Kitiltják a gárdaegyenruhát az EP-ből
A Jobbik gárdaegyenruhás bevonulása nyomán a szociáldemokrata EP-frakció arra kérte a testület elnökségét, szerezzen érvényt a házszabálynak, amelynek értelmében katonai és félkatonai szervezet uniformisában nem lehet az ülésterembe lépni
"Magyar gárdisták dolgoznak a vihar utáni károk helyreállításában. A rendőrség nem viszi el őket. Arról nem hallani, hogy antifasiszták egy csoportja is segítene. Bár erről soha nem hallani, lehet, hogy a média jól eltitkolja:)))"
- nekik is megvan a maguk feladata, afelől ne aggódj: rombolják az országot, az erkölcsöt, és ezt nevezik fasizmus elleni küzdelemnek.
Én írtam ilyesmit is, te nem olvastad, és csak a magasságos procetúra tudná elővarázsoni a dokumentumot számodra a hozzászólásaimból. Én ugyanis már vagy egy éve nem jutok hozzá.
Ha csak azt olvasnám egyszer is tőled valahol, hogy BÁRMI dologban azt mondanád egy másik párt bármely zizzenésére, hogy igaz ezt jól teszi, még ha nehezedre esne is, és a jobbik bármely lépésére, hogy az elhibázott, akkor hitelesnek találnálak valamennyire!
De aki ennyire tagad mindent, ami máshonnan jöhet, mint jobbról, és ennyire helyesel bármi elhibázott lépést jobb felől, hát ne haragudj az szemellenzős egysíkú ember!
Még az ördögnek is van pozitívuma, ha más nem hát szelektálja az ingatagokat!
még a hiénának is, mert eltakarítja a dögöt, hogy megakadályozza a fertőzést
Te egyszerűen egy negatív reklámja vagy a jobbiknak, és nem veszed észre, hogy ártasz a kedvenceidnek:-((((
Kerlek; Setaltal mar vegig szeljobbos tuntetesen, legyen az goj motorosok, fel-ala flangalo csocselek vagy szegeny buzikat abajgato idiotak?
Ennyi deprimalt, a tarsadalom aljarol elorangatott szerencsetlent ritkan latni. A ruha ugyan nem teszi az embert, de valamilyen foku statuszt sugall. Naluk nem sugallt, uvoltott.
Nezd, rolatok megallapitani, hogy retardaltak vagytok nem szemelyeskedes, hanem teny. A szelso jobboldalnak gyakorlatilag definicioja a sikertelensegbol fakado frusztracio, igy meg ha nem is szulettetek ostobanak, utkozben erosen lemaradtatok.
Mondom, ha felrakod erre a hiperbolara (masok nyaladzasnak hivnak, en is kozejuk tartozom) mondjuk felevi fizetesedet, amint beut a menku elkepesztoen gazdag lehetsz. Ilyen baromsagra barmikor talalsz vevot a piacon, javaslom most azonnal rakd bele minden megtakaritasodat, a piac jutalmazza a sikeres vateszeket.
A jobboldalon sok az ilyen zseni, en oszinten nem ertem miert nem egy Soros Gyorgy az osszes.
Nem ketlem, hogy te hiszel is mindabban a marhasagban, amit osszehordasz, felre ne erts. Tudom, hogy az olyanok mint te, ebben elik ki magukat. Nem haragudhatsz viszont a vilagra, amikor az elsetal melletted, neked meg marad a jolmegszokott frusztracio, hogy a "mocskos zsidok", "rohadt libsik", "budos exkomcsik" akarmik-nek mar megint jobban megy.
A szeljobb buta emberekbol all, persze hogy sikertelenek nagy altalanossagban.
Csak tudom, hogy a számegyenesen az egy után a kettő következik, azután pedig a három.
És mégvalamit tudok, amit te valószínűleg nem tudhatsz, vagy korodnál fogva, vagy tanáraid miatt.
Pontosan így indult el a nácizmus is, meg a kommunizmus is, illetve a "liberalizmus " jelenlegi szakasza pontosan olyan, mint voltak a világháborút közvetlen megelöző évek.
És még azt is tudom, hogy amikor az első bombát ledobták Budapestre, a Fészekben éppen önfeledten táncoltak a veszélyérzettől mentesek.
Zivi, attol, hogy te eroteljesen benne vagy a hazai ,,jobboldal" seggeben meg nem jelenti, hogy masnak is kovetnie kellene az urologiai kiserletedet.:DDD Szerencsere vilag eletemben konzervativ voltam, es olyan szarjankokkal, mint az MSZP, SZDSZ, Fitzesz, stb. nem kozoskodom.:D Oszd be.;D