Keresés

Részletes keresés

Zizu84 Creative Commons License 2009.04.12 0 0 7
Nem rá, de tényleg ő is szőke.:) Cal-ra gondolok, aki a tónál volt a barátnőjével. Szinte semmit nem tudunk róla, a CBS-en is The Outsider-nek van írva.:) Kell, hogy legyen valami titka. Vagy már túlzottan paranoiás vagyok, ilyen tekintetben.:D
Előzmény: Aragorn83 (6)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.04.12 0 0 6
Szőke srác? A vőfélyre, Sullyra gondolsz?

A cbs honlapján fönn van mind a 25 szereplő...
Előzmény: Zizu84 (5)
Zizu84 Creative Commons License 2009.04.12 0 0 5
Akkor megnyugodtam.:))

Végül is mindegy, hogy mikor adja a TV2 mert biztos, hogy nem emberi időpontra teszi.:D

Neked van tipped a gyilkosra? Nekem most a szőke srác áll az első helyen, a neve most persze nem ugrik be.
De amilyen szerencsém van ő lesz a következő áldozat.:)

Előzmény: Aragorn83 (4)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.04.12 0 0 4
Dehogy baj. Épp azért nyitottam ezt a topicot. :)

Azt sajnos még nem tudni, hogy mikor indul az TV2-n...
Előzmény: Zizu84 (3)
Zizu84 Creative Commons License 2009.04.12 0 0 3
Szia!

Én is leírom a véleményem ,ha nem baj.:) Nekem tetszett a pilot. Szeretem az ilyen történeteket. Vártam is már nagyon.
Plusz pont az is, hogy rengeteg ismerős arc van benne. / Ilyenkor döbbenek rá, hogy mennyi sorozatot nézek.:) /
A gyilkosra, meg így az első rész alapján jó pár tippem, az egyik majd csak bejön, vagy nem.:)

Azt lehet tudni, hogy a Tv2-re mikor érkezik?
Aragorn83 Creative Commons License 2009.04.12 0 0 2
No ez már valami! :D

Valaki csak betévedt ide... :D

Igen szeretem a gyűrűk urát, meg ezt a sorozatot is.

Hogy tetszett az első rész?

Pedig van néhány nagyon jó sorozat. Én imádom őket...
Előzmény: Jana76 (1)
Jana76 Creative Commons License 2009.04.11 0 0 1
Bár nem vagyok sorozatfüggő sőt egyátalán nem nézek sorozatot csak a CSI-t, mert akkor már ágyban szoktam legtöbbször lenni, de ez tetszik.

...és látom A Gyűrűk Urát is szereted. ;)
Előzmény: Aragorn83 (-)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.04.11 0 0 0
Bocsánat! A forrás lemaradt. Köszönet a sorozatjunkie-nak érte...
Előzmény: Aragorn83 (-)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.04.11 0 0 topiknyitó
One by one. One by one.

A tavasz egyik legjobban várt országos sorozata a CBS-es Harper’s Island, mely nemsokára a TV2-n is bemutatkozik. Bár az április 9-i premier még odébb van, s a sorozat CSI-felvezetést kap, de a nyári, július 2-i finálé időpontja sajnos nem sok jót sejtet.

Harper's Island

Azt már többször írtuk, hogy az eredeti pilot-prezentációt (melynek ez volt az előzetese) új szereplőkkel (Harry Hamlin, Jim “Supernatural” Beaver, Elaine Cassidy, Gina Holden, Richard Burgi, Matt Barr, Katie “Supernatural” Cassidy, Christopher Gorham) teljesen újraforgatták, de most végre itt van némi infó a sorozatról és a tovább mögött egy spoilermentes hangulatpromó.

John Turtletaub (Jericho), a sorozat egyik készítője elmondta, hogy anno, mikor a CBS-nek ismertette az ötletet, a csatornafők teljesen kiakadtak azzal a felkiáltással, hogy “Maga még nem látott tévésorozatot?” Ugyanis a sztori szerint kábé hetente fogyatkozik a Harper’s Island stábja (sorozatidőben az 9-10 napot jelent), a’la Tíz kicsi néger, míg ki nem derül, hogy ki a gyilkos, hogy egy esetleges második évadra új szereplők jöjjenek egy új sztoriba, új helyszínre (legénybúcsú, osztálytalálkozó). Turtletaub erre csak szerényen annyit mondott, hogy a legtöbb reality így zajlik le.

Sőt, még azt is elmondta, hogy a pilot-prezentáció, amit leforgattak a CBS-nek a sorozat eladása céljából, minden idők legbrilliánsabb átverése, hazugsága volt, még akkor is, ha maga a végtermék fantasztikus. Naná, hiszen szerializált, s ahogy az előzetesben is elhangzik, az utolsó részre minden ki fog derülni, minden kérdést meg tudnak majd válaszolni. (Vicces, hogy a színészek sem tudták, ki a gyilkos vagy, hogy milyen sorrendben hullanak el. Ennek ők örültek, izgalmasnak tartották, az ügynökeik azonban tajtékoztak.)

A türelmetlenebbek már a pilot forgatókönyvének első verzióját is elolvashatták (naa, legalább a nyitójelenetet:) - én meg nem tehetek róla, de ritkán vártam ennyire sorozatot (innen lehet nagyot koppanni…). Gondolom nem meglepő, hogy a Tíz kicsi négert kábé 60-szor olvastam el anno, amit nem is értek, hiszen a rejtély az első olvasás után is megoldódott.

A CBS oda fog figyelni, hogy ne horrorként, hanem murder mystery-ként promótálják a sorozatot, kérdés, hogy a tovább mögötti promó alkalmas lesz-e arra, hogy a női nézőket is bevonja a Harper’s Island-be.

Harper's Island promó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!