Ismerőseim körében mostanában állandó beszédtéma, hogy Magyarország csődbemenetele biztos csak az időpont kérdéses! Várom a tippeket vagy az ellenvéleményt, hogy nmíért is nem lesz!
Mivel járna az államcsőd? Mi történne a megtakarításaimmal?
Jelenleg úgy látszik, hogy a legjobb megoldás a minél hamarabbi államcsőd, hogy egy teljesen új rendszert lehessen építeni mihamarabb. A cégeknél is jobban fogadják a dolgozók az új tulajdonos megszorításait, ha már csődbe ment a cégük. Amíg csak rémisztgetik őket, nem nagyon ijdenek meg.
Viszont tényleg nem tudom mennyi lenne az átfutási idő, és mi lenne az eddigi megtakarításaimmal.
Ha nem ment meg minket az EU, akkor mindenki hoz magával még egy vekkert, azt eladjuk gázért az oroszoknak, a gázt Euróért a németeknek, és máris meg van mentve a haza...
Ha van egy kis szerencsénk, akkor az ország gyámság alá kerül, elzavarják az összes politikusunkat, ha még nagyobb szerencsénk van, akkor beolvasztanak minket Ausztriába. :)
Ezek azok a szakértők, akik a 150Ft körüli dollárárfolyamkor azt mondták a TV-ben, hogy nem érdemes dollárra váltani a pénzt, mert tovább fog süllyedni és különben is választások lesznek, ami tovább gyengíti...?
Tehát tutira megment benünket az EU? Milyen áron és ez konkrétan mit jelent? Hogyan ment meg? Pénzt ad és tovább finanszírozza ezt az életképtelen modelt ami Magyarországon kialakult?
Én se szeretném de: állítólag az APEH bevételei dámaian csökkentek az állampapirpiac befagyott és további kölcsönök nem várhatóak. Egyetlen reményünk, hogy az Európai unió nem hagyja csődbe menni egy tagálamát! Szerintem ez olyan mint amikor a koldus adományban reménykedik! Szomoró, hogy ide juthattunk!
Ismerőseim körében mostanában állandó beszédtéma, hogy Magyarország csődbemenetele biztos csak az időpont kérdéses! Várom a tippeket vagy az ellenvéleményt, hogy nmíért is nem lesz! Baráti köröm többsége szerint áprilisban várható!