok segítségével gyógyult meg (mármint hiteles sztorira gondolok)
Továbbá (sokadszorra kérdezzük) hány forintot ér egy kupak, mennyi idő, míg egy adott kupakmennyiség pénzmaggá válik, és ennek a látványos metamorfózisnak mennyi a lefolyási ideje, és tud -e a kislány várni erre a játékra az orvosok szerint, vagy erre senki nem gondolt?
(Egyébként rosszul csűröd-csavarod: nem mondtam, hogy konkrétan ez egy gyengeelméjű tréfa. Ha kíváncsi vagy (gondolom nem, de azért leírom) én a beteg kislány láttán pénzszagot szimatoló nénikre-bácsikra asszociáltam az újabb kupakmese olvastán. Másra nem tudok gondolni, mert ennyi felnőttet ilyen álnaív giccses festményen azért ritkán látni)
Egyébiránt érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy mi van, ha több a kétkedő, mint ahányan azt mondják, hogy uccu már adok is.
A te szavaiddal élve mondom hogy ez nem egy gyengeelméjű tréfa.
Miért kupakokkal kezdtük?Mert első körben ezt láttuk egy követhető útnak,de sajnos rá kellett jönnünk,hogy a kupakokból simán nem tudjuk összegyűjteni a pénzt.Ezért jelenleg is folyik a cégek illetve magánszemélyek megkeresése akik esetleg tudják támogatni Mónikát.
Most látom, a cikkben benne a válasz: a kupak kb semmire sem elég. "a kupakok leadásából sajnos csak a műtét költségének töredéke gyűjthető össze, így Fekete Mónika és édesanyja abban reménykedhet, hogy valami ˝csoda˝ folytán előbb-utóbb összegyűlnek a műtéthez szükséges milliók."
Az elmúlt napok itthoni botrányával kapcsolatban hangzott el, hogy az EU-ban tiltott az őssejt kezelés. Miután Köln az EU-ban van, tartok tőle, hogy egy kitudjamilyen klinika verbuválja jó pénzért a pacienseket:(
ha ennyire nem kamu, akkor miért kupakokat gyűjtenek? Miért nem pénzt?
1 kupak hány forint? Egy ezrest aki ad, az hány kupakot vált ki ezzel? (az időtényezőről most nem is beszélek)
Ezzel a "gyüjtsük a kupakokat" sztorival eddig csak úgy találkoztam, hogy a köcsög spammer megírja a szénnééget, majd elrabolt, végül ingyenmobilt ígérő kislányról a spamszemetét, hogy gyűjtsünk neki kupakot. Aztán ezt egynémely agysorvadásos kolléganő a munkahelyi levelezőn 10 000 példányban továbbküldi, a maszek címemre is jut, aminek a vége szétszpemmel email-fiók lesz.
Akkor megkérdeném, miért olyan módszerrel gyűjtenek neki, ami 10-ből 9 alkalommal kamu, átbaszás vagy simán gyengeelméjű tréfa?
az ismert betegségek hány százalékára tudták a gyógymódot a vajákos marik? Mekkora hibaszázalékkal? Hogyan viszonyul ez a mai orvostudomány eredményeihez? Mekkora volt az átlagéletkor Mo-on akkoriban a mostanihoz viszonyítva? Vajákos marikat ma is lehetne találni, te kihez jársz gyógyulni, hozzájuk, vagy a háziorvoshoz?
Abban teljesen igazad van hogy sajnos akadnak emberek akik egy kisgyerek betegségét használják fel indokul pénzszerzésre,de biztosíthatlak,hogy a kislány oldalán leírtak az utolsó betüig a teljes igazságot tartalmazzák!
Volt már olyan oldal ahol azt írták nekem,hogy csak öncélra gyűjtöm a kupakokat és egy bizonyos cég akciós kupakjait akarom kiválogatni belőle.Ezt az illetőt is sikerűlt meggyőznöm,hogy valós a gyűjtés és azóta folyamatosan küldi nekünk a kupakokat.
Sajnálom,ha nem hiszel a kérés hitelességében.Nézd meg légyszíves a kislány oldalán a támogatók névsorát,szerintem elég hosszú sort fogsz találni!
Több média is foglalkozott a kislánnyal,szerintem ha nem lenne igaz valószínűleg elküldtek volna minket melegebb égtájakra.Egy egész falu áll a kislány mögött,elhiheted hogy nem kamu a dolog!
Azonban ha mégis kételkednél nyugodtan keresd meg akár Tényő polgármesterét,akár az iskola igazgatónőjét biztosan alátámasztják a gyűjtés hitelességét.
Nem. A kétszáz év előtti vajákos asszonyok tapasztalati úton gyógyítottak ezt-azt. Nem ismerték a drogot, hatásmechnanizmusát, tudományos értékét, kereskedelmi értékét a szereknek, csak azt tudták, mire mi a jó. Működött.
Én személyesen ismerem a kislányt és a családot,aktívan részt veszek a gyűjtésben.Szerintem elég átfogó lett az oldala ahhoz,hogy ne nézzenek minket koldulónak.
Tudom,hogy sokan nem hisznek az össejtbeültetésbe,de ha jól utánna olvasunk rengeteg kisgyereknek segített már!Természeteen mindenkinek más a véleménye erről a gyógymódról és én ezt maximálisan tiszteletbe is tartom!