Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.03.21 0 0 43

Minden szavaddal egyetértek, a Nagyállomáson csak úgy tudsz leülni a váróban, ha bemutatod a teves vonatjegyet. Milyen dolog ez már???

Basszameg, Bp ennél szabadabb és demokratikusabb szellemű város. Még a hátrányaival együtt is.

Előzmény: LUCzI FERencz (37)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.21 0 0 42

Ha-ha-ha.

Nagy szarban lehetnek a balosok, hogy amikor ferenctestvérük eltakaodik, akkor neki esnek Kósa lajosnak, mert attól rettegnek, hogy Kósa is hatalomhoz juthat a parlamentben.

Nevetséges vergődése tolobáéknak!
De ezt már megszokhattuk tőlük.

Ennyire képesek csak!

Zehu Creative Commons License 2009.03.21 0 0 41
Igen, igen... És abból a pénzből, amit Demszkyék elkótyavetyélnek metróra, abból építhetnének a falumig egy autópályát, hogy könnyebben eljussak a Balatonra, de nem és nem... Igazságtalan a világ... :(
mercedes felett Creative Commons License 2009.03.21 0 0 40
Patinát máshol is találni: Bukcsány.
Előzmény: Törölt nick (36)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.21 0 0 39

De hogy alszik pvckartács!

Illegalitásban megkoszorúzta  Tanácsköztársaság emlékművét!

Előzmény: anserpolgár (11)
Magic Horse Creative Commons License 2009.03.21 0 0 38
Nézd, majd ha Kósa is tönkrekúrja az országot, akkor Kósázni fogok, most elégedj meg egy picike takarodjocskával, nekem aztán nem hiányozna, elég messze lakok Debrecentől :DDD
Előzmény: toloba (29)
LUCzI FERencz Creative Commons License 2009.03.21 0 0 37
Én csak azt mondom, hogy Kósa eltakarodhatna végre Debrecen polgármesteri székéből. Ő majdnem annyit ártott Debrecennek fityiszesként, mint a szdsz az országnak. Amióta ez a majom regnál, azóta Debrecenben csak presztízsberuházás épült. Igaz, hogy épült nagyon sok minden, de ez az az eset, ahol a kevesebb több lett volna. Kezdődött a főtérrel, amit vityka országlása idején csináltak meg díszkövel, mert orbánapu cége szállította a követ. Ott van a Kósa-csarnoknak csúfolt rendezvénycsarnok, üresen kong, ott van aKölcsey komplexum. Mi a sz..ért kelletta régi Kölcseyt szétverni, és ezt a fostaligát ahelyére húzni?
Ugyanakkor meg kell nézni a Nagyállomást! Hányás! Meg kell nézni a buszpályaudvar környékét, sok ócska ház, zsúfoltság. Abból a pénzből, amibe a Kölcsey került, bőven meg lehetett volna csinálni a város külsőbb, de közig. határon belüli részein a teljes csatornázást, és minden belterületi útra szilárd burkolatot lehetett volna húzni. Arról nem is szólva, hogy amióta a díszkő megvan, igaz, hogy szép, de nem lehet közlekedni a belvárosban. A belváros egyik legforgalmasabb utcájának,a Nyíl utcának a rendbetéetlére bezzeg nem maradt pénz.
Kósánéé a Sodexho debreceni részlege? képviselete? és azóta a debreceni iskolákban majdnem ehetetlen a kaja.
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.21 0 0 36

Nem . Milyen rend? Van a Piac utca kikövezve, oszt jónapot.

Neked ez a rend?

És ez mi?

Máshol is van falfirka, elhanyagolt épület, de Debrecentől és Kósától nem ezt várná a zember :o))))))

És éppen a régi, patinás házak, a csokonai ház, a zeneiskola, a fazekas gimi van elhanyagolva, de Főnixre, latinivits Erőműre telik, illetve már arra se.

Előzmény: seeman (32)
Zehu Creative Commons License 2009.03.21 0 0 35
Fidesz-lopás vs. Maszop-lopás... Én bizony érzem a különbséget...
Előzmény: Kincici (34)
Kincici Creative Commons License 2009.03.21 0 0 34
Á nem fogják, inkább agyonhallgatják. A Fideszes lopás jó lopás, az a magyar nép érdekeit szolgálja.
Előzmény: toloba (29)
seeman Creative Commons License 2009.03.21 0 0 32
Jaja. Kétlábú emberek vannak ott is, levegővel lélegeznek, tudjuk.
A városban viszont rend van. Azt nem vetted észre?
Előzmény: Törölt nick (27)
mercedes felett Creative Commons License 2009.03.21 0 0 31
Bukcsányból csak 1 van, az pedig a te Bukcsányod.
Előzmény: toloba (-)
Zehu Creative Commons License 2009.03.21 0 0 30
Miért te hol szoktál még virágkarnevált látni???
Előzmény: Törölt nick (27)
toloba Creative Commons License 2009.03.21 0 0 29
Várom, hogy jobbereink olyan, akár csak 50%-nyi vehemenciával ítéljék el Kósát, ahogy Gyurcsányt...
Előzmény: Commander Pepe (26)
toloba Creative Commons License 2009.03.21 0 0 28
Na, ja...Orbánnál lesz...a megszorításaiból....
Előzmény: Zehu (24)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.21 0 0 27
És miért?
Én is voltam Debrecenben, de semmi különöset nem láttam, ami máshol nem lenne meg.
Előzmény: Zehu (19)
Commander Pepe Creative Commons License 2009.03.21 0 0 26

"Kósa Lajos Debrecen Gyurcsánya"

Ennél erősebb párhuzam nem kell.

Előzmény: toloba (22)
Zehu Creative Commons License 2009.03.21 0 0 25
Zárjuk le hermetikusan Debrecent, ne hogy elszökjön Kósa... :P
Előzmény: Kincici (23)
Zehu Creative Commons License 2009.03.21 0 0 24
Oh igen közeleg az idő, amikor már nem kell Kósának pénzekért nyaliznia a Ferkónál..
Előzmény: toloba (21)
Kincici Creative Commons License 2009.03.21 0 0 23
No, akkor ki az utcára! Blokád!!!
toloba Creative Commons License 2009.03.21 0 0 22
Korántsem állítottam, hogy egyformák...
Előzmény: Commander Pepe (20)
toloba Creative Commons License 2009.03.21 0 0 21

Hitelből...de eccer el köll számolni....láthatod a cikkből, hogy közeleg az idő....
Előzmény: Zehu (19)
Commander Pepe Creative Commons License 2009.03.21 0 0 20

Hát itt vagy? De jó! :)

Szóval akkor mi is a baj Kósával, ha Ferivel semmi sem volt? Hisz ők egyformák. Vagy nem? :)

Előzmény: toloba (17)
Zehu Creative Commons License 2009.03.21 0 0 19
Én nem vagyok debreceni, tehát tök mindegy, hogy lemond a Kósa vagy sem... Mellesleg: voltál már az elmúlt 4 évben Debrecenben??? Mert én a nyáron voltam és sikerült felfognom miért jobboldali és kósapárti az a város...
Előzmény: toloba (13)
Commander Pepe Creative Commons License 2009.03.21 0 0 18

Én csak felhívtam a figyelmet az olvtárs következetlenségére.

És még csak nem is gyurcsányoztam. :)

Előzmény: Thelonius (15)
toloba Creative Commons License 2009.03.21 0 0 17
Semmi érdemit nem képesek....
Előzmény: Thelonius (15)
Thelonius Creative Commons License 2009.03.21 0 0 15
Az az érdekes hogy itten Gyurcsányoztok, közben lehet hogy a Nagy Tartalék Ember csődbe vitte a városát :)
Előzmény: Commander Pepe (14)
Commander Pepe Creative Commons License 2009.03.21 0 0 14
Ez érdekes. Gyurcsányt imádtad. Ha Kósa Debrecen GYurcsánya, akkor őt is imádnod kellene. Miért nem teszed? Csak nem az a csúnya kettős mérce?
toloba Creative Commons License 2009.03.21 0 0 13
Mindketten hazudtak...tessék szépen elítélni Kósát...ahogy Gyurcsányt is...követelni a lemondását...
Előzmény: Zehu (10)
Magic Horse Creative Commons License 2009.03.21 0 0 12
Feri lassan a múlté, nemsoká majd már rá kell mindent kenni (és persze a fideszre :DDD), új segget is kell keresni.
Előzmény: Zehu (10)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!