Keresés

Részletes keresés

malachy Creative Commons License 2009.07.19 0 0 723

"Magyar gárdisták dolgoznak a vihar utáni károk helyreállításában. A rendőrség nem viszi el őket.
Arról nem hallani, hogy antifasiszták egy csoportja is segítene. Bár erről soha nem hallani, lehet, hogy a média jól eltitkolja:
)))"

- nekik is megvan a maguk feladata, afelől ne aggódj: rombolják az országot, az erkölcsöt, és ezt nevezik fasizmus elleni küzdelemnek.

Előzmény: Fine Tune (565)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 722
megértem.
Előzmény: Törölt nick (721)
zividivi Creative Commons License 2009.07.19 0 0 720
Te nem értesz semmit.

Én KIBÚJTAM! Azóta kint vagyok. Nem is állítottam mást. Csak azok éretetlenkednek a "látványomon", akik össze-vissza bújnak mindenféle fenékbe.
Előzmény: Törölt nick (715)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.07.19 0 0 719
,,Márpedig a politika már régen nem természetes."

Ebben, latod, tokeletesen egyetertunk.:)
Előzmény: zividivi (708)
zividivi Creative Commons License 2009.07.19 0 0 718
Én írtam ilyesmit is, te nem olvastad, és csak a magasságos procetúra tudná elővarázsoni a dokumentumot számodra a hozzászólásaimból. Én ugyanis már vagy egy éve nem jutok hozzá.
Előzmény: Törölt nick (713)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 717
ha távolról is, de együtt lélegzek a motorosokkal valahol.
Nem szeretem, ha bántják őket.

És igen, tetszik a magyarságuk.

de nem látom őket ilyen elvakultnak, mint az itteni jobbantakat.
Nem jellemző rájuk ez az elvakultság szerencsére.

De nézd el azoknak, akik a másik oldalon elvakultságukban nem tudják megkülönböztetni a csoportokat

Az a helyzet, hogy Ők mindig is igazi nemzeti érzelmű " szabad" emberek voltak

Csak manapság ezt az érzelmet politikai célokra használják mások, és ezzel az eredeti hangulata elszíneződött!:-(((((((((
Előzmény: Törölt nick (709)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 715
nem akartad őt érteni egyébként. vagy nem tudod!

Az ok, hogy onnan bújtál elő, de miért kell egy másikat keresni és belebújni?
Olyan jó ott?
Előzmény: zividivi (706)
reggelsanyi Creative Commons License 2009.07.19 0 0 714

Hogy érti hogy érti?

A szélsőjobb le van maradva anyagilag erkölcsileg és szellemileg is...

Spec anyagilag ő is lemaradt valahol de ezek szerint mégsem az anyagi romlás okozza a szellemi erkölcsi hanyatlást...

Pedig eddig ezt hallottuk tőle...

Az anyagi lemaradásből következik a másik kettő..

Vagy akkor mégsem?

Előzmény: Törölt nick (712)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 713
na épp ez az!

Mindig ugyanazt mondod.

De nem a politikai széljárástól függően!

Ha csak azt olvasnám egyszer is tőled valahol, hogy BÁRMI dologban azt mondanád egy másik párt bármely zizzenésére, hogy igaz ezt jól teszi, még ha nehezedre esne is, és a jobbik bármely lépésére, hogy az elhibázott, akkor hitelesnek találnálak valamennyire!

De aki ennyire tagad mindent, ami máshonnan jöhet, mint jobbról, és ennyire helyesel bármi elhibázott lépést jobb felől, hát ne haragudj az szemellenzős egysíkú ember!

Még az ördögnek is van pozitívuma, ha más nem hát szelektálja az ingatagokat!

még a hiénának is, mert eltakarítja a dögöt, hogy megakadályozza a fertőzést

Te egyszerűen egy negatív reklámja vagy a jobbiknak, és nem veszed észre, hogy ártasz a kedvenceidnek:-((((
Előzmény: zividivi (697)
zividivi Creative Commons License 2009.07.19 0 0 710
Minek részletezze?

Sz@r dumát minek szeletelni? Csak ócska személyeskedés jön ki belőle. Száján az, ami másnak a seggén szokott.
Előzmény: Törölt nick (703)
zividivi Creative Commons License 2009.07.19 0 0 708
Estvány!

Én természettel barátságban vagyok. A természetellenessel van csupán bajom.

Márpedig a politika már régen nem természetes.
Előzmény: Zicherman Istvan (702)
zividivi Creative Commons License 2009.07.19 0 0 707
Nem veszed észre még mindig, hogy minden hozzászólásoddal engem igazolsz???
Előzmény: Törölt nick (699)
zividivi Creative Commons License 2009.07.19 0 0 706
A származást te forszíroztad. Én mindössze közöltem, honnan bújtam elő.

Tagadja meg anyját, akit bérben hordott ki valaki, vagy mesterséges megtermékenyitésből származik.

:-((((

Mielőtt szó szerint venné valaki, közlöm, hogy csupán metafórát használtam.
Előzmény: Zicherman Istvan (698)
reggelsanyi Creative Commons License 2009.07.19 0 0 705
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 704
Kerlek; Setaltal mar vegig szeljobbos tuntetesen, legyen az goj motorosok, fel-ala flangalo csocselek vagy szegeny buzikat abajgato idiotak?

Ennyi deprimalt, a tarsadalom aljarol elorangatott szerencsetlent ritkan latni. A ruha ugyan nem teszi az embert, de valamilyen foku statuszt sugall. Naluk nem sugallt, uvoltott.
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.07.19 0 0 702
,,De egyelőre csak az eszement harcot, rablást, kegyetlenkedést, ordas vitákat, vagyis csupán a negatív jelenségeket tapasztalom."

Ulj ki a friss levegore, egy fa arnyekaba, gyujts ra egy jo cigarora, bonts egy uveg jo bort es mosolyogj. A vilag is egybol szebbe valik.:)

Előzmény: zividivi (700)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 701
Ugyanmar, o is az elvei szerint szavaz. Az elveihez persze semmifajta pragmatizmus nem tarsul, de te kevered az elveket a voluntarizmussal.

Neki meg nincs ki egy kereke, de hat Mo-on ez mostanaban lassan a papirforma.
Előzmény: Zicherman Istvan (698)
zividivi Creative Commons License 2009.07.19 0 0 700
Kettőnk közül valamelyikünket úgyis igazol a jövő.

Nagyon boldog leszek, ha te leszel a győztes.

De egyelőre csak az eszement harcot, rablást, kegyetlenkedést, ordas vitákat, vagyis csupán a negatív jelenségeket tapasztalom.

Attól mások még számolgathatják bevételeiket a távcső használat helyett.
Előzmény: Törölt nick (696)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 699
Nezd, rolatok megallapitani, hogy retardaltak vagytok nem szemelyeskedes, hanem teny. A szelso jobboldalnak gyakorlatilag definicioja a sikertelensegbol fakado frusztracio, igy meg ha nem is szulettetek ostobanak, utkozben erosen lemaradtatok.
Előzmény: zividivi (697)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.07.19 0 0 698
Azt magadtol kene megkerdezni, mert uton-utfelen ezt csinalod.:DDDD A szarmazas kizarolag neked fontos.:DDD
Ekkorat mar reg nem rugtal magad ala.:DDD

En kifejezetten az elveim alapjan szavazok. Ajanlom, probald ki. Egyszerubbe valik az eleted.:DDD
Előzmény: zividivi (694)
zividivi Creative Commons License 2009.07.19 0 0 697
Nem csk az utóbbi időkben, hanem állandóan ugyanazt mondom függetlenül attól, hogy mikor, milyen a politikai száljárás.

Nem túl sok fórumozóról mondható el ugyanez.

Hol vannak a derék SZDSZ-es főtopikozók mostanában? Jó lenne tudni valamit az ő véleményükről is. De hallgatnak, mint * a fűben.

A gyalogosok nyomják helyettük az unalomig személyeskedő sódert.

Előzmény: Törölt nick (691)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 696
Mondom, ha felrakod erre a hiperbolara (masok nyaladzasnak hivnak, en is kozejuk tartozom) mondjuk felevi fizetesedet, amint beut a menku elkepesztoen gazdag lehetsz. Ilyen baromsagra barmikor talalsz vevot a piacon, javaslom most azonnal rakd bele minden megtakaritasodat, a piac jutalmazza a sikeres vateszeket.

A jobboldalon sok az ilyen zseni, en oszinten nem ertem miert nem egy Soros Gyorgy az osszes.

Nem ketlem, hogy te hiszel is mindabban a marhasagban, amit osszehordasz, felre ne erts. Tudom, hogy az olyanok mint te, ebben elik ki magukat. Nem haragudhatsz viszont a vilagra, amikor az elsetal melletted, neked meg marad a jolmegszokott frusztracio, hogy a "mocskos zsidok", "rohadt libsik", "budos exkomcsik" akarmik-nek mar megint jobban megy.

A szeljobb buta emberekbol all, persze hogy sikertelenek nagy altalanossagban.

Előzmény: zividivi (693)
zividivi Creative Commons License 2009.07.19 0 0 694
Már megbocsáss, én tényleg MAGYAR "seggből" bújtam elő anno, mi a csudának keresnék pártvezér seggeket a származásomhoz?????
Előzmény: Zicherman Istvan (689)
zividivi Creative Commons License 2009.07.19 0 0 693
//"..ilyen pontosan latjatok a jovot.."//

Gondolod, hogy tenyérjóslással foglalkozom???

Tévecc!

Csak tudom, hogy a számegyenesen az egy után a kettő következik, azután pedig a három.

És mégvalamit tudok, amit te valószínűleg nem tudhatsz, vagy korodnál fogva, vagy tanáraid miatt.

Pontosan így indult el a nácizmus is, meg a kommunizmus is, illetve a "liberalizmus " jelenlegi szakasza pontosan olyan, mint voltak a világháborút közvetlen megelöző évek.

És még azt is tudom, hogy amikor az első bombát ledobták Budapestre, a Fészekben éppen önfeledten táncoltak a veszélyérzettől mentesek.
Előzmény: Törölt nick (683)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 692
ez már magas labda neki, mert az igazság csakis odaát lehet!

Aki nincs vele, az csakis ellene lehet!:-DDD
De ez nem egysíkúság tudom, már mondta!:-DDDD

Előzmény: Zicherman Istvan (689)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 691
miben voltál következetes az utóbbi napokban????

léci egy párbeszédet mutass fel, ami a következetességedre utalna!
Előzmény: zividivi (687)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.07.19 0 0 690
Megbeszeltuk.;D
Előzmény: NIL (688)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.07.19 0 0 689
Zivi,
attol, hogy te eroteljesen benne vagy a hazai ,,jobboldal" seggeben meg nem jelenti, hogy masnak is kovetnie kellene az urologiai kiserletedet.:DDD
Szerencsere vilag eletemben konzervativ voltam, es olyan szarjankokkal, mint az MSZP, SZDSZ, Fitzesz, stb. nem kozoskodom.:D
Oszd be.;D
Előzmény: zividivi (684)
NIL Creative Commons License 2009.07.19 0 0 688
Nagyon jó lesz, én meg a torrykra szavazok legközelebb :-)
Előzmény: Zicherman Istvan (682)
zividivi Creative Commons License 2009.07.19 0 0 687
Nagyon nem tudod megkülönböztetni az egysíkot a következetességtől, de az már csak a te bajod.
Előzmény: Törölt nick (671)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!