Keresés

Részletes keresés

jophiel Creative Commons License 2009.07.03 0 0 509
Te szolidáris vagy a melegekkel? :-)))))))))) Ez volt a nap vitze, megyek is, mert még a végén mondasz még valamit és elrontod :-))
Előzmény: kinizsi07 (506)
jophiel Creative Commons License 2009.07.03 0 0 508
Juj, a tanácsaidat muszáj? Hadd nee, léccii :-) Nem nagyon szeretnék idő előtt a mosolygóba menni :-)
Előzmény: kinizsi07 (507)
kinizsi07 Creative Commons License 2009.07.03 0 0 507
Helyes és fogadd meg a tanácsaim, és ne vald meg itt nyilánosan! Köszi,
Előzmény: jophiel (505)
kinizsi07 Creative Commons License 2009.07.03 0 0 506

Maradjunk annyiban, hogy csak a melegekkel, még akkor is, ha az ovodában tartanak előadást, hisz miért is ne?

Előzmény: jophiel (504)
jophiel Creative Commons License 2009.07.02 0 0 505
De tényleg, higgy, amit jónak látsz. Valszeg marhaság lesz, de nem tehetek semmit érted. Na, megyek és teszek is valamit, nem csak dumálok :-)
Előzmény: kinizsi07 (502)
jophiel Creative Commons License 2009.07.02 0 0 504
Ja, úgy vagy te szolidáris, ahogy én a Dalai Láma. Mindenki huJe, csak te vagy helikopter :-)
Előzmény: kinizsi07 (503)
kinizsi07 Creative Commons License 2009.07.02 0 0 503
Hozzám képest te szélsőséges nézeteket képviselsz, én sokkal szolidárisabb vagyok nálad.
Előzmény: jophiel (501)
kinizsi07 Creative Commons License 2009.07.02 0 0 502

Ja, igen 2006-ban a liberálisok azon röhögtek, hogy embereket vertek azt utcán, most meg a rendőrség perkálja a kártéritéseket. Azóta a liberálisok sehol, a rendőri vezetők sehol, a levert tömeg köszöni jól van. Melyik az a köztudottan liberális televízos hölgyike, aki azóta nem liberáliskodik, hogy 3szor verték meg ugynazok az eperszedők a fiát, miközben ő az eperszedőkért agitált? Ezért szorulsz segítségre.

Előzmény: jophiel (499)
jophiel Creative Commons License 2009.07.02 0 0 501
Úgy érted, a hangot. Ez akkor valamiféle cihés rendellenesség lehet nálad, az ember általában legalább saját magával meg kellene talalja a hangsúlyt :-))))))))
Előzmény: kinizsi07 (500)
kinizsi07 Creative Commons License 2009.07.02 0 0 500

Többnyire a szélsőségesekkel nem találom meg a hangsúlyt!

Előzmény: jophiel (497)
jophiel Creative Commons License 2009.07.02 0 0 499
Pl 2006-ban is. Na, de inkább ne segits, van elég bajom anélkül is :-)
Előzmény: kinizsi07 (498)
kinizsi07 Creative Commons License 2009.07.02 0 0 498
Mikor keménykedett a rendőrség bűnözökkel? A szabolcsi, miskolci, baranyai cigányokkal, az aluljárók népével, a fuxos nagymercis kopasszal? segíts nekem, mert nagyon nem vágom! szar lehet neked, amikor kevered a 2006-os rendőri visszaéléseket azzal, amikor családok ballagási buli helyett, megküzdenek a zsarukkal. Eddig többet néztem ki belőled! :) Segítgetek, ha gondolod és épp van időm.
Előzmény: jophiel (493)
jophiel Creative Commons License 2009.07.02 0 0 497
Te, nekem idegesnek tünsz egy kicsit. Szedjél hangyát, az állitólag erre kifejezetten jó. Majd ha egyszer ideges leszek, én is kipróbálom, de örülnék, ha elmondanád, használt-e, megspórolnál nekem egy csomó időt :-)
Előzmény: kinizsi07 (496)
kinizsi07 Creative Commons License 2009.07.02 0 0 496

Persze hogy jó lesz, mondhatnám azt is én épp leszarom. Jó nézni a sok ideges libcsit, kollektíven tiltakoznak mindenért, mindig ugyanazok,és mindig ugyanannyian és megbolondulnak a kioktatástudattól. Közben a Jobbik összes trükje bejön aki majd szépen a lába közé veszi ellenfelét, és jól lerendezteti magát. És jöhet az újabb aláírásgyűjtés. Pont nem érdekel senkit, amíg a Gárda ma is szavazatokat hozott. 

Előzmény: jophiel (487)
jophiel Creative Commons License 2009.07.02 0 0 495
Hjaaa, hát úgy én is :-)
Előzmény: kaliban01 (494)
kaliban01 Creative Commons License 2009.07.02 0 0 494
Jó lenne azt neked tudni ? nem hiszem :)))
Előzmény: jophiel (492)
jophiel Creative Commons License 2009.07.02 0 0 493
Ez valóban a polgárok igénye volna? Ne izélj már :-) Amikor meg keménykedett a rendőrség, akkor az volt a baj. Te, én nem értelek téged. Nem lehet jó neked.
Előzmény: kinizsi07 (491)
jophiel Creative Commons License 2009.07.02 0 0 492
Te pl a libbantozáson és a topikoláson kivül mit csinálsz?
Előzmény: kaliban01 (490)
kinizsi07 Creative Commons License 2009.07.02 0 0 491

Van egy jó hírem!

Ehhez nem kell a jobbik. Mennek sorba a szocik a bíróság elé maguktól, és menni fog az összes seggnyalójuk, rogyadozik a biznisz. Az említett fuxos csoportnak sincs sok hátra, még egy-két gyomorforgató cselekmény, és a Lendvai fogja megkérni a Kolompárt, hogy fogja vissza a legényeit. Aki 2010-ben nyerni akar, ki kell hogy elégítse a plgárok jogos igányét: erős rendőrség, kurva kemény btk., börtönök és nulla tolerancia. Ha nem teszi meg, akkor kénytelen lesz hamar gyorsan levonulni......

Előzmény: zividivi (486)
kaliban01 Creative Commons License 2009.07.02 0 0 490
Mondjuk abban igaza van Kinizsi olvtársnak, nem csak elhatárolódni és aláírásokat kéne gyüjtögetni...csinálni is kéne valamit...
Azzal nem igazán mész semmire, ha mindenre nácifasisztarasszista a válasz, ez enyhén szólva, kontraproduktiv.
Bár az is igaz, ezt a legkönnyebb csinálni...
Előzmény: jophiel (488)
jophiel Creative Commons License 2009.07.02 0 0 489
Tudod, mi az, hogy köztörvényes? :-) Nem mondom, tenyleg hangzatos és hivatalosnak tünhet.

Komolyan jól szórakozom, mondjátok még :-)
Előzmény: zividivi (486)
jophiel Creative Commons License 2009.07.02 0 0 488
Sajnos megtettem. Bár sose láttam volna...
Előzmény: kaliban01 (483)
jophiel Creative Commons License 2009.07.02 0 0 487
Engedelmeddel nem hagyatkoznék avatatlan forrásokból származó, félinformációkon alapuló jóslatokra :-) Főleg nem, ha tőled származnak :-) Jó lesz igy?
Előzmény: kinizsi07 (485)
zividivi Creative Commons License 2009.07.02 0 0 486
Amikor a Jobbik azt mondta ki, hogy Magyarország a magyaroké, akkor pontosan azokat köztörvényeseket "tűzte a kalapjára", akik ezt a tényt nem hajlandók tudomásúlvenni, és saját magántulajdonukként akarják kezelni az egész országot, beleértve mind a magán-mind pedig a köztulajdont.

Az egyik a hatalomban csücsül és hivatalból, a másik kilós aranylánccal a nyakában, rablócsapatokba szerveződve, a harmadik csak úgy, megszokásból.

Valamennyien összejátszanak.
Előzmény: jophiel (482)
kinizsi07 Creative Commons License 2009.07.02 0 0 485
Csak pont nem mész vele semmire.
Előzmény: jophiel (454)
kinizsi07 Creative Commons License 2009.07.02 0 0 484

Hát igen, érdekes, amikor valaki valakinek a bukását várja és nem a sajátjainak a felemelkedését, aminek hozadéka lehet az ellenfél bukása. egy liberálist nem láttam, aki ne azon fantáziálna, hogy majd a jobbik elbukik, meg úgyse.....

Tessék felébredni! A jobbik itt van köztünk, és ha jobban tetszik, annyira itt van, hogy szinte be tudna lihegni a füledbe.Húh-húh.

És lehet itt toporzékolni, szimpatikus kezdeményezésekkel, tündéri Oláh Jolánnal (imádom az ilyen cigán' asszonyokat) aláírás miegyébb. Változik a lényeg? Nem.

Viszont senki nem fosztott meg téged és a téged, vagy a te értékeidet képviselőket attól a lehetőségtől, hogy felmutassátok az általatok elképzelt irányt.

Csak zárójelbe, súgok, pedig nem akarok segíteni! Ha valahova el akartok jutni, akkor ne elsősorban valamivel szemben határozzátok meg magatokat, hanem valamiért, mellette utálhatod a jobbikot.Amig ez nem sikerül, folymatosan a jobbik malmára hajtjátok a vizet, és ők mondhatják erre: most az inga visszaleng!

Előzmény: jophiel (451)
kaliban01 Creative Commons License 2009.07.02 0 0 483
Legalább tájékozodj, mielőtt leírsz valamit, idézek a Jobbik programjából:

"....A rendőrség megerősítésére, a csendőrség felállítására van szükség
A bűnüldözés és részben a bűnmegelőzés érdekében a rendőrség megerősítésére, a
falvakban a csendőrség felállításra van szükség. Hasonlóan több uniós tagállamhoz
a csendőrség, mint egy külön erre a célra létrehozott, és – a jelenlegi rendőrséggel
ellentétben – nem a kormány karhatalmi szerveként működő, bűnmegelőző és
bűnüldöző szervezet lenne hivatott arra, hogy társadalmi együttélés szabályainak
betartását határozott, következetes, részrehajlásmentes és szigorú fellépéssel
kikényszerítse, a polgárok személyi és vagyoni biztonságát, a közösség vagyonát
megóvja. A hivatás megfizetésével és vonzóvá tételével meg kell teremteni a
feltételeket a személyi állomány minőségi megerősítésére. A rendőrségi vezetők
kiválasztása, a megfelelő szakmai életpálya, az elismertség, a tekintély alapja
– egy szükségszerűen hierarchikus rendszer csak így töltheti be a feladatát. A
korszerű eszközállomány ne a békés tüntetők ellen fellépő készenléti rendőrség
privilégiuma legyen, hanem minden feladathoz hozzá legyen rendelve. Ehhez
nem forrás-átcsoportosításra van szükség tűzoltó jelleggel, hanem új alapokra
helyezett rendvédelmi költségvetésre. Csak így lesznek képesek alkotmányos
kötelezettségüket a kívánt színvonalon ellátni...."

Pedig ez is a kalapjára van tűzve, de a megélhetési rettegők, ezt valahogy "véletlenül" mindig kifelejtik...

Előzmény: jophiel (482)
jophiel Creative Commons License 2009.07.02 0 0 482
Úgy is van, de a Jobbik azokat nem tüzte a kalapjára ... gondolom, nem ok nélkül ...
Előzmény: Törölt nick (481)
jophiel Creative Commons License 2009.07.02 0 0 480
Ki kell, hogy ábránditsalak, nem csak neki(k) nem tetszik ...
Előzmény: Törölt nick (479)
jophiel Creative Commons License 2009.07.02 0 0 478
Köszönjük a jókivánságot :-)
Előzmény: zividivi (476)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!