Betelt a pohár: alapvető jogokat sért a transzparensek cenzúrája
Alapvető demokratikus jogot sért az az intézkedés, hogy előzetes cenzúrára rendelik a labdarúgó-mérkőzésekre készülő transzparenseket – mondta el az MNO-nak Boros Bánk Levente.
Bár az effajta döntések nem okoznak meglepetést, a Ferencváros Szurkolók Szövetségének alelnöke úgy fogalmazott: „betelt a pohár”, és a jövőben szervezetten kívánnak fellépni a véleménynyilvánítás korlátozása ellen.
Hogy nem sokat lehet tenni, az kétségtelen. Eccer voltam 1 nyílt órán a suliban, ahol egyetlen gyerek randalírozott, még csak nem is ordibált, csak folyamatosan beszélt motozott zacskókkal, rugdosta a padlót, le -föl hajolgatott, és az óra élvezhetetlen volt.
A tanár nem tudott tenni ellene semmit. Kb ezerszer rászólt, figyelmeztette, mint amit most a kormány próbál tenni az ilyen dedósok, OVisok ellen.
Nincs jó megoldás. Kivárjuk míg kihalnak a rosszindulatúak.
Hangemberéket nem kívánom mentegetni, mindenesetre a skandálás ellen törvényi erővel sokat nem lehet/nem érdemes tenni... :P Kultúra kéne, vagy valami olyasmi...
Ilyen dedós skandálással simán meg lehet örjíteni valakit, úgyhogy életellenes tevékenységnek tartom. És nem a szónokra veszélyes, ő azért jó messze van, hanem a közelben állókra. Tudom a szabadságjogokra oly érzékeny ordibálókat a hallgatóság abszolut nem érdekli. Aki nem ért egyet velük az pusztuljon.
Ez a hétköznapi terrorizmus. Kb az amikor a banda azt mondja az üzlettulajnak, hogy én szívesen megvédelek.
Mondjuk takaroggy azt még a kutyámnak sem szívesen mondom, mert kultúrlénynek tartom magam. Hallani sem szeretem, akkor sem ha állítólag a szólásszabadság és a politikai érzés van az ellenszenv mögött. De sztem hazugság, mert sima irígység az egész, hogy neki többje van és nyerni is bírt . Az irigység pedig nem jár jogokkal.
A következö transzparensek ugyebár teljesen korrektek:
MINDENT BELE HAJRÁ MAGYAROK HAJRÁ MAGYAROK SOK GÓLT RÚGJATOK TÁMADJATOK HAJRÁ
A transzparensek szövegit egymás feletti sorokban betünként felmutatva úgy lehet elhelyezni, hogy a 7., 2., 7., 2., 6., 2., 5. és 3. betü kerüljön egymás alá, ami kiad egy javaslatot; namármost a javaslat felett lehetnek azok a transzparens szövegek hasonló módszerrel, akinek e javaslatot szánják...
na ez az értetlenség világít rá, mennyire nem értitek a helyzetet, és spec. engem.
a) sosem ríttam Toroczaival , sem Bházival, sem Tc.vel kapcsolatban...mert meggyőződésem, hogy jól fizetett provokátorok.
b) számomra ugyanolyan fontos a radikális jobboldal megszólalási lehetősége, mint a munkáspárté. mindkettőt kritizálom, de betiltatni nem akarom egyiket sem.
c) megvédeni mások szabadságjogait = megvédeni saját jogaidat (lehet, h én igazi liberális vagyok?)
Hanem azoknak a fanoknak akik életformát látnak abban hogy 1-1 klubnak szurkolnak..
Akár a testi épségüket is veszélyeztetik érte..
Ez így volt már az ókori Rómában(kocsiversenyek szurkolóinak pártjai)...
És így lesz amíg a világ a világ...
Ha nem bacogatják és korlátozzák őket túlzottan akkor elvannak ők a maguk kis világában és azon kívül hogy mocskoszsidóznak-lilamajmoznak-zöldmajmoznak sok vizet nem is zavarnak...
Akkor van a gond amikor elhiszik magukról hogy ők biz politikai tényező...
Nem ez az első ilyen a történelemben lásd Nika felkelés(523?)
Az hogy a balhé könnyed felvállalása miatt lesznek-e politikai tényező
Vagy a politikának van szüksége könnyen balhézó csoportokra azt egyelőre nem tudjuk...
1 biztos..
az ultrák által túl szigorúnak ítélt szabályokat vagy enyhíti ingyen az MLSZ..
Ki beszélt itt előállításról? Kipofozni a stadionból, oszt annyi. Ha ezt következetesen csinálják, akkor még a leghülyébb béközép drukker is úgy a tizedik alkalomra megtanulja, hogy mit lehet. Na, akkor már akár egy alkotmányjogi gyorstalpalóra is beírathatod.
Újfasisztáink éppen a magyar Parlamentben alszanak kényelmes bársonyszékükben, s csak azért nem ismered fel őket, mert az öltözékük és a szavuk járása már csupán a bolsi időkre emlékeztet mindenkit.
De egyébként valamennyi az internáci világbirodalomat szolgálja. Aki nem azt tenné, már évek óta ki van tiltva a magyar törvényhozásból. Egyszerűen, a "liberális" és antidemokratikus választási törvények tetté lehetetlenné a népakarat érvényesülését.
Több topikban részleteztem már hogyan, itt nem fogom, felszólításra sem!
Ezek szerint pl kötelezővé teheti pl hogy rovásirással legyenek megcsinálva az ereményjelzők..
:)
A dolog abszurditására hívom fel a figyelmedet..és nem a reményeimről...
Az Uefa is Fifa előírások amikre hivatkozol nem létezhetnek hiszen elég ha megtekintesz 1 olasz bajnokit vagy akár válogatott meccset akkor láthatsz te ott Che Guevarától kezdve a Mussoliniig mindent...
Oszt olyannyira nem zárják ki őket hogy tudtommal épp ők a világbajnokok..
A FIFA és UEFA tagjaira vonatkozó előírások. Ezek természetesen nem mondanak és nem mondhatnak ellen a Magyar Köztársaság törvényeinek, de lehetnek annál szigorúbbak!
A csürhe által kifogásolt előírások egyébként UEFA és FIFA előírások....
Aki az MLSZ tagja akar lenni, aki be akar nevezni a bajnokságba, vagy ki akar menni egy meccsre az dönthet: