Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.07.13 0 0 27
nosza, alapítsunk 'modelliskolát' : >
Előzmény: AAAaaa (10)
T.Howard Creative Commons License 2009.07.13 0 0 26
Na végre! A szülők! Bizony. Mert milyen korosztály is most ezeknek a gyerekeknek a szülei? És ráadásul munkanélküli... Nem lehet a gyereket hibáztatni.
Előzmény: Törölt nick (23)
mac.m Creative Commons License 2009.07.13 0 0 25
Aki olvasatlanul ír alá egy szerződést, nos az így jár(hat). Még sajnálni se tudom. Fizesse be.
Előzmény: T.Howard (24)
T.Howard Creative Commons License 2009.07.13 0 0 24
Igenám, de:

"Aláírtam egy megállapodást velük és kifizettem nekik kápéban 25 ezer forintot! Szerencsére, a szerződés édesanyámhoz került és ő alaposan átolvasta. Másnap rémülten hívott, hogy tudom-e, hogy mit írtam én alá? Ha keddig nem adok fel nekik további 275 ezer forintot, ők ennek az összegnek a 25 százalékát plusz áfa „bánatpénzként” behajtatják rajtam”
Előzmény: mac.m (22)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.13 0 0 23
naigen, a kicsiny gyermekeket télleg sajnálom mikor a szüleik ilyen castingokra rángatják őket, (szörnyű látvány komolyan, agyig kisminkelt, igazából semmilyen adottsággal nem rendelkező 10éves kővé vált dámaarccal, mögötte karvalyszerű erőszakos anuta) többieket nemtudom ha megfeszülök se. pubertástól kezdve az idiotizmus tudatos résztvevői. legalábbis tudatosnak kéne lenniük...
Előzmény: T.Howard (18)
mac.m Creative Commons License 2009.07.13 0 0 22
...az első rostán minden gyerek túljutott, amiből arra a következtetésre jutott, hogy a sajátja mégsem kiemelkedő képességű.

No, itt illett volna gyanút fognia a befizetést illetően...
Előzmény: T.Howard (21)
T.Howard Creative Commons License 2009.07.13 0 0 21
Az ilyen tanfolyamokra befizetett gyerekek zöme tehetségtelen, és jellemző, hogy szinte mindig az anyukájuk próbálja menedzselni a pályájukat – mondta a Heteknek egy ismert színész. Forrásunk szerint azonban nem a tehetségtelenség a fő probléma, hanem az, hogy ezt senki nem közli az érintettekkel, senki nem tanácsolja el őket a pályától. A fizetős iskoláktól persze ez nem is várható el, hiszen ezek célja a profittermelés. Így aztán nem meglepő, hogy például az EMMA egyik kecskeméti szereplőválogatásán nem amiatt fajlult tettlegességig a vita a cég embere és egy szülő között, mert gyermeke tehetségtelennek minősíttetett, hanem ellenkezőleg: a szülő azért háborodott fel, mert az első rostán minden gyerek túljutott, amiből arra a következtetésre jutott, hogy a sajátja mégsem kiemelkedő képességű.

Előzmény: Törölt nick (19)
zividivi Creative Commons License 2009.07.13 0 0 20
//"..és ez mitől politika?.."//

A "liberális" "gazdaság-és kulturpolitikától"!!!!
Előzmény: SchiSa (8)
T.Howard Creative Commons License 2009.07.13 0 0 18
Ez igaz, csak félek, hogy "normálisabbakat" is átvert(n)ek.
Előzmény: Törölt nick (17)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.13 0 0 17
ez a hiperkonzumidióta retekproli réteg akiknek a személyisiége annyiból áll hogy pár sorozatripacsot utánoz, mer a tv 'csillogó világára' csorgatja büdös nyálát egész nap, ha vlkik hát ezek megérdemlik... káros egy keresztezése az ilyen a birkának, disznónak, patkánynak meg stentudjamég minek : >
Előzmény: T.Howard (-)
T.Howard Creative Commons License 2009.07.13 0 0 16
Én ma bukkantam rá.

Belföld
2009. 07. 13. 09:09
„Elképesztő lehúzás” Magyarok tömege akar celeb lenni
Előzmény: Törölt nick (15)
T.Howard Creative Commons License 2009.07.13 0 0 14
Átverték a diákokat Koltai Róbert iskolájában
2009. július 06. 07:55 | Forrás: STOP/BLIKK
nyomtat | elküld

Koltai Róbert
Fotó: STOP/Szokolay László

Sok szülő érzi úgy, hogy átverték őket az Első Magyar Média Akadémián, amikor ingyenes próbafelvételre invitálták, miközben egy iskolát reklámozó előadáson kellett részt venniük. A szervezők film- és reklámszerepeket ígértek a leendő diákoknak, amelyhez a 25 ezer forintos előleget helyben kellett befizetni.

Akadt olyan szülő is, aki azért akarta beíratni gyermekét az iskolába, mert biztos szerepet ajánlottak a diákoknak Koltai Róbert új filmjében. Igaz, hogy egy tanfolyam 300 ezer forintba kerül, a szervezők szerint a szerepekkel könnyedén megkeresik ezt a pénzt a kisdiákok. Koltai Róbert, az iskola művészeti vezetője szerint ezek a szervezők hazudtak az embereknek.

"Ha ezekhez a dolgokhoz közöm volna, most ugranék ki az ablakon! Tönkreteszik a hírnevemet, mindent, amit hosszú évek alatt elértem! Kemény beszélgetéseink voltak az akadémia tulajdonosával, és ígéretet kaptam, hogy eltávolítják azokat a túlbuzgó munkatársakat, akik megtévesztették a szülőket" - mondta a Blikknek Koltai.

A rendező szerint azoknak a szakembereknek, akik az intézményben tanítanak, semmi közük az efféle dolgokhoz. Ők a legjobb tudásuk szerint oktatják a diákokat, minden olyan dologra, ami a médiával kapcsolatos. Mint elmondta, az iskola nem színészképző, csupán arra hivatott, hogy kiaknázza a gyerekekben rejlő tehetséget.

STOP
IDKFA Creative Commons License 2009.07.13 0 0 13
Meg is lettem volna lepve ha nem.
Előzmény: toloba (11)
mac.m Creative Commons License 2009.07.13 0 0 12
Számomra meg maszoposnak...

Persze lehet, hogy csak sima szélhámosság.
Előzmény: toloba (11)
toloba Creative Commons License 2009.07.13 0 0 11
Számomra Fidesz-bulinak tűnik....
Előzmény: stika_ (3)
AAAaaa Creative Commons License 2009.07.13 0 0 10
1 ugyes lenyulas
2 ez miert nem nekem jutott eszembe?!
T.Howard Creative Commons License 2009.07.13 0 0 9
Bizony, bizony...
Előzmény: anticonstitutionelle (6)
SchiSa Creative Commons License 2009.07.13 0 0 8
és ez mitől politika? mszp? fidesz?
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.13 0 0 7
már azt hittem, valami új adófajta...
anticonstitutionelle Creative Commons License 2009.07.13 0 0 6

"Marshall-szigeteki Köztársaságban bejegyzett Emuna Holding Ltd"

Kell még vmit mondanom?

T.Howard Creative Commons License 2009.07.13 0 0 5
mac.m Creative Commons License 2009.07.13 0 0 4
Amúgy első olvasatra már azt hittem, hogy a munkaügyi adatbázisról lesz nagyba szó...
stika_ Creative Commons License 2009.07.13 0 0 3
Koltai Róbert az egyik főember
mac.m Creative Commons License 2009.07.13 0 0 1
Ügyes.

Fizesse csak be mind, aki bedől nekik.
stika_ Creative Commons License 2009.07.13 0 0 0
birkák
T.Howard Creative Commons License 2009.07.13 0 0 topiknyitó
2009. 07. 13. 09:09
„Elképesztő lehúzás” Magyarok tömege akar celeb lenni

Egy újkeletű társadalmi igényre érzett rá egy külföldi cég, majd kisvártatva celeb iskolát alapított.

Magyarországnak nincsen világsztárja. Pedig úgy volt, hogy lesz. A hetvenes években az állami hanglemezgyár igazgatója ígérte meg, hogy élettársa zenekarából (Neoton Família) néhány éven belül világsztárt farag, a projekt azonban végérvényesen meghiusulni látszik. Néhány évvel ezelőtt aztán Dobó Kata indult el a világhírnév felé, ám a Budapest-Hollywood ív váratlanul a békéscsabai Jókai Színház felé vette az irányt.

Azóta sincs világsztárunk. Pedig igény lenne rá. Ezt ismerte fel az EMMA, az Első Magyar Médiaakadémia. A nemzetközi hírű cég – a tulajdonos kft. tulajdonosa a Marshall-szigeteki Köztársaságban bejegyzett Emuna Holding Ltd. – országszerte gyermekszínész-válogatást hirdet, a népek pedig özönlenek. Legutóbb Tatabánya lakosságát szólították meg: „Felhívtak többszáz családot, hogy egy neves stáb a városról forgat filmet és ehhez keresnek 8-18 éves fiatal szereplőket. Aki elfogadta az invitálást, mehetett a Sport Hotelbe castingra” – számolt be a kezdetekről egy érintett. Mint az egyik internetes portálon írta, az első szereplőválogatást követően a „továbbjutókat” újabb fordulóra hívták, majd az ott is tehetségesnek ítélt gyermekek – az eredetileg jelentkezettek mintegy 90 százaléka: sok a tehetség a városban – immár szülei társaságában vehetett részt a harmadik rostán. Ahol is kiderült, valójában nem filmszerepet, hanem egy fizetős kurzust kínál az EMMA, melynek részvételi díja 1,4 millió forint. Az előleg készpénzben fizetendő.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!