Ja, igen 2006-ban a liberálisok azon röhögtek, hogy embereket vertek azt utcán, most meg a rendőrség perkálja a kártéritéseket. Azóta a liberálisok sehol, a rendőri vezetők sehol, a levert tömeg köszöni jól van. Melyik az a köztudottan liberális televízos hölgyike, aki azóta nem liberáliskodik, hogy 3szor verték meg ugynazok az eperszedők a fiát, miközben ő az eperszedőkért agitált? Ezért szorulsz segítségre.
Úgy érted, a hangot. Ez akkor valamiféle cihés rendellenesség lehet nálad, az ember általában legalább saját magával meg kellene talalja a hangsúlyt :-))))))))
Mikor keménykedett a rendőrség bűnözökkel? A szabolcsi, miskolci, baranyai cigányokkal, az aluljárók népével, a fuxos nagymercis kopasszal? segíts nekem, mert nagyon nem vágom! szar lehet neked, amikor kevered a 2006-os rendőri visszaéléseket azzal, amikor családok ballagási buli helyett, megküzdenek a zsarukkal. Eddig többet néztem ki belőled! :) Segítgetek, ha gondolod és épp van időm.
Te, nekem idegesnek tünsz egy kicsit. Szedjél hangyát, az állitólag erre kifejezetten jó. Majd ha egyszer ideges leszek, én is kipróbálom, de örülnék, ha elmondanád, használt-e, megspórolnál nekem egy csomó időt :-)
Persze hogy jó lesz, mondhatnám azt is én épp leszarom. Jó nézni a sok ideges libcsit, kollektíven tiltakoznak mindenért, mindig ugyanazok,és mindig ugyanannyian és megbolondulnak a kioktatástudattól. Közben a Jobbik összes trükje bejön aki majd szépen a lába közé veszi ellenfelét, és jól lerendezteti magát. És jöhet az újabb aláírásgyűjtés. Pont nem érdekel senkit, amíg a Gárda ma is szavazatokat hozott.
Ez valóban a polgárok igénye volna? Ne izélj már :-) Amikor meg keménykedett a rendőrség, akkor az volt a baj. Te, én nem értelek téged. Nem lehet jó neked.
Ehhez nem kell a jobbik. Mennek sorba a szocik a bíróság elé maguktól, és menni fog az összes seggnyalójuk, rogyadozik a biznisz. Az említett fuxos csoportnak sincs sok hátra, még egy-két gyomorforgató cselekmény, és a Lendvai fogja megkérni a Kolompárt, hogy fogja vissza a legényeit. Aki 2010-ben nyerni akar, ki kell hogy elégítse a plgárok jogos igányét: erős rendőrség, kurva kemény btk., börtönök és nulla tolerancia. Ha nem teszi meg, akkor kénytelen lesz hamar gyorsan levonulni......
Mondjuk abban igaza van Kinizsi olvtársnak, nem csak elhatárolódni és aláírásokat kéne gyüjtögetni...csinálni is kéne valamit... Azzal nem igazán mész semmire, ha mindenre nácifasisztarasszista a válasz, ez enyhén szólva, kontraproduktiv. Bár az is igaz, ezt a legkönnyebb csinálni...
Amikor a Jobbik azt mondta ki, hogy Magyarország a magyaroké, akkor pontosan azokat köztörvényeseket "tűzte a kalapjára", akik ezt a tényt nem hajlandók tudomásúlvenni, és saját magántulajdonukként akarják kezelni az egész országot, beleértve mind a magán-mind pedig a köztulajdont.
Az egyik a hatalomban csücsül és hivatalból, a másik kilós aranylánccal a nyakában, rablócsapatokba szerveződve, a harmadik csak úgy, megszokásból.
Hát igen, érdekes, amikor valaki valakinek a bukását várja és nem a sajátjainak a felemelkedését, aminek hozadéka lehet az ellenfél bukása. egy liberálist nem láttam, aki ne azon fantáziálna, hogy majd a jobbik elbukik, meg úgyse.....
Tessék felébredni! A jobbik itt van köztünk, és ha jobban tetszik, annyira itt van, hogy szinte be tudna lihegni a füledbe.Húh-húh.
És lehet itt toporzékolni, szimpatikus kezdeményezésekkel, tündéri Oláh Jolánnal (imádom az ilyen cigán' asszonyokat) aláírás miegyébb. Változik a lényeg? Nem.
Viszont senki nem fosztott meg téged és a téged, vagy a te értékeidet képviselőket attól a lehetőségtől, hogy felmutassátok az általatok elképzelt irányt.
Csak zárójelbe, súgok, pedig nem akarok segíteni! Ha valahova el akartok jutni, akkor ne elsősorban valamivel szemben határozzátok meg magatokat, hanem valamiért, mellette utálhatod a jobbikot.Amig ez nem sikerül, folymatosan a jobbik malmára hajtjátok a vizet, és ők mondhatják erre: most az inga visszaleng!
Legalább tájékozodj, mielőtt leírsz valamit, idézek a Jobbik programjából:
"....A rendőrség megerősítésére, a csendőrség felállítására van szükség A bűnüldözés és részben a bűnmegelőzés érdekében a rendőrség megerősítésére, a falvakban a csendőrség felállításra van szükség. Hasonlóan több uniós tagállamhoz a csendőrség, mint egy külön erre a célra létrehozott, és – a jelenlegi rendőrséggel ellentétben – nem a kormány karhatalmi szerveként működő, bűnmegelőző és bűnüldöző szervezet lenne hivatott arra, hogy társadalmi együttélés szabályainak betartását határozott, következetes, részrehajlásmentes és szigorú fellépéssel kikényszerítse, a polgárok személyi és vagyoni biztonságát, a közösség vagyonát megóvja. A hivatás megfizetésével és vonzóvá tételével meg kell teremteni a feltételeket a személyi állomány minőségi megerősítésére. A rendőrségi vezetők kiválasztása, a megfelelő szakmai életpálya, az elismertség, a tekintély alapja – egy szükségszerűen hierarchikus rendszer csak így töltheti be a feladatát. A korszerű eszközállomány ne a békés tüntetők ellen fellépő készenléti rendőrség privilégiuma legyen, hanem minden feladathoz hozzá legyen rendelve. Ehhez nem forrás-átcsoportosításra van szükség tűzoltó jelleggel, hanem új alapokra helyezett rendvédelmi költségvetésre. Csak így lesznek képesek alkotmányos kötelezettségüket a kívánt színvonalon ellátni...."
Pedig ez is a kalapjára van tűzve, de a megélhetési rettegők, ezt valahogy "véletlenül" mindig kifelejtik...