Mi az a lolság? Gáz, hogy az emberek nem találnak ide, ill. nem osztják meg a jó tapasztalataikat. Én nyaltam a héten, de vidéken. Ahol lakom BP-en, és nyalni szoktunk, ott gyári fagyit árulnak (CarteD'Or & Gelato Italiano), nem sajátot. (amúgy csak 130 pénz, min. 4 dkg, és van kb. 36 féle íz) Van egy olyan dolog, hogy akkor lehet csak véleményt mondani egy fagyizóról, ha már többször nyalt ott az ember, tehát ahova rendszeresen jár, mert útba esik/közel van. Most azért, mert nyaltam 2-3 finom gömböt Balatonalmádiban az Amaretto fagyizóban, vagy a siófoki Marcipán cukrászdában, még nem merem azt állítani egyikről sem, hogy coolva jó. (amúgy a Marcipánról már halottam hogy jó)
Még nincs tapasztalatom. Amint megtudok valami jót, természetesen majd jól beírom. Sajnos ritkán nyalok, azért nem írtam még semmit. (meg persze várom, hogy ajánljatok valami helyet, ahova majd betérek)
Milyen topik fagyjon be, ha nem ez? =) Amúgy meg te vagy a házigazda, tartsd életben, például elmesélhetnéd, mire számíthat, aki Café Mozartos fagyit nyal.
Két három éve volt. Bár lehet, h más néven, ugyanis az eredeti Hauer örökösei pert folytattak a névbitorlásért. Azt suttogták akkoriban, hogy tökmindegy, melyik igazi vagy ál-Hauer nyeri a pert, a Boráros téri a jobb.
Ha Barna bácsinak a fagylaltjai is olyanok, mint a süteményei, az is messze kerülendő. Én már biztosan nem próbálom ki. Pedig a kiszolgálás ritka kedves ott, a lányokat-nénit sajnáltam, hogy szemetet kell árulniuk.
Nálunk a lakótelepen két príma fagyizó is van. Az egyikben helyben készítik, a másikban hozzák - márkát nem tudom - , viszont fantasztikus kelyheket adnak. Mindkét helyen 100 Ft/gombóc, a kelyhek ára 400Ft-600Ft. Felismerhető ízű, remek állagú nagy gombócokat adnak ezért a pénzért. ( A Váci utcában egyszer egy amerikai barátommal fagyiztam, persze baromi drágán. Háááát, csukott szemmel a csokiról sem tudtam volna megmondani, hogy milyen ízű is :((( ) Egyetlen hátránya, hogy kicsit messze van a belvárostól