Felhívom az itt jelen rendelő Nemezis drnő figyelmét arra, hogy feleslegesen pazarolja érveit a beszélgetőparnrére, mert Kobalselyem olvtársnő szerelmes Gyurcsány Ferencbe.
Kapcsolatuk hajnalán, szaftos kis versikéket írt az MINISZTERELnÖKÚR hosszú, formás , izmos comjairól, és többünk szeme olvastára nyurga kakaskának nevezte.
Ezen tények figyelembevételével kéretik folytatni a társalgást....
"Szerintem ezzel az erővel azt is leírhatnád, melyik ország az, ahol egy ilyen ember, ilyen teljesítmény után még mindig miniszterelnök? Hol van ilyen vezető a világban még egy aki ennyire görcsösen ragaszkodik a székéhez?"
Kedves Pénzügyőr,
számomra értelmezhetetlen, amit kérdezel. Nincs objektív mérce ugyanis annak mérésére ami számodra problémát jelent. Sápítozásból meg a világtörténelem során mindig volt, mindig is lesz, nemhogy elég, hanem fölösen sok is. "Jááj, ilyen még nem volt...". Dehogynem. Még sokkal olyanabb is. Mi arra nézve a garancia, hogy Te látod helyesen a dolgokat?
Igen de az mas az mar jogi eljaras ellene,az un impeachment. Akkor ha felmerul a gyanuja ,hogy torvenyt sertett,lsd pl Nixont,aki ,hogy ezt megelozze ,elotte lemondott. De tobbsegi szavazassal nem lehet levaltani,ugy mint egy europai miniszterelnokot.vegul is logikus, mert az USA elnoket nem az itteni parlament ket haza valasztja meg tehat akkor milyen alapon valthatna le.
Örülök, hogy tetszett. Az persze egy kicsit aggaszt, hogy a tünetek nem egyeznek, így alighanem csódás lesz osztályrészed és sokat kell magyarázkodnod a plagizálás miatt.
Két államot érintett a többitől erősebben a válság. Az egyik Izland volt a másik Magyarország.
Izlandon már túl vannak az előrehozott választáson. Izland azóta már nem a legérintettebb, a hatások csak annyira érik, mint a többieket. Mi meg csak szívunk.
Szóval az előrehzott választás az az ország érdeke. A piac meglehetősen nyugtalan, ha egy kisebbségi kormányon vergődő, a válság ilyen mértékű hatásaiért személyesen is felelős, hiteltelen ember próbál irányt diktálni.
Naponta láthatod a forintot, a tőzsdét. És nézhetjük mindennap amíg a hataloméhségtől megvadultan löki a hülyeséget Gyurcsány. Minap csak neki köszönhettünk 10%-os romlást, mikor egyeztetés nélkül kiállt a blokkért. Pedig enélkül is igencsak lejtőn állunk.
"Külföldi megerősített forrásból származó információ alapján a Forint megállíthatatlan gyengülés miatt holnap (pénteken) lemond Gyurcsány"
.
Te szerencsétlen hiszékeny emberke, te.
Tanulj meg először magyarul - és ne dőlj be mindenféle híresztelésnek. "Külföldi" "megerősített" forrás?! Osztán miért megerősített, hm? Mert azt állítja magáról? Láthatod, mennyit ér a híres forrásod: szart. Illetve szart se - nem jött be a nagy fene jóslat... ezredszer se... Miért hagyod, hogy pojácát csináljanak belőled? A forradalmi hevület nem hozza magával szükségszerűen a tisztánlátást. Tanulni kéne, és nemcsak az iskolában...
Nem valóban nem. Sőt hétfőn sem. Egyáltalán soha nem mond le.
A kényszerzubbonyban is azt fogja hajtogatni: Én vagyok a miniszterelnök, Én vagyok a miniszterelnökÉn vagyok a miniszterelnökÉn vagyok a miniszterelnökÉn vagyok a miniszterelnök