Keresés

Részletes keresés

Vad Creative Commons License 2009.02.26 0 0 44
Beszarás, most nézem a Tiszta románcot, oda is befészkelte magát.
susurrus Creative Commons License 2009.02.22 0 0 43
Egy kis reklám: 3 éves a magyar nyelvű Gary Oldman weboldal :-)

http://www.freeweb.hu/garyoldman/index.htm

susurrus Creative Commons License 2009.02.18 0 0 42
Érdekes, nekem Gary szerepe jobban tetszett :-D
Előzmény: Cim33 (39)
susurrus Creative Commons License 2009.02.18 0 0 41
Ne is mondd, majdnem sírva fakadtam, mikor megtudtam, hogy csak "felparázslik" Sirius Blackként...
Előzmény: Cim33 (38)
susurrus Creative Commons License 2009.02.18 0 0 40
Ami az elcsúfítást illeti, teljesen egyetértek, és fel is háborít, ilyen szempontból a Hannibal a mélypont...
Én Jim Gordonként kimondottan vonzónak találtam, főleg a 2. részben. De ehhez is egy Gary Oldman kellett ;-) Viszont a Tiptoesban is egy szerethető, jófej karakter, csak ugye ne a derekamig érne.

Fry vagy Molina, tulképp mindkettőt kedvelem :-) Molinának amúgy nagyon jó szerepe van a Prick up-ban és él is vele rendesen ;-))
Előzmény: hedge_hog (35)
Cim33 Creative Commons License 2009.02.18 0 0 39
Köpködünk, köpködünk? :))
(Mellesleg: mennyivel jobb szerepet kapott benne Hugh Laurie!)
Előzmény: hedge_hog (37)
Cim33 Creative Commons License 2009.02.18 0 0 38
Hedge listáját alapul véve:

Rosencrantz
JFK
Dracula
Leon
Halhatatlan kedves
Skarlát betű
Ötödik elem
Az elnök különgépe
Jóbarátok
összes HP (Hehe: parázs :))
Batman (Begins plusz Dark Knight)
Előzmény: susurrus (30)
hedge_hog Creative Commons License 2009.02.18 0 0 37
hedge_hog Creative Commons License 2009.02.18 0 0 36
Hogy Stephen Fry hogy jött ide? Az előbb őt néztem, és rosszul fejeztem be a mondatot (és késő is van már) :D a Prick upban persze Alfred Molina van, akit egyébként a Frida óta kedvelek még jobban
Előzmény: hedge_hog (35)
hedge_hog Creative Commons License 2009.02.18 0 0 35
Ezek szerint nem csak nekem vannak fenntartásaim azzal a filmmel. Egyébként is tiltakozom, hogy úgy elcsúfítsák Garyt, mint abban a filmben, pedig esküszöm még a Batmanben is megvolt a vonzereje, de a Tiptoesból még a szikráját is eltüntették. Plusz az egész téma meglehetősen bizarrnak hat

A Prick up your ears megvan, meg is nézem, amint tudom, csak most folyton időhiányban szenvedek. Na, majd nyáron! Stephen Fry egyébként milyen jó volt a Wilde-ban, ott kedveltem meg igazán
Előzmény: susurrus (33)
susurrus Creative Commons License 2009.02.17 0 0 34
Aranyosak :-) Azért azt elképzeltem, amint Gary épp Harry Pottert olvas :-D
Előzmény: hedge_hog (32)
susurrus Creative Commons License 2009.02.17 0 0 33
A Tiptoes-zal én is így voltam eleinte, csak szép fokozatosan szoktattam magam a filmhez, apró részletekkel, mára már egészen megbarátkoztam vele :-D Na mondjuk így sem tartozik a gyakran újranézendő filmek közé. Meg Garyből is jobb szeretem a full-size változatot :-))

Viszont a Hegyezd a füled! c. filmet nagyon tudom ajánlani, látom, nincs a listádon, igazi brit gyöngyszem Stephen Frearstől, nekem legalábbis egyik nagy kedvencem, jövő héten lesz a Filmmúzeumon. A tragikus végkifejletet leszámítva (talán nem árultam el nagy spoilert, mivel életrajzi film) jókat lehet mulatni a sajátos pikáns humorán ;-P
A skarlát betűt is újra leadhatnák ehem... ehem...
Előzmény: hedge_hog (31)
hedge_hog Creative Commons License 2009.02.17 0 0 32
Ezt valamiért nagyon szeretem: Interview with David Thewlis and Gary Oldman (HP3)
Bolondok!
hedge_hog Creative Commons License 2009.02.17 0 0 31
Kezdjem a felsorolást? Menjünk időrendben, már ami a filmek elkészítését illeti (természetesen az imdb-ről fogok puskázni, ennyire fanatikus még én sem vagyok, hogy fejből menjen :D) Szóval ami engem illet, ezeket láttam eddig. Némelyiket szemérmetlenül sok újranézéssel..
Criminal law
Sid & Nancy
Rosencrantz
JFK
Dracula
Romeo vérzik
Leon
Halhatatlan kedves
Skarlát betű
Ötödik elem
Az elnök különgépe
Jóbarátok (ez miért a filmek között van?)
összes HP
Batman (Begins plusz Dark night)

A Tiptoes c. rettenetbe belenéztem, de sosem bírtam rávenni magam, hogy végig is nézzem. Aztán soron következő vindóz újratelepítés áldozata lett végül..
Előzmény: susurrus (30)
susurrus Creative Commons License 2009.02.17 0 0 30
Ó, igen, a Leon örök kedvenc és kult a javából :-)

Egyébként miket láttál még vele? Ezt úgy általában is kérdem mindenkitől, mert a filmjei egy részét nagyon nehéz beszerezni, hacsak nem folyamodik az ember egyéb módszerekhez... :-)
Bár szerencsére egyes adók kezdik több filmjét is vetíteni, lsd. Rómeó vérzik, de ezt is olyan adón, ami nem sok emberhez jut el.

Előzmény: Cim33 (29)
Cim33 Creative Commons License 2009.02.16 0 0 29
Jövök én is, a Leon és az Interstate az állandóan újranézős kategória itthon.
Előzmény: susurrus (11)
susurrus Creative Commons License 2009.02.16 0 0 28
Ma és holnap Gary a Jóbarátokban :-))

susurrus Creative Commons License 2009.02.14 0 0 27
Ha van kedvetek, megnézhetitek ezt a jó régi BBC tévéfilmet. Gary még szinte kölyökkutya benne :-))

http://www.youtube.com/view_play_list?p=0D2DB9C408955C7B

susurrus Creative Commons License 2009.02.10 0 0 26
Daviddel jól elbántak az 5. részben... nekem mondjuk Jason Isaacs még a kedvencem a HP-ből, bár szerintem ő a könyvbeli jelenlétéhez képest is tisztességes mennyiséggel szerepel. De a felnőtt színészek még a kevés jelenetükkel is elnyomják a srácokat, ez igaz :-)) nekem is ez az elméletem, hogy ezért szerepelnek keveset..

Az 5. elem még megvan jó kis vhs-en is, de amióta megvan dvd-n, szerintem még nem láttam szinkronnal. Pedig Geszti Péter is kitesz magáért :-D Ebben tényleg nagyon jó a szinkron, viszont a Leonban meg Az elnök különgépében képtelen vagyok elviselni. Ja meg a Drakulában (egyenesen borzalmas). Meg a Tiszta románcban. Stb :-)
hedge_hog Creative Commons License 2009.02.10 0 0 25
Scuzi! David Thewlis-t is kihagytam, persze őt sem szándékosan. Hosszú napom volt :-)
Előzmény: H e a t (24)
H e a t Creative Commons License 2009.02.10 0 0 24
Ha már Harry Potter, akkor azért Alan Rickmant sem kéne kihagyni a dicshimnuszból :-)
Előzmény: hedge_hog (22)
hedge_hog Creative Commons License 2009.02.10 0 0 23
Hétfőn lesz! :-D
Előzmény: susurrus (21)
hedge_hog Creative Commons License 2009.02.10 0 0 22
A Leon azon kevés filmek egyike, aminek minden képkockája tökéletes (természetesen elfogulatlan vagyok :-D) Az Ötödik elem meg azon kevés filmek egyike, amik szvsz szinkronnal jobbak, mint eredetiben. Esküszöm, próbálkoztam vele többször, hogy angolul nézzem, de mindig átkapcsoltam magyar hangra. Gary hangja, Gálffi László annyira zseniális benne, hogy még nem tudtam végignézni, amit topikalany eredetileg remekelt. Hiába, két nagy kedvenc, ha találkozik! :-D

A HP-ben én is kevesellem, ahogy Kenneth Branagh is túl kevés volt, azóta rájöttem, nyilván azért, mert színészileg fényévekkel kimagaslanak a többiek közül 8-))))
Előzmény: susurrus (20)
susurrus Creative Commons License 2009.02.10 0 0 21
A Jóbarátos köpködős rész valamikor a jövő hét elején lesz a Viasaton, ha jól számolom, már nagyon közeledik az esküvő :-)))
susurrus Creative Commons License 2009.02.10 0 0 20
Hú, szerintem ez a legjobb rész a filmből, bár imádom elejétől a végéig, all time kedvenc :-)) Na meg az öreg nénis folyosós jelenet... meg a "rendrakás" a konyhában... stb... Stansfield ritkán tűnik fel, de akkor végigsöpör mindenen, mint egy hurrikán :-D
Érdemes megnézni ezt az ősrégi kuriózumot is, így készült a film (3 részletben):
http://www.youtube.com/watch?v=cMF7e98gPJc

Ez meg a kedvencem az 5. elemből :-DD Ahogy elkezd vinnyogva röhögni, majd átfordul majdnem bőgésbe:
http://www.youtube.com/watch?v=ILwZuO8fWpM

Az HP-ben is nagyon szeretem, főleg hogy ez a szerep hozta vissza a köztudatba, meg talán egyfajta fordulópontot is jelentett a karrierjében, de gyalázatosan keveset szerepeltették szerintem :-S (aztán lehet, hogy csak én vagyok telhetetlen :-p)
Előzmény: hedge_hog (19)
hedge_hog Creative Commons License 2009.02.09 0 0 19
Imádom a Leonban, ettől a jelenettől mindig folyik a hátamon a víz, annyira zseniális benne..: http://www.youtube.com/watch?v=XbvqDlFJdTg De hiába volt ez az első film, amiben volt szerencsém látni, naná hogy én is a Draculájába szerettem bele, aztán meg úgy is maradtam. Onnan datálom, hogy "mindent megnézek, amiben játszik".
Az Ötödik elemben az az idegbeteg figura, amit alakít, és ahogy a Jóbarátokban köpköd :-DDD

Ja, és a Harry Potterekre is 90%-ban miatta ültem be :-)))
Előzmény: susurrus (6)
susurrus Creative Commons License 2009.02.09 0 0 18
Pedig már azt hittem, hogy kapunk majd egy szép, professzionális összegzést :-))

Egyébként most néztem, az imdb-n 7,7/10 az értékelése több, mint 8000 szavazat mellett, ami azért azt mutatja, hogy bár nem egy ismert film, ha valaki hozzájut, annak alapvetően tetszeni szokott.
Előzmény: Vad (16)
susurrus Creative Commons License 2009.02.09 0 0 17
Hosszú haj, vagy hosszú haj, úgy látszik, mindegy. Ennyiből Drexlt is odabiggyeszthették volna :-)

Előzmény: H e a t (15)
Vad Creative Commons License 2009.02.09 0 0 16

"A szakmai szempontot hogy érted? :-)"

Nem volt gusztusom csak úgy simán odabökni, hogy "megnézném". :)

Előzmény: susurrus (13)
H e a t Creative Commons License 2009.02.09 0 0 15

A dög imdb csak ezt a képet hozta fel a Draculánál, nem értettem, miért.

A Skarlát betű nekem is nagy kedvencem.

Előzmény: susurrus (7)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!