Rántott húst (még ha nyúlhús is) nem fazékban, hanem min. lábosban, sőt inkább magasfalú serpenyőben sütünk! Ha a pol. helyzethez is ennyit konyítasz, mint előző hsz-idból látszik, akkor Te vagy az anti-Nostradamus, vagy hogy hozzád közelebb állót említsek: Lengyel László, akinek jóslatai nyomán anti-Kasszandraként sikerült elhíresülnie széles e hazában.
Ha meg annyira szűkölsz a számotokra egyre sötétedő helyzettől, hát gyújts világosságot magad körül, ha már belsőleg sötétben vagy kénytelen élni!
Meg még azt is hozzátette, hogy az "elkövetkező választások" előtt hozandó újabb döntésig! Elég régen nógatod már ezt a lovat, nézd már meg, nem döglött-e meg a wizesq-tól?!
Aki a "málnaszőrt" kavargatja Rejtő Jenő örökbecsű könyvében: az a rá mindig gyanakvóan, sőt félve, de tisztelettel tekintő Fülig Jimmy szerint is a "rengeteg eszű" Piszkos Fred kapitány. Aki csak addig "kavargattya", amíg a sok hülye ellenlábasa az ostobaságaikkal elő nem készítette a terepet az ő "rengeteg eszének" színre lépéséhez. A kapitány aztán mindig mindent rendbehoz, amit az előtte intézkedő nagyhangú ostobák elszúrtak.
Mindig is imádtam Rejtőt, kedvenc mondatom Tőle: "Well, az eredmény a munka értéke, mert a legértékesebb munka sem alibi, és nem menti az eredménytelenséget".
Nagy a csönd a szadesz háza táján. Mondjuk meg tudom érteni, ha eccer olyan sebességgel jönnek-mennek a zújabbnál újabb jelöltek, idejük sincs elutasítani azokat, még azelőtt, hogy az aktuális delikvens visszautasíttya a jelöltséget...
Én nem tudom, nekem már a politikai felelősségre vonás emlegetésénél az volt az érzésem, hogy szeretné a szocikat kissé összekovácsolni, de ezek azóta is csak jelölnek feszt.
Nézd, akit Orbánnal akarnak riogatni, az riogatva fogja magát érezni bármitől. Momentán nem attól fognak az emberek bexarni, hogy meddig lesz a fidesz hatalmon, hanem egyelőre attól fosnak nagy többségileg, hogy meddig maradnak a szocik.
Gyurcsány Ferencet legutóbbi brüsszeli útja során befektetői körök figyelmeztették: komoly forintválság várható, ha Magyarországon nem tesznek haladéktalanul újabb intézkedéseket a gazdaság stabilizálására.
Hát ami azt illeti, épp ideje lenne egy új hiteles kormány, aminek az első dolga ezen invesztor körök torkára taposni... kerül, amibe kerül, fájdalmas, amennyire fájdalmas.
Ha tunnád, milyen finom volt, még most is alig bírok moccanni.
Hát akkor ígért, ő tuggya.
Én mondjuk még kussolnék a helyében a választásig, de lehet, hogy közben már őt kérte fel a maszop jelöltnek, mint széles támogatottságú politikai erőt:)
"Ez nem show-műsor, hanem egy utolsó kísérlet arra, hogy elkerülje az ország a Fidesz, s vele a KDNP meg a Jobbik rémuralmát. 2006-ban a választók a kormányzásra adtak felhatalmazást az MSZP-nek, nem pedig arra, hogy egy vállrándítással odadobja az országot a neonáciknak."