A hazáért nem sokat, de érdekes módon budaházyért nagy áldozatot hozott.
Gyakorlatilag a jobbik és a gárda kiállt egy terrorizmussal alaposan gyanusítható köztörvényes mellett (az ártatlanság vélelme persze megilleti, de necces). No ezt azért nehezen fogja morvai kimagyarázni. Az eu-ban meg nem csípik a terroristákat és támogatóit.
Ki lesz a következő akit támogatnak? bin laden testvér?
"Vona Gábor (szül. Zázrivecz Gábor, Gyöngyös, 1978. augusztus 20.) "
Én nem tudom.. Tudja valaki?
(Csak nehogy arra ébredjetek, hogy ez a termékmenedzser épp magát adja el Nektek. Mert akkor nehéz lesz ezt magatoknak elmagyarázni... Bár CSurkával már egyszer sikerült...)
hallom a TV-ben hogy többek közt azért nem engedélyezték a szabasdság-téri tüntetést, mert akadályozta volna a közlekedést és elkerülő utat nem lehetett volna biztositani.
HA én hatalom lennék , azt mondanám, azért nem, mert menjetek a p**ba és kész.
De ilyen mellédumátol nekem is felforr az agyam
Az persze nem érdekes, hogy le volt zárva az egész Parlament és környéke vasrácsokkal/persze nem az ott folyo tuntetés miatt/
hallom a TV-ben hogy többek közt azért nem engedélyezték a szabasdság-téri tüntetést, mert akadályozta volna a közlekedést és elkerülő utat nem lehetett volna biztositani.
HA én hatalom lennék , azt mondanám, azért nem, mert menjetek a p**ba és kész.
De ilyen mellédumátol nekem is felforr az agyam
Az persze nem érdekes, hogy le volt zárva az egész Parlament és környéke vasrácsokkal/persze nem az ott folyo tuntetés miatt/
Jaah, és mutass egy tüntetőt aki verekedett a rendőrökkel. Vagy csak egy olyan képet ami, komoly balhé van, és nem csak vissza húzzák a gárdisták azokat akiket kiragadtak.
Te honnan veszed, hogy nekem akárhány százalékom is lenne? És ved be a vérnyomáscsökkentődet, mert már nem találod el a billentyűket!:) Komolyan aggódom az egészségedért.:)
Igy megy ez. Betiltott tüntetés távozásra felszólitott résztvevői igy járnak. Ezek nem békés ücsörgők, hanem a parancsot végrehajtó szakemberek testi épségére veszéjt jelentő "dolgok".
ÉN NEM POLITIZÁLOK ! MÉG MIELŐTT BÁRKI VALAMIT IS GONDOLNA RÓLAM-POLITIKAILAG- FELEJTSE EL !!!!!!!!!!!!! A VÉLEMÉNYEMET ÍRTAM MEG MINDENHOL, ÉS EZZEL KÉSZ !!
HOGY KIT BÁNTOTTAK MEG , VAGY KIT LOPTAK MEG ,AZT NEM TUDOM, DE....... NEKEM MÁR AZ IS ELÉG A SOKBÓL, AHOGY A CSAPAT KINÉZ , FELVONUL , ÚGY "ÁNBLOKK" !!