//Én éppen most buktatom be a cégemet,hátrahagyva egy ,,kis,, adósságot.//
Én ráadásul olyan "szerencsés" helyzetben vagyok, hogy az állam nekem tartozik. Ugyanis egy az egyben lenyúlták a cég pénzét a számláról adósság alapon. Igenám csak mint kiderült a tartozás közel sem volt akkora amennyit ők számoltak. Ugyanis közben még fizettem be, ám azt valahogy sikerült nem figyelembe venni. Most kb. 8 hónapja nem fizetek semmiféle adót hanem úgymond kompenzálom addig amig elfogy. Élvezem ahogy minden hónapba a szemük közé nézhetek amikor felmegyek eggyeztetni. Dehát ők akarták... (Sokan szeretnének a helyembe lenni most azok közül akik nyakig állnak az adósságba...)
Igaz, akkor annyira kiakasztottak, hogy már az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejembe. Szóval meg van az oka, hogy miért nyitottam ezt a topikot.
Meg az is, hogy én is látom, hogy a segélyből élők nem csinálnak semmit (azaz csinálnak, csak hát igaz-e feketén) és nagyokat mosolyognak azokon akik minden nap ki vannak idegileg is már, hogy valamilyen módon szinten tudják tartani azt a kis szaros céget.
Földem, erdőm, vizem van, földművelés, állattartás nem ismeretlen számomra és a munka nem szégyen. Valami csak lesz.
Vettem 4 hektárt Romániában a Szilágyságban, full magyar faluban, meg egy házat nagy b@szom kertel gazdasági épületekkel. Össz vissz volt 8K euro a project. Tavasszal ha olvad indul geotermikus fűtés beüzemelése, lakás felújítás, és én léptem. Valahogy csak elleszek...
A kozbiztonsag is fontos. Plane, ha videken, tanyan laksz. Tehat az onvedelmet nem hagyhatod ki a szamitasbol. A kutya nyilvan jo otlet, bar lehet, hogy kettonel is tobb kell. Es a lofegyvert se felejtik el azok, akik szisztematikusan atgondoljak az eshetosegeket. Ha meg nem ismerned, itt a szakirodalom: Klikk!
Engem húzzál ki. Itt eszem a szegények vacsoráját(tökmagolajos lila hagyma,olajbogyó,sült szalonna,füstölt kolbász,héjában sült krumpli,házi kenyér,meg az idei vörösborunkat iszom hozzá)akinek csak ilyen jut,azt nem szabad feljelenteni. megélhetési adócsaló vagyok,nem szórakozásból csinálom. (Lehet,hogy éhes a gyerek,gyanúsan nézegeti a hörcsögöt.dobok neki is valamit.)
gondoltam ha más elmehet 37 évesen nyugdíjba 130 ezerrel,akkor 42 évesen le rokkanthatósíthatnám magam valami seggrevaló havi 40 ezerrel én is. mert ha az első belefér,akkor a 800 ezer rokkant nyugdíjas mellett már én is elfénék.
Ölég soxor leírtam már,hogy nekem a 37-40 éves nyuggerekkel van tele a tököm,akik 120-250 ezerrel elvannak,mint a befőtt. A rossebbeket akarok árva lenni ilyen fiatalon.
"Olyan öregesen elkényelmesedtem,hogy engem már a zorbán is hidegen hagy. Hátradőlve pihengetek,megérdemlem 42 évesen. Dolgozzanak most már a fiatalok. valami jó kis rokkant bulit még el kéne intéznem,aztán akkor teljes lenne a siker.
Hogyhogy ???? Akkor mégse dögöljön meg minden nyugger ???
Hozzáértők (:-)) szerint a legutóbbi pár évezred tapasztalata alapján vagyonkádat három egyforma részben tartsd: készpénzben (nem forint!), aranyban (és műkincsben), illetve ingatlanban... :-)