Nem hiszem, hogy nyugodtan költekeznél abból a pénzből, amit a kiszolgáltatott libanevelő gazdáktól lopott el az a szemérmetlen banda, akiknek ez a kis pislógó majom a szolgája volt.
fölébredtél álmodból és a köszvény kínoz? vagy te is a "felsőkbe" tartozol és dühít a más vélemény?
a stílusod mondjuk alpári, az észjárásod egysíkú, ha a köszvény az oka javaslom a colchicum-dispertet. Viszonylag hamar csökkenti a fájdalmakat, nem kell annyira szenvedned, mint Chanteau-nak.
Miért? Nem ezt vernyákoljátok itt az indexen? Le a nyuggerekkel, le a segélyezettekkel, le mindenkivel, aki nem a ti bandátokhoz tartozik.
Mondjad vazze, mit tennétek ti, nagyeszű fidesznyikek?
Kurvára szeretném már hallani, ahogy Orbán kipréseli isteni száján, hogy ők is valami ilyesmit csinálnának. De nem mondja, ehelyett küldi a Szíjjártó gyereket, hogy ontsa a bornírtságait.
Szoktad te a Járaitokat hallgatni? Vagy kurvára nem zavar, hogy ő még ennél is keményebb lépéseket akar?
"Ha ennek az az ára, hogy nincs 13., akkor az elfogadható."
Ha visszatennék az ellopott pénzek 30%-át, nem kellene megszorítani. Ha visszatennék az ellopott pénzek 50%-át, nem lenne gond a gazdaság beindításával. Ha visszatennék az ellopott pénzeket nem lenne gond a gazdasággal.
Valójában az egészséges gondolkodás nem ezt diktálja ,csak élet viszonyok amik erre mutatnak , más képet vetítenek az ember elé. Most egy egészségtelen folyamat tanúi vagyunk ,amit igy vagy úgy át kell élni . Van aki menekül előle de mi maradunk és mi leszünk a vesztesek megint . Mondják hogy menager tip. legyen az ember ,na ezt kellene a politikusoknak tenni . Induljanak el a világba ne megszorítást alkalmazzanak hanem adják el az amit adottságainkhoz mérten meg tudunk teremteni vagy be tudunk vállalni. Hisz itt vagyunk Európa közepén egy korrupt ,bürokratikus bünözéssel megtelt Állam.
Valami azt súgja nekem, hogy nem vagy egyedül állló közalkalmazott, hanem 3 felnőtt gyerek anyja boldog házasságban... szóval a női szolidaritás most nem megy.
sZERÉnyen élek, nem járok színházba, moziba, nem vásárolok könyvet ...net az egyetlen "luxus". Turkálóban vásárolok, nem zabálok :-), de szeretném tartani ezt a puritán színvonalat.
Nyugdíj előtt KÖZALKALMAZOTTTKÉNT - csökken a fizetésem...a szomszéd többet nyugdíjat kap 33 évi munkaviszony után, mint a fizetésem. Vajon mennyi lesz a nyugdíjam? HOL VAN BAJNAI POFÁTLANSÁGÁNAK A HATÁRA?
Úgy kell dolgozni, hogy munkában maradj, bármilyen körülmények között. Én is utolsó 12 évemet egy multinál töltöttem iszonyú versenyben csupa takony kis kölyök között, aztán még rá is dolgoztattak fél évvel, amíg mást találtak......Hétvégen is bejártunk dolgozni, amíg a főnök benn volt, senki sem mert hazamenni. Itt meg azon sóhajtoznak, hogy mennyi a szabadság!
Megmondom, hogy Vahl miért nem "hir". Vahl majdnem bekracholtatta a magyar SAP-ot, azzal, hogy lebukott a naiv kartellezesevel. A SAP erre kirugta. Mikor szobajott, mint gazdasagi miniszter, a SAP rajott, hogy nem szeretne, ha rajta Vahl bosszut allna. Ezert aztan riasztotta a magyar Transparency Internationalt. Aki, mint tudjuk, levelet megirta, akár egy Szilágyi Erzsébet.
Azér Transparency-ke se kutya, elnöknőjük kéjesen belelihegte a mikkorofonba, hogy ilyen becsuletes dolgot - mint Vahl visszaleptetese - egyetlen mas kormany sem csinalt volna.
Tekintettel a háttértörténetre, broááááf. Rosszabb, mint az öszödi beszéd.
Ui.
- "Bibibíííí.... én még nyugdíjba fogok menni jövőre 62 évesen beeee... :-PPP (Bár mikor dolgoztam, még úgy volt, hogy 55 évesen megyek"
- fFiatalok, tiétek a jövő! Régen úgy volt, hogy a miénk lesz...
Szerintem aki 40 évet dolgozott csak, ne akarjon még nyugdíjba menni, ahhoz túl fiatal. Dolgozzon csak tovább bátran, én is 43 és fél évet dolgoztam.....
Sőt, aki 60 éven aluli nyugdíjas, sürgősen munkába állítanám, ne másokon élősködjön!
Arra gondolván ,hogy gyakorlatilag már az EU ból élünk . A környező országok tudtak igazodni . Gyorsan reagálnak mindenre mi meg csak állunk mint a .. (