Okos enged , szamár szenved ? Micsoda ovis maszlag ez? Majd, ha te is lemondasz a személyes családi örökségedről, amiért apád, anyád megküzdött véres verejtékkel, akkor beszélünk róla, hogy mi értelme volt. Meg, hogy éljen a béke.
Magyar vagyok és békét akarok a sok nemzetiség között. A sárdobálást abba kellene hagyni. A régi mondás igaz ma is- okos enged....Csak azért írtam azt amit, hogy mindenki gondolkodjon el egy kicsit az eredet honnan kezdődik ...na és melyikünk tudhatja pontosan milyen vér csörgedezik az ereiben.További békés hangulatot kívánok.
Méltóságos Uram, idefelejövet Deák Ferenc szobra mellett jöttem el és azt olvastam a talpazatán: "Ha a jogot elveszik, azt alkalmas időben még vissza lehet szerezni, de amiről a nemzet önként mond le, az örökre elveszik."
MInden magyarkodó figyelmébe-tanuljatok: "A hunokat birodalmuk bukása után a herulok, longobárdok és gepidák, majd a 6. században az avarok követték. Az utóbbiak Baján vezetésével alapították meg egységes Kárpát-medencei államukat, amely mintegy 250 évig állt fenn. A Kárpátok völgyeibe (a mai Szlovákia és Erdély vidékére), valamint az északi és dunántúli középhegységekbe a szlávok törzsei költöztek, akik az avaroknak határőrnépekként szolgáltak. Az avarok uralma a 9. században dőlt meg, amikor Nagy Károly a Frank Birodalomhoz csatolta a Dunántúlt, a terület népét pedig keresztény hitre térítette. Az Alföld és Erdély avar fejedelmei ugyanakkor bolgár fennhatóság alá kerültek. A század második felében a szláv Morva Birodalom vonta rövid időre ellenőrzése alá a Kárpát-medence északi és nyugati területeit. A morva és bolgár uralomnak a magyar honfoglalás vetett véget 895-ben."
Nem kellene már abbahagyni és a megbékélést akarni?
"hogy te nagy marha vagy, az biztos a te logikátlanságod alapján marhaság, mondjuk, a matematika, fizika, kémia stb. Azok is azzal kezdik, hogy kijelölnek egy helyesnek gondolt koordináta rendszert, tudod, majd abban mozognak ez az 1300 éve itt lévő szlovákok veszett jó :)"
NNNaaa! Olvasgatok itt és minő gyöngyszemre leltem! Köszönöm szépen a dicséretet!
Azért én továbbra is azt gondolom a saját és "helyesnek gondolt koordináta rendszer"- em szerint, hogy amennyiben bárki magyar a szlováksággal szemben magyar őshonosságot meleget a Kárpát- medencében, hát az nem más mint egy egy nagy mar.... ....ha- ha-ha! Bru- ha- ha ha!!! :-)
Itt megnézheted Morvai Krisztina felszólalását, ha annyira szeretnéd. Nagyon szépen beszél angolul is, már ha az angol nyelvet birod, ha nem birod, olvasd a feliratot:)