Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.03.25 0 0 13
Logikai ugrást látok a megszólalásodban, igaz: csak formál-logikait. (Engem az is zavar).
Előzmény: neoo (11)
neoo Creative Commons License 2009.03.25 0 0 11
Vértes a fidesznek is jó lesz. Megvan a közös alap: "mindenki hozzon MÉG EGY embert!" :o)
Előzmény: KTTech_ (9)
neoo Creative Commons License 2009.03.25 0 0 10
Nem fogja TÁMOGATNI, legfeljebb ELTŰRI, hogy a másik 2+0 párt megszavazza. Ebben az esetben persze nem is igen tehet mást.
Amit TÁMOGAT, azzal azonosítja a NÉP, akkor meg OLAJFA lesz 2010-ben. Ennyire nem hülyék.
Előzmény: Fra Michele (5)
KTTech_ Creative Commons License 2009.03.25 0 0 9
Miért vállalná, hogy tehetetlen báb legyen? Elég valószínűtlen, hogy az MSZP támmogasson valakit aki érdemi változtatásokat akar, nem is keveset, amikor Gyurcsánynak sem engedtek semmit. Bábnak ott van Vértes.
Előzmény: Peter252 (-)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.25 0 0 8
"De, ha a Fidesz taktikusan gondolkodik, akkor támogatja a kormány válságkezelő intézkedéseit, hogy ne neki kelljen ezzel vesződni. Az esetleges kudarcokért és a fájdalmas intézkedésért viselt felelősséget pedig a kormányra háríthatja."

Erre mondtam, hogy most mindegyik pártnak lapot kell húznia 19-re. Az oknak, akik megszavaznának egy Surányi kormányt, ha az egész bedől, akkor magukkal rántja őket. A Fidesznek, meg azért, mert ha mégis magára talál a gazdaság, akkor meg ők lesznek "a haza felvirágozásának a kerékkötői".
Előzmény: Fra Michele (5)
neoo Creative Commons License 2009.03.25 0 0 7
ki mond IGAZAT manapság?
:o)
Előzmény: nyugatioldal (2)
Ez ám igen! Creative Commons License 2009.03.25 0 0 6
Tekintve, hogy most mar 1 evvel ezelőtti ! Magyar Nemzet cikkekről nyitnak topikot (de ott is sunyin forrás nelkul es lehagyva a cikk felet) biztosan.
Előzmény: Peter252 (-)
Fra Michele Creative Commons License 2009.03.25 0 0 5
Surányi György bejelentette, hogy csak abban az esetben tudná elfogadni a miniszterelnöki pozíciót, ha a pártok nem tekintik céltáblának. Orbán Viktor egyelőre ezt nem ígérte meg, ami nem jó jel. De, ha a Fidesz taktikusan gondolkodik, akkor támogatja a kormány válságkezelő intézkedéseit, hogy ne neki kelljen ezzel vesződni. Az esetleges kudarcokért és a fájdalmas intézkedésért viselt felelősséget pedig a kormányra háríthatja.
neoo Creative Commons License 2009.03.25 0 0 4
Nem lesz.
mszp-nek mdf-nek sem kell.
Vagy EKKORA úr az szdsz?
identifikátor Creative Commons License 2009.03.25 0 0 3
tévedsz, a sünök beleegyezéséhez kötötte.
Előzmény: nyugatioldal (2)
nyugatioldal Creative Commons License 2009.03.25 0 0 2

Szerintem is ő lesz. De nem azt mondta, hogy csak akkor vállalja, ha a Patás Z0rbán is rábólint?

Peter252 Creative Commons License 2009.03.25 0 0 1
Ja és szerintem ezt Gyurcsány és Fodor, meg talán az mdf már szombat délben tudta....:)

De ugye el kell játszani ezt a színdarabot.
Peter252 Creative Commons License 2009.03.25 0 0 topiknyitó
Én már ezt hétfő óta sejtem, mióta végigjárkálta az összes pártot, no meg persze a Fideszt is kérlelte, hogy fogadják el...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!