"Azért egy jobboldali szavazónak egy kicsit felül kell emelkedni ezen a Fidesz-Jobbik ellentéten."
Ahogy mondod. Én megtettem. Az MDF-re fogok szavazni. Tényleg ránk férne egy nomális ország, normális politikai hangnem. Netán társadalmi béke. S most jobb jelölteket is találtak, mint korábban.
Ennyire nem megy te tehetségtelen? Mondanivalója az irományaidnak nulla. Ismétlem nulla. Nincs jobb nálad?
Hogy ezt mire írtad, hol, miben kapcsolódik az általam írtakhoz, tán magad sem tudod, csupán biztosan ezt a sablondumát sikerült kimásolnod a gondola fórumából - szegényes, nagyon.:D
Érvelni nem tudsz, linkelni nem tudsz, bizonyítékot, tényadatot nem tudsz hozni, csak folyik belőled a szenny kampányduma, bencsik színvonalán.
Paradoxon, hogy amíg ilyen zagyvaságokat hordasz itt össze, teszed ezt olyan liberális párt mögé felsorakozva, mely bizonyítottan tele van volt állampárti figurákkal, besúgókkal, kiszesekkel, miszotosokkal. de te csak égesd magad.....:)
"A következő lépés az 1949-es XX-as törvény, a Rákosi-alkotmány bevezetése volt, amely tulajdonképpen a szovjet és a német büntetőalkotmányból van összegyúrva. A mai napig ezzel az alaptörvénnyel áll fenn jogfolytonosság......."Ha nem lennénk jogfolytonosak a Rákosi-alkotmánnyal, vagyis ha 1989-ben ideiglenes alkotmány helyett visszatért volna az ország a régi alkotmányához, számon kérhette volna a közvagyon elherdálását, felülvizsgálhatta volna a hazánk eladósítását hozó nemzetközi szerződéseket, a kölcsönök felvételét, és megakadályozhatta volna a nemzeti vagyon további eltüntetését. A rendszerváltoztatáskor azonban csak azt deklarálták, hogy az alkotmányunk ideiglenes, ám azt úgy körülbástyázták, hogy azóta se lehessen hozzányúlni."
Persze navracsicskáék nem is akarnak, ezt ma ismét leszögezték, hogy nyugodtan aludjanak a szoci bűnözők.
Gergényi még 2007-ben a következőket nyilatkozta Pintérről és a közös cégükről:
"Ez a közös vállalkozás egész pontosan egy utazási iroda, amelyben nekem 30 százalékos tulajdonrészem van. Ebben az utazási irodában tulajdonrésze van a P&V Kft-nek is, amelynek résztulajdonosa Pintér Sándor úr, aki 25 éve a barátom, és én nem aktuálpolitika alapján válogatom a barátaimat. Minden barátomra, így őrá is, büszke vagyok."
Tévedés, egy G. Csaba nevű rendőr törzsőrmester vallott vágó ellen a bíróságon, persze a cseppet sem elfogult bíróság - ennek ellenére - felmentette az állatot.
Ezen kellene változtatni, megfelelő módszerekkel....
Tudtommal ők tagadják, a többiek pedig nem vallanak ellenük. 1-2 vallomás (az is csak ripotereknek) van csupán miszerint ők voltak a legbrutálisabbak. Félreértés ne essék. Nem védeni óhajtom ezeket a nyílvánvalóan beteg, szadista embereket, hanem vagy lehet bizonyítani a bíróság elött a bűnösségüket vagy nem.
"Nem értem ezt a szemkilövetős dolgot. Hogyan büntetsz meg valakit ha nincs meg ?
Ennek a megoldása nem az, hogy börtönbe dugsz véletlenszerűen rendőröket, hanem az, hogy azonosíthatóvá teszed őket, hogy legközelebb ne tehessék ezt meg."
te nem szoktál tájékozódni?
Pedig még a fideszes HÍR TV is hozta az első fecskéket...tinesz mihály és vágó lászló nevek sem mondanak semmit???
Remélhetőleg a többi csontváz is kidől majd szép sorjában.....persze ha az ilyen pokorni-féléken múlik....
Nem értem ezt a szemkilövetős dolgot. Hogyan büntetsz meg valakit ha nincs meg ?
Ott ugyanis nem az volt a baj, hogy nem volt számonkérés, hanem elsősorban az, hogy az eljárások 80%-ban a tettes ismeretlen maradt. Hogy akarsz megbüntetni ismeretleneket ?
Ennek a megoldása nem az, hogy börtönbe dugsz véletlenszerűen rendőröket, hanem az, hogy azonosíthatóvá teszed őket, hogy legközelebb ne tehessék ezt meg.
Mellesleg Pokorninak teljesen igaza van: "Az elszámoltatás kétélű dolog, mérhetetlen indulat gyűlt össze az elmúlt hét év alatt, amelynek nagy része bárki ellen fordulhat. Most Bajnait meg Gyurcsányt utálják, de fél év múlva majd minket, ha ezeket az indulatokat felkorbácsoljuk. A sokat emlegetett következmények nélküliség nem tartható fenn, mert olyan mértékben erodálja a közügyeket intézők iránti bizalmat, hogy az már veszélyezteti a működőképességet."
Én még emlékszem 2002-re amikor Keller Lacát hivatalos hóhérnak nevezték ki. Forgott is az MSZP fanok szeme a vérben rendesen. Aztén mire mentek vele ? Nem a szemforgatás jelenti az előrelépést meg a vérgőzös lehellet, hanem az átláthatóság, számonkérhetőség megteremtésének törvényi kerete.
Persze, ha úgy vesszük, 2 minisztériumi osztályvezető odébb tolását, netán helycseréjét is lehet majd szépen kommunikálni narancssárga kardigánban, ám kérdés, hogy a 2006-os szemkilövők megbűnhődnek-e....
Szerintem ezzel az elszámoltatás dumával óvatosabban kell bánni.
Ahogy látjuk ma, jelen pilanatban is működik az elszámoltatás. Rendre indul MSZP-sekhez, MSZP közeli cégek, állami cégek vezetői ellen eljárások.
A hatalomra jutás (kormányváltás) nem azt eredményezi majd, hogy most akkor mindenkit börtönbe zárunk majd, hanem csupán annyi lesz a különbség, hogy olyan iratokhoz, szerződésekhez is hozzáférhet majd az adott ügyet vizsgáló bizottság, amihez eddig nem.
Ha felkiáltunk hogy elszámoltatunk majd, mind azt az MSZP tette 2002-ben, vagy mint Vona az adott csatornán, azzal nem lesz bejlebb senki. Vagy van bizonyíték az adott ügyekben törvénytelesnségekre vagy nincs. 2002-ben nem volt. Az esetek 70%-ban jelen esetben meg most is van.
Amikor kapsz egy linket, mindig ez a szánalmas duma jön tőled, hogy a fidesz demokratikus, liberális párt, ahol "megoszlanak a vélemények".
No igen, ahogy pl. pár vezéretek telehazudja a sajtót az elszámoltatásról, ígérget, miközben a liberális pokorni nyugtatgatja a maszopos-szadeszos haverjaitokat.
stateaz állítása ott csúszik el, hogy itt valójában nem egyenrangú vitáról van szó, ui. amíg a Jobbik kritikái mögött mindig áll egy-egy bizonyíték, tényadat, valós esemény, addig a fidesz rágalmazásait soha sem kísérte bizonyítási vágy, mindig felsültetek vele. Eddig pl. 1 db. linket sem kaptunk tőled, csak hazudozol.
avagy te magad vagy erre a legékesebb példa, aki ostoba fizetett provokátorként naponta teletojod a fórumokat a "jobbik-maszop" féle baromságaiddal, amit a volt mszmp-s, miszot-os, soros-tanítvány kövér laca súgott a füledbe, de eddig 1 db. bizonyíték nem került elő. (apropó! Az egész vitát tán épp kövérlaca kezdte, amikor pár évvel ezelőtt nekiment a MG-nak a - ma már liberálissá vedlett - Heti Válaszban) Tájékozatlanságodat mutatja, hogy amíg laca legutóbb egy interjúban már visszakozott, finomított a Jobbikról alkotott véleményén, addig te még mindig a régi fideszes körlevelekből másolgatsz.:))))
"balról fúj a szél."
Erre bizonyíték, hogy a fidesz vezérkara bizonyítottan tele van volt mszmp-s vezetőkkel.
Nem vagyok a barikad.hu rendszeres olvasója, s nem is mindent veszek készpénznek tőlük, de most igen nagy valószínűséggel igazuk van.
Ha a Jobbik lefekszik hajrá Viktrornak, akkor legjobb esetben is úgy járnak, mint az álkerszeténydemokraták, akiknek szabadon szabad nyalni a főnök gatyától megszabadított seggét. Vagy kisgazdásodhatnak, vagy küzdhetnek a parlamenti küszöb eléréséért, mint az MDF.
Az ő döntésük, nem az én kutyám kölykei, de nem szeretnám, ha a nagyszájú dumagéppel együtt tennék tönkre az országunkat. Nem ezt igérik. S önállóan sokkal nagyobb esélyük van az érvényesülésre.
"Morvai, Vona, Betyársereg, egyéb agyhalott futballhuligánok, ne higgyétek, hogy a FIDESZ kormánya alatt is olyan könnyű dolgotok lesz, mintmost. 2/3-dal be is lehet tiltani titeket. Hajrá, Viktor!"
Az 1998-as Fidesz-kampány jut eszembe. Akkor még politikailag tapasztalatlan voltam és rájuk szavaztam.
Akkor is az ment: Torgyánnal soha-soha.... Aztán némi töltöttkáposzta, némi tokaji borocska, s minden megváltozott. A mezőgazdaság azóta is kárát látja.
Vélem, most se lesz másként, noha a Hajrá Viktor mindig igazat mondott, mint saját maga kijelentette. ( Csak éppen akkor nem, mikor ezt mondta. Igaz, nem itthon, hanem külföldön. Lehet olyan ez, mint az iszlám-hívő borivása... A hazájában látja Allah, de ha mashová távozik.... Láttam Máltán a sok líbiait, akiket otthon súlyos büntetés várt volna az alkoholfogyasztásért, de egy országgal távolabb már minden szabad volt neki.)
Sejtettem, hogy nem érted, az pedig a pofátlanságod csúcsa, hogy amíg eddig egy db. hazugságodra ("jobbik-maszop") nem tudtál linket, bizonyítékot, tényadatot hozni, megint itt csapkodod az asztalt, linket követelve.
Pedig még kedvenced (OV) egyik legnagyobb seggnyalójának lapjában is ezt olvashatod:
Nem létezik, hogy nem érted a mondanivalóját. Legfeljebb nem akarod érteni... Az sem lenne rossz dolog, ha megosztanád azt, hogy mit értessz antidemokratikussag alatt
Hú vazzz karcsika, bírom, amikor a tájékozatlanságodat reklámozod.:)))
Holott nem is velem, hanem olyan kőfideszes megmondóemberekkel vitatkozol, mint pl. Fricz: "Az egyik legnagyobb hiányosságnak azt tartja, hogy a rendszerváltás óta nem született valódi, új alkotmány. Az 1989-ben kialkudott intézményi és jogi állapotok megmaradtak, sőt megmerevedtek és egyre inkább akadályozzák a továbblépést és a megújulást."
De még példaképed, OV is ezt nyilatkozta az alkotmányról:
"Az Alkotmányról szólva Orbán azt mondta: az első passzusokban olyan veretes gondolatokra van szükség, mely nem megosztja, hanem összefogja az országot. Jelenleg a magyar alaptörvényben egy átmenetiséget idéző passzus van, és az elmúlt húsz évünket ez jellemezte, az átmenetiség, amikor egyszerre volt jelen múlt és jövő."
http://szentkoronaradio.com/koztarsasag/2009_11_25_orbannak-jo-a-gyenge-koztarsasagi-zavaros-allam
Mellesleg a jelenlegi alkotmányt egy az egyben ki kellene vonni a forgalomból. Pl. a 28/C paragrafus 5. pontja kizárja a jelenlegi rendszer demokratikus voltát. Maga a pont bizonyítja, hogy az országgyűlés a nép felhatalmazása nélkül, esetenként annak ellenére - kormányoz(hat), a nevezett paragrafus és annak 5. pontja kimeríti a hatalombitorlás, az önkény fogalmát. Gyökeresen új alkotmányra lenne szükség, de a bebetonozott parlamenti maffia azért nem tett ezért semmit, mert akkor felmerülne a társadalom általi kontroll, vagy vétó lehetősége, amely semmissé tenné a jelenlegi országgyűlés önkényuralmát a magyar társadalom fölött.
Ezért kínos nektek az elszámoltatás kérdése is....