Köszi! Az euroliga oldala szerint a februári CSKA elleni meccset a Stark Arénában rendezik, nem a Pionírban, remélem ez tényleg így lesz, ha már megyek és viszem az asszonyt, akkor 18-20 ezer őrjöngő szerb legyen ott, ne "csak" 7-8 ezer. :))
Így van. Annyi még,hogy 5-6000 ft-ért nagyon jó helyre lehet venni, mondjuk a palánk vonalában, a 4. sorba kerül ennyiért. De állva tudod csak nézni...Érdemes inkább a 10. sor környékére jegyet venni. Amúgy teljesen biztonságos. Én már 2× voltam a Pionírban, legközelebb a Stark Aréna lesz a helyszín. Talán a rájátszásban...
Oda február 21-én tervezünk menni, azt ilyen szempontból jobban várom, mint bármelyik görög csapat meccsét. De ha már úgyis Athénba leszek, akkor azt gondolom, hogy hiba lenne kihagyni egy Euroleague meccset, igaz a belépők elég borsosak.
Zvezda meccsre mennyibe kerül? Ha jól tudom, oda jóval olcsóbb, mint Panathinaikosz meccsekre, valaki tud esetleg konkrét árakat, illetve azt, hogy hol érdemes megvenni a jegyeket?
Tegnap is 17.000 szurkoló volt a Bayern ellen, most jön nekik pár "könnyebb" meccs, az új edzővel meg új játékosokkal akár még az Efes-t is elkaphatják. 31-én lesz, 28-án meg Partizan-Bologna...
Így van, alapvetően jobb a Pana hangulat. De volt valami balhé a klub és a szurkolók között, és az utóbbi meccseken eléggé lapos volt a szurkolás. Aztán lehet, hogy a kettőnek nincs is köze egymáshoz, de szerintem a Zenit ellen nem lesz az a klasszikus, videókon megcsodált OAKA szurkolás, ez tuti.
Kár, hogy nem fordítva játszanak az orosz csapatok, akkor nem is lenne kérdés. Valamiért a Pana meccsére jobban rá voltam feszülve, a videók alapján az OAKA-ban jellemzően több néző, jobb hangulat van, mint Pireuszban, csak hát kérdéses, hogy a Zenit mennyire fogja megmozgatni a GATE 13-at.
Szerintem ez nem befolyásol semmit, sőt inkább negatív a sztori. Tegnap azért elég jól voltak, némi hangulat is alakult, igaz görög-török párharc volt. Szerintem a CSKA ellen is nagyobb hangulat lesz, mint a Pana-Zeniten.
Nem jött be a tippem, az Olympiacos tavalyi átlagnézőszáma az Euroligában 8203, idén pedig 7183. Pedig azt gondoltam, hogy a kevesebb meccs miatt majd jobban látogatják a drukkerek a meccseket - mivel ugye a görög első osztályban nem játszik a csapat, a másodosztályban meg egy teljesen más gárda szerepel.
Én már csak amiatt is az Olympiacost választanám, mert nekik idén gyakorlatilag csak 17 hazai meccsük van, mivel a görög A2-ben a B csapatuk játszik. Szóval, én azt gondolom, a kevesebb meccs miatt hátha a görög fanok jobban látogatják az Olympiacos meccseit. Bár nem nézegettem eddig a nézőszámokat.
Egy kis segítségre lenne szükségem. Február 6.-án utazok családdal Athénba, pár napra. Ha minden igaz, akkor 6-án Olympiakosz-CSKA, 7-én pedig Panathinaikosz-Zenit meccs lesz. Ha csak az egyikre mehetnétek el (az időbe kettő tuti nem fog beleférni), ti melyiket választanátok? Akikkel megyek, nem különösebben értenek a kosárlabdához, inkább a jobb hangulat/több néző az, ami bejönne nekik jobban. Tehát az oké, hogy a CSKA sokkal jobb csapat, mint a Zenit, de ez nem feltétlenül számít most.
Az átlag nézőszámok alapján bőven a zöld-fehér klub vezet "házon belül", de vajon a gyengécske Zenit lázba hozza a Gate13-at? Vagy az amúgy viszonylag alacsony nézőszámokat produkáló Olympiakosz drukkerek akkor jobban megmozdulnak, a jóval erősebb CSKA-ra? Ti hogy látjátok?
Nézi valaki a Fener-meccset? Az idén már szokásosnak mondható óriási balfaszkodást nyomták a negyedik negyedben, de egy kisebb csoda megmentette őket...vagy legalábbis öt perccel meghosszabbította a szenvedésüket.
Jogos, elnézést. Ebben a karácsonyi őrületben nem igen olvastam híreket, csak az eredményeket néztem. A Reál elleni hazai zakót láttam, ott még Perasovic volt.
Hát nem tudom mennyire jó választás az öreg. Mindenesetre tegnap nem adta meg a kezdő lökést.
Akit még kiemelnék, az a Baskonia. Persze, nem volt velük szemben akkora elvárás, mint a törököknél, de...
32 pontos vereség a Panathinaikos otthonában, 25 pontos otthon az Efestől, aztán 28 pontos Valenciában, majd tegnap otthon a Reáltól még egy 22 pontos. Azért ez szép ámokfutás 3 hét alatt.