Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.06.27 0 0 87

..
..Köztársasági elnök: erősebb jogkör, 8 év..

A "jus gladii.és a ius primae noctis" beleértendő?..vagy csak slendrián vagyolé??
Előzmény: halálcikibrk (-)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.27 0 0 86
Bocs olyan válasz, mint a kérdés.
Előzmény: Törölt nick (85)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.27 0 0 85
Putyin fizeti neki :D
Előzmény: LiberOrator (84)
LiberOrator Creative Commons License 2009.06.27 0 0 84
Tényleg nagyon érdekelne, hogy miből telik Vonáknak most a Kongresszusi Központra.
Előzmény: Törölt nick (83)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.27 0 0 83
Én két változatot írtam te csak az egyikre válaszolsz.
Előzmény: LiberOrator (82)
LiberOrator Creative Commons License 2009.06.27 0 0 82
Jó, jó, szerinted nyilván majd a "friss erő" küldheti el "mindkettőt". :D
Meg tudnád mondani egész véletlenül, hogy miből telik a Jobbiknak most kibérelni a Kongresszusi Központot? Tudod, iszonyú sok pénzt kérhetnek érte és az állami támogatás még nem jár nekik.
Előzmény: Törölt nick (81)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.27 0 0 81
Vagy mindkettő megy vagy mindkettő marad. Meglássátok.
Előzmény: Törölt nick (80)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.27 0 0 80
Nem fog menni. Gazdagok, fajsúlyos kapcsolataik vannak és helyenként összeérnek a háttér érdekeik a narancséval.
Előzmény: Törölt nick (78)
LiberOrator Creative Commons License 2009.06.27 0 0 79
De, amilyen szőrszálhasogató vagyok, engem az olyan apró részletek is érdekelnek majd, hogy mit jelentett Gyurcsány "napi kapcsolata" a rendőrfőkapitánnyal, kik és hányan töltötték még szabadidejüket a tömeg heccelésével az MTV-nél (a véletlenül azonosított rendőrökön és határőrökön kívül), miért felszerelés nélküli, baranyai irodakukacok biztosították az épületet és miért nem avatkozott közbe a közelben várakozó sok száz rohamrendőr, miért küldték be magában a vízágyús kocsit, stb? Rengeteg ilyen érdekes kérdésre várok választ. Persze csak a patás eljövetele után - amit most már féllábon gugolva is kibírunk - mert az eltelt majdnem 3 évben az effajta érdekes kérdések megválaszolását a hatalom nem tette lehetővé.
Előzmény: LiberOrator (74)
Artie Bucco Creative Commons License 2009.06.27 0 0 77
Ha megnezed a grafikon, akkor fejlodest produkaltak a kormanyzati idoszakukban....
Előzmény: Törölt nick (76)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.27 0 0 76
"Azt a szintet meg boven tudjak hozni a fijjug."

Nem, azt mondják fejlődni kell stagnálás helyett!
Előzmény: Artie Bucco (72)
Artie Bucco Creative Commons License 2009.06.27 0 0 75
Nagyon gyengus duma, pubika....
Előzmény: Törölt nick (73)
LiberOrator Creative Commons License 2009.06.27 0 0 74
Na, akkor még azt "magyarázd el", hogy az emberi jogok élharcosa, Demszky milyen jól kitüntette a Vasprefektust, aztán meg is vagyunk és várhatjuk együtt a patást. Én reménykedve, hogy ezeknek a dolgoknak súlyos következményei lesznek, te meg kevésbé reménykedve.
Előzmény: lujo2 (58)
Artie Bucco Creative Commons License 2009.06.27 0 0 72
Pont az derult ki, hogy nem kell zsenialis kormanyzati politika ahhoz, hogy ne kezdjunk lecsuszni a beka feneke ala. Azt a szintet meg boven tudjak hozni a fijjug.
Előzmény: Törölt nick (71)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.27 0 0 71
Én örülnék legjobban, ha ismételni tudná valamely párt (akár narancs). Szerintem alkalmatlanok. Egyenszintet biztosan tudnak majd produkálni. De a fejlődéshez szükséges bölcsesség vagy erő hiányzik belőlük, mert azt a cinizmusuk üti. Túlkonspirálják maguk.
Előzmény: Artie Bucco (70)
Artie Bucco Creative Commons License 2009.06.27 0 0 70
A grafikon megmutatja, hogy a kozepszerunek nevezheto kormanyzati munkaju Orbanera alatt minimum lepest tartottunk (de inkabb szolidan eloreleptunk) a terseg orszagaihoz kepest. Ezzel szemben a szoci-szadesz kurzus nagyjabol a katasztrofa szelere sodorta a gazdasagot, lemaradtunk.
Előzmény: Törölt nick (69)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.27 0 0 69
Ez nem csak azt mutatja, milyen az ország gazdasága. Ez korrelál a munkamorállal, tanulási kedvvel, tudással is. Nézz körbe a környezetedben, mindenki mutyizik. Mo. = balkán. Az értelmesebb már rég elment itthonról. A narancs hogy akar ezen változtatni? Ostorral? Keserű csalódás lesz. Nincsenek nagy kvalitású ikonjaink csak pár paprikajancsi (tisztelet a kivételnek írásomért).
Előzmény: Artie Bucco (67)
Artie Bucco Creative Commons License 2009.06.27 0 0 68
De ez a tukor sem mutat szebb kepet:

Már a horvátok szintjére csúsztunk le
Előzmény: Artie Bucco (67)
Artie Bucco Creative Commons License 2009.06.27 0 0 67
En meg abban bizok, hogy a szoci-szadesz kurzus maradekat is az agyagba dongolik a jonepek.

En ezt a tukrot szoktam nezegetni:

Esetleg meg ezt:

Előzmény: Törölt nick (66)
Artie Bucco Creative Commons License 2009.06.27 0 0 65
Masnak meg nem tudod :-))

Sot, meg atombombat is akart azorrrban a tomegbe dobni, ugy pubika? :-)))
Előzmény: Törölt nick (63)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.27 0 0 64
Nagyot csalódsz majd.
Előzmény: Törölt nick (53)
Artie Bucco Creative Commons License 2009.06.27 0 0 62
2006 okt. 23.-at ugysem tudod ilyen otvar hazug dumaval kimagyarazni....
Előzmény: Törölt nick (61)
Artie Bucco Creative Commons License 2009.06.27 0 0 60
Ha igen, emlekezhetunk, hogy 98-02 kozott is dogivel voltak hasonlo rendorattakok.....
Előzmény: Sasfészek--- (59)
Sasfészek--- Creative Commons License 2009.06.27 0 0 59
Egy különbség van: a 2006-os rendőri hibák után az áldozatok kártérítést kapnak, és a beazonosítható rendőrök elen elindult a büntetőeljárás. a 2/3-os Fidesz-győzelem utáni hasonló rendőrattakok után ez nem lesz így, mert mindez jogszerűnek lesz nyilvánítva.
Előzmény: lujo2 (56)
lujo2 Creative Commons License 2009.06.27 0 0 58
Szegény Máriusz annyira rossz ripacs volt. Mert az ülésteremben felkötött kézzel, játszotta a mártírt, aztán a parlamenti folyosó egy zugában, ahol azt hitte, nem látják, vígan telefonált a sérült kezével.
Nem tudom, h a politikusok adtak-e konkrét parancsot arra, pl. mondjuk a földönfekfőre mindenki húzzon rá, hanem gondolom azt, minden törvényes eszközzel tartsák fent a rendet. Az más kérdés, mi lett belőle.
Előzmény: LiberOrator (57)
LiberOrator Creative Commons License 2009.06.27 0 0 57
Te, ugyebár, azt akarod mondani, hogy rendőrszakmai hiba történt. (Ezt nem hiszem, de kormányváltás után ki fog derülni a megmaradt dokumentumokból és tanuvallomásokból.) Ezért a "rendőrszakmai hibáért" Demszky mindjárt ki is tüntette Gergényit, Kuncze pedig kedélyes liberálisként elviccelődött Révész Máriuszon. És ezek tényleg csak apró epizódok a darabban.
Előzmény: lujo2 (56)
lujo2 Creative Commons License 2009.06.27 0 0 56
igazad van a békés tüntetést verették szét.
ma már nem történne meg az, ami 2006-ban volt
egyrészt technikailag, másrészt taktikailag sokat fejlődött a rendőrség. bár lehet, ha ov kerül hatalomra, addigra mindent elfelejtenek :-)
Előzmény: LiberOrator (55)
LiberOrator Creative Commons License 2009.06.27 0 0 55
Ha esetleg sikerülne összeszednetek 10000 embert egy tüntetéshez, akkor, ugye, nem lesz baj, ha azt brutálisan szétvereti Orbán és utána kitünteti a rendőrkapitányt? A véresre vert Gusztustalan Péteren meg majd elviccelődik a Parlamentben Navracsics, jó?
Előzmény: lujo2 (54)
lujo2 Creative Commons License 2009.06.27 0 0 54
nem is értem, miért fontos a gyülekezési törvény szigorítása, amikor OV hatalomrakerülése után nem is lesz tüntetés?
Előzmény: halálcikibrk (-)
LiberOrator Creative Commons License 2009.06.27 0 0 51
"Mit tenne egy Orbánság-kormányzat?"

Agyagba döngölne benneteket. :D
Előzmény: Callie (49)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!