Kéri korábban se Orbán messiási tulajdonságairól beszélt:
"Amikor 1982 őszén Viktorék elkezdték az egyetemet, két-három hónap után fölfogtam, hogy velük nemigen lehet mit kezdeni - emlékszik vissza Kéri László. - Nem fogok olyanokkal alkudozni, akik ellenfélnek tekintenek bennünket. Áderék, Kövérék, Szájerék kompromisszumkészek voltak. Óra után le lehetett ülni velük, sörözni, beszélgetni. Ezzel az engesztelhetetlen branccsal alig-alig. Azért volt ez rettenetes, mert nekünk az 1970-es évek végén és az 1980-as évek elején a tehetséges hallgató volt a partnerünk, és nem a kollégáink, nem a tanszékvezetők, akik nem engedtek bennünket kibontakozni. Bárdnak, Petőnek, Kukorellinek, nekem a tehetséges hallgatóért volt érdemes bennmaradni az egyetemen, egészen addig, amíg a Viktorék meg nem jöttek. 1983 novemberében, a szakkollégium alakuló ülésén Lenin-fiúknak neveztem Simicskát és őt, mert agreszszív, kirekesztő, ellenségkereső viselkedésük az ő módszereikre emlékeztetett. Karácsonykor levelet írtam a kollégáimnak, hogy tűnjünk innen, mert megjött egy új korosztály, amellyel nem lehet szót érteni. Engem ez annyira zavart, hogy 1993-ban is megkérdeztem Viktortól, miért kellett velünk úgy bánnotok? S a vele készített interjúkötetben elmondta, mi reprezentáltuk nekik a hatalmat. Elég primitív gondolkodás, s nekem ez nem ízlett."
Reggelésnél az automata mindenkinek küld egy levélkét:
7. Soha ne térj el a tárgytól (azaz, ne legyen "offtopik" a beírásod), csak ha nagyon muszáj, azaz igyekezz elsősorban a vita témájához hozzászólni. Ha mégis offtopik-hozzászólásra kényszerülsz, kérj előre elnézést a többiektől (írd be, hogy Off).
8. Nem muszáj a he_J_esírás szabályaihoz tartanod magát, de két szóra különösen ügyelj: az egyik a muszáj, a másik az egyelőre. Ezeket sokan - balhéból - következetesen rosszul írják, de még többen vannak azok, akik nem hiszik el, hogy ez csak poén és képesek kioktatni.
9. A vitában előbb figyelmesen olvasd el az előzményeket, ha ez nem megy, akkor inkább ne szólj hozzá. Sokan rabolják mások idejét azzal, hogy ők döntik el másokról, mit is mondtak, és nem az eredeti közléssel szállnak vitába, hanem a saját feltételezésükkel.
10. Ne lepődj meg az indulatokon, itt sincs belőlük kevesebb, mint másutt. Neked nem jutott belöle?
Falkában nyüszítenek itt a paranoiás coc-lieb gyurcsány(i) rajongók, pedig, szemmel látható, meg sem értették ezt a beszédet, ha értenék, tán még a guta is megütné őket.
Most az Orbán beszédről az ECHO tvn megy egy igen jó elemzés!
Pedig skizo Orbán aszondta, ha észreveszed, hogy megdöglött a lovad szállj le róla.Ha Orbán képes 51 percig zagyvaságot beszélni értelmetlenül, akkor az sajna skizofrén tünet